Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Loftlamper

Har du brug for en helt ny loftlampe til at forny et af rummene i dit hjem? Her på PlusLED finder du et stort udvalg af loftslamper i forskellige former, størrelser og farver. Uanset hvad du mangler, er der stor chance for, at du finder en lampe, der falder lige i din smag.

Med loftslamper får du belysning, der er ideel til både køkkener, spisestuer, stuer og soveværelser.

Det er nemlig en løsning, der giver en god grundbelysning, mens det også kan bidrage med noget helt specielt i din indretning. Tag et kig i vores sortiment og vælg den perfekte loftslampe til din bolig lige meget, om du ønsker en mere praktisk eller en mere dekorativ belysning.

Tilføj en smuk loftlampe til din indretning

Belysning er en meget vigtig del i ethvert rum. Ved hjælp af loft lamper i kombination med rummets naturlige lys vil du opnå lyse og indbydende rum, hvor der hverken er mørke hjørner eller afkroge.

En loft lampe fungerer ofte som et rums grundbelysning, da de placeres i loftet og typisk er det første lys, du tænder, når du går ind i et rum. De giver en god belysning og fås i mange udgaver, som gør det muligt for lyset at blive et dekorativt element i hjemmet.

At lege med belysningen er en af de mest effektive måder til at give de forskellige rum en helt ny stemning og atmosfære. En velplaceret billig loftlampe kan gøre hele forskellen. Med de helt rigtige flotte lamper kan du eksempelvis få et mørkt og trist rum til at virke lyst og indbydende.

Populære i Loftlamper

Loftslamper til ethvert rum i dit hjem

Det helt rigtige lys kan være medvirkende til at puste nyt liv i et rum uanset, om du giver dig i kast med at hænge en lampe op i din stue, dit køkken, dit soveværelse eller andre steder.

- Loftlampe stue: Når det kommer til lamper til stuen og stuelamper, kan disse placeres flere steder. Du kan eksempelvis placere en lampe over sofabord. Hvis du har en lille krog i din stue med en lænestol eller lækre puder, kan du omdanne det til et læsehjørne med en flot lampe, der hænger eller med en spotskinne.

- Loftlampe soveværelse: Ingen anden lampe er så effektiv som en loftlampe til soveværelse. En soveværelse lampe sætter en varm og indbydende tone til det rum, hvor du skal slappe af.

- Loftlampe køkken: Generelt fungerer køkkenlamper og lamper til køkken, i form af loftslamper og pendler, bedst som en generel køkkenbelysning samt til at skabe mere stemning. Med eksempelvis lamper til spisebord og spisebordslamper kan du forvandle en helt almindelig middag til at foregå i en intim og hyggelig atmosfære.

- Lampe entré: Mange foretrækker at bruge loftslamper, når det kommer til lamper til gangen. Sådanne lamper fungerer nemlig som et designelement, mens det også oplyser din entré. Det kan eksempelvis være loftspots eller en plafond lampe.

Find den rigtige loftslampe til dine behov

I og med at der findes et stort udvalg af pendler og loftslamper kan det virke svært at vælge den helt rigtige. Især hvis du er usikker på, hvad der er bedst. Naturligvis er det vigtigt, at du vælger fede loftlamper i en høj kvalitet, der passer til din smag og indretning.

Det er essentielt, at du vælger lamper, som du kan lide, så de kan forblive i dit hjem i mange år frem i tiden. Dog er der nogle enkelte faktorer, du bør have in mente, inden du investerer i en ny loftslampe eller pendel lampe.

Bruger du lampen som grundbelysningen, bør du vælge en variant, hvor lyset spredes optimalt. Herved kan du være sikker på, at alle hjørner bliver oplyst på bedste vis.

Desuden er det en fordel at overveje, hvilket rum dine pendel lamper skal placeres i. Der er nemlig stor forskel på, om der er tale om køkken lamper, en spisebordslampe, en soveværelseslampe eller en kontorlampe.

Hvis det er i soveværelset, skal det helst være en model med en blød og varm belysning. Ønsker du derimod en loftlampe til kontoret eller stuen, hvor der er brug for at arbejde, læse eller lignende, er det vigtigt med en variant, der giver en direkte og kraftig belysning, så du kan se, hvad du laver.

Hold dine elregninger lave med en LED lampe og LED loftlampe

Hold dine elregninger lave ved at vælge loftlamper LED. Med LED loftlamper behøver du aldrig at bekymre dig om at bruge for meget strøm.

Takket være LED belysning vil du nemlig opnå en markant besparelse på din elregning fremfor, hvis du benytter dig af en lampe med en halogenpære eller glødepære.

Derudover skal du ikke døje med at skifte pærer hele tiden, hvis du investerer i en eller flere LED lamper. En LED pære er kendt for at have en lang levetid, hvilket ikke kun er en fordel for din bankkonto, men også for miljøet.

LED loftlys er derfor det helt rigtige valg for dig, der ønsker en energieffektiv og miljøbevidst løsning.

Har du brug for hjælp eller rådgivning, når det kommer til at vælge billige loftlamper?

Hos PlusLED går vi meget op i, at du kan finde netop den lampe, du har brug for til en god pris. Derfor forhandler vi billige lamper til alle rum i dit hjem. Selvom du her får et godt loftlampe tilbud, er kvaliteten stadig i højsædet.

Vi tilbyder udelukkende loftslamper i en høj kvalitet, så du kan få glæde af dine lamper i mange år frem i tiden. Da disse lamper som regel bruges som den primære lyskilde i mange rum, er det essentielt for os, at de er holdbare, mens de ligeledes har et flot design.

I vores udvalg finder du derfor alt lige fra store loftlamper til små samt lamper i forskellige farver.