Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Batterilamper

Batteri lamper til alverdens situationer med et hav af muligheder

Vi kender det formentligt alle sammen. At man på et eller andet tidspunkt har stået i en situation, hvor man befinder sig et sted hvor det er mørkt, og man ikke kan se noget. Man ville nok ønske at man havde en eller anden form for lyskilde som var batteridrevet, og ikke krævede nogen stikkontakt eller lignende. Her kommer batterilampen ind i billedet. Oftest er batterilamper relativt lille og mobile, som gør dem nemme at transportere rundt, og kan benyttes til eksempelvis bilen, campingturen, picnic, skovture og meget mere. 

Der er mange fordele ved en batterilampe

Batterilamper har mange fordele, en af dem, er at lamperne kan placeres de steder hvor der ikke er mulighed for at få lys via elnettet. Det kan f.eks. være ude ved carporten eller ude i haven, hvor det er besværligt at installere ledninger under jorden. Der kan man eksempelvis bruge en udendørs batteri lampe med sensor, som tænder automatisk ved hjælp af bevægelser eller en batteri lampe med fjernbetjening, som kan tændes og slukkes, efter ens behov. 

Her på PlusLED, finder du en lang række sortiment af forskellige batterilamper til forskellige formål. Vi har bl.a. batterilamper som er IP-klassificeret, som kan benyttes til udendørs brug og derfor skal man ikke bekymre om det danske vejr. Vi har også bl.a. indendørs batteri lamper, batteri lamper med fjernbetjening, LED batteri lampe med sensor og meget mere.


Populære i Batterilamper

Lamper på batteri til hytteturen, sommerferien eller vandreturen

Batteri lamperne bliver ikke kun til brugt til hjemmet, batteri lamperne kan dog benyttes til mange andre formål og begivenheder. Batterilamper er til dig som vil gerne have belysning til et bestemt sted eller formål, men har ikke elektricitet til rådighed. 

Batterilamper er ideelt til hytteture, fisketure, camping, vandreture og til mange flere formål. Vores batterilamper med LED findes i flere temperatur, som kan derfor indstilles til det rette formål. Et lavere kelvin giver et varmere lys, som kan være med til at skabe en hyggeligere stemning, hvilket er perfekt til picnic, vandreture og mang andre ting.

Med vores udendørs batterilampe kan du med garanti sikre dig at du får en kvalitets batteri lampe til udendørs brug med lang batteri- og levetid. Det er muligt at kunne tilkøbe alkaline batterier, genopladelige batterier og batterioplader til både indendørs og udendørs batterilamper.

Oplys dine udendørsarealer med en lampe på batteri

Nu kan du oplyse dine udendørsarealer uden at du skal sætte ledninger under jorden eller installere udendørs stikkontakt, som kræver en del tid og penge. Du kan nu oplyse dine udendørsarealer med en udendørs batteri lampe med sensor. Med den indbyggede sensor skal du ikke tænke på at installere en afbryder for at tænde eller slukke batterilampen. 

Sensoren vil automatisk opfange bevægelser og tænde udendørs batteri lampe med sensor som er ideelt til skuret, garagen eller haven. Du vil også kunne justere hvor lang tid batterilampen skal være tændt i og hvor følsom sensoren skal være. 

Batterilamper LED er meget robuste, holdbare og kvaliteten er helt i top, desuden medfølger udendørs batterilamper med IP- klassificering, som sikrer batterilampen mod det danske vejr hele året rundt. 

Det skal siges at ikke alle vores udendørs batteri lamper er vandtætte. Derfor anbefaler vi, at vores udendørs batterilamper installeres eller opsættes under et tag eller noget til at dække over lampen. Medmindre det er angivet på produktsiden, at produktet er fuldt vandtæt. Batteri lamperne med sensor er desuden meget praktiske og nemme at sætte op, til både indendørs- og udendørs brug. 

Skab hygge i hjemmet via lampe med batteri og fjernbetjening

Når du køber en fjernbetjent batterilampe opnår du fuld kontrol over din bærbare belysning. Dette er super smart, da du i så fald kan placere dine batterilamper nogle steder, som måske ikke er inden for umiddelbar rækkevidde. Måske placeret på et repos, som kræver en stol eller stige for at nå. 

Med en fjernbetjent lampe, kan du dermed tænde og slukke lyskilden på afstand. Hvilket gør lampen super smart til de lidt mere krævende installationer. Hvor placeringen af lyskilden ikke nødvendigvis skal være inden for umiddelbar rækkevidde. Dette kunne også være attraktivt i udstillinger. I dekorationer og lign. 

Det gør det samtidigt nemt at tænde lysene i stuen, uden at du behøves at rejse dig fra sofaen. Da det blot kræver et enkelt tryk på fjernbetjeningen, og så tændes lyskilden som skaber hygge. 

Samtidigt kan du gemme lyskildens batteriboks væk, da du ikke nødvendigvis skal håndtere denne på daglig basis. Udover de sædvanlige batteriskift, som selvfølgelig opstår når en lyskilde får sin primære strøm via batterier. 

Dette giver et pænere look, da du blot oplever lyset. Og ikke den støj som strømkabler og store batteribokse kan give til en udstilling etc. 

Med en LED lampe batteri, er du sikret et lavt strømforbrug

De fleste mennesker forbinder LED lys med et energibesparende alternativ til de gamle halogen og glødepærer. LED eller lysdiode som det betyder på dansk, er stadig relativt ny teknologi for den almindelige forbruger. Men teknologien blev faktisk opdaget og senere opfundet for mange år siden. Nemlig tilbage i år 1934. Men grundet udviklingen blev det først muligt at producere fuldt menneskeskabte lysdioder i 1962. Herfra begyndte udviklingen at gøre væsentlige fremskridt. I 1970 kom den røde og grønne diode farve til. Derved kunne man nu også skabe gult lys. Ved simpelthen at blande de to farver som dioderne kunne lave. 

Nutidens lamper er ofte drevet via LED (lysdioder). LED lys kræver ikke nær så meget energi, i forhold til ældre pærer som halogenpærer eller glødepærer. Med LED lyskildens lave energiforbrug gør det dét muligt at kunne udnytte energien fra batterier langt bedre, og kræver ingen el-installationer. Dioden som er i LED pærer har også en meget længere levetid, end de ældre pærer, derfor vil det oftest kunne betale sig på længere sigt at udskifte sine gamle pærer og lyskilder til LED.

Få lækkert lys i skabet med batteridrevne lamper

Det smarte ved en batteridrevet LED lampe er at LED lyskilder har en høj effekt (Lumen) ved lav watt. Dette har gjort det til en væsentlig energimæssig forbedring i mange henseender. Og man kan derved få samme lysudbytte, ved et væsentligt lavere energiforbrug, end hidtil. Derved kan man med en batterilampe som benytter sig af LED teknologien, få en lampe med et rigtig højt lysudbytte, som samtidigt har en lang holdbarhed fordi LED kilden ikke benytter nær så meget strøm som halogen og glødelamper. 

Samtidig udvikler LED lyskilder næsten ingen overskudsvarme. Derfor er LED lyskilder væsentligt mere sikre at benytte, da risikoen for at brænde sig på lyskilden er væsentlig formindsket sammenlignet med halogen og glødepærer. 

Desuden opnår man også en væsentligt forbedret levetid ved at benytte sig af en LED lyskilde. I nogle tilfælde holder lysdioden over 10-15 år, uden at brænde ud. Ydermere er lysdioden mekanisk robust, så den kan tåle en vis mængde rystelser, uanset om den er tændt eller slukket. En tændt glødelampe kan modsat LED, ikke tåle så mange rystelser.