Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Havelamper

Havelamper er funktionelle, og så hygger de utrolig meget i din have. En udelampe lyser nemlig dit udemiljø op, når der er allermest brug for det. Derudover kan du nyde din have inde fra din varme bolig med den rigtige havebelysning.

Om du har brug for at lyse et smukt træ eller en husfacade op, eller ønsker du lys i indkørsel eller ved et havebed, er det en havelampe, du skal have fat i.

Der findes mange forskellige typer af havelamper med hver deres form, design og materialer. Du finder derfor et stort udvalg, som er perfekte til hver deres formål.

Kig i vores store sortiment og find lige præcis den havelampe, du har brug for, så du får en flot have.

Udendørs belysning til ethvert formål og for enhver smag

Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til udendørsbelysning. Udendørslamper, såsom bedlampernedgravningsspots, cube lamper, lyskugler til haven m.m., er perfekte til udendørsbelysning. Du får lys i haven, så du bedre kan se og navigere rundt, men du får også en smuk oplyst have, du kan have glæde af.

Det gælder for dig om, at du finder ud af hvilke havelamper, du har brug for. Når du har fundet ud af det, så sørg for, at de matcher resten af din bolig således, at den udendørs lampe understreger boligens udtryk.

Når det kommer til udendørslys, er de udenfor året rundt. Det er derfor nødvendigt, at de er i en høj kvalitet med en lang levetid. Hos PlusLED finder du både facadebelysning, hoveddørsbelysning, bedlamper, terrasselamper, lamper til indkørsel, udendørslamper med sensor og meget mere.

Populære i Havelamper

Sæt fokus på din have med lamper til haven

Ved strategisk at placere udendørsbelysning i hele din have kan du sætte fokus på nogle af de funktioner, din have har. Du kan eksempelvis vejlede personer til din hoveddør gennem en sti med energibesparende havelamper med solceller.

Det er også muligt at bruge udendørs belysning til at fremhæve din boligs smukke facade eller skabe barrierer for arealer i haven, hvor du ikke vil have nogen til at bevæge sig rundt. Udendørslamper er ligeledes en glimrende måde at fremvise specielle områder i din have. Placer lys ved siden af springvand, damme eller for belysning af træer.

Brug af billige bedlamper i dine blomsterbede viser alle bedets smukke farver, så du kan nyde din have, når det er mørkt. Udendørslamper kan desuden placeres på terrasser, ved trapper, i jorden m.v.

Skab hyggelige rammer med udendørs lys

Stuen behøver ikke at være det eneste sted i dit hjem, hvor du tilbringer kvalitetstid sammen med familie og venner. Du kan nemlig udvide dit boligareal med udendørs lys. Din gårdhave, baghave og terrassen er hyggelige steder at tilbringe tid sammen med gæster og børn eller at sidde i ro og fred alene.   

Udendørs belysning tilføjer belysning til dine udendørs rum, hvilket gør dem anvendelige selv, når mørket falder på. Udendørsbelysning kan nemlig tilføje den rigtige atmosfære til et udendørsmiljø.

Da udendørslamper kommer i mange forskellige design, er det nemt at finde lys, der opfylder det behov, du har til udendørslys. Du kan finde alt lige fra det dekorative til det funktionelle og praktiske lys.

Udendørslamper holder alle sikre

At placere lamper udendørs er med til at holde alle sikre, da de er i stand til at oplyse mørke områder. Det skaber ro, når en dejlig havebelysning byder dig, familie, venner, og gæster velkommen.

Med hjælp fra havespots, nedgravningsspots, væglamper, dekorative lys m.m. giver du alle muligheden for at bevæge sig sikkert rundt i din have og udendørsarealer. Disse lys har dog også en anden vigtig funktion. Med masser af lys udendørs sikrer du dit hjem bedre mod ubudne gæster. Der er nemlig ingen indbrudstyv, der ønsker at komme i dit spotlight.

Hvis du er bekymret for, at konstant lys vil øge dine udgifter til el, kan du bruge en udendørs lampe med sensor, så de kun tændes, når personer er inden for en specifik rækkevidde. Dette vil spare dig for penge og overraske folk, der prøver at bryde ind. Du kan også indstille timere på dine udendørs lys, så de tændes, når det bliver mørkt udenfor.

Gå efter balancen mellem sikkerhed og æstetik ved belysning udendørs

Når du skal have havelys, bør du gå efter en balance mellem sikkerhed og æstetik. Før du vælger havelamper, kan du starte med at gå rundt i din have i mørke. Derved bliver du gjort opmærksom på mørke arealer, der skal oplyses af hensyn til sikkerhed.

Tag også en lommelygte med, da du på denne måde kan se områder i din have, der fortjener at blive oplyst af havelamper. Glem ikke at tjekke andre specifikke områder, der kan drage fordel af belysning såsom hoveddøren, en pool, trapper, indkørslen, garageporte, stier, terrassen, flagstænger og udendørs madlavningsområder.

Mens du vurderer, hvor du har brug for lys, skal du tænke over lysets vinkel. Direkte belysning er ikke altid det bedste, da det kan give et irriterende lys i øjnene.

Efter at du har taget en tur rundt i haven, vil du have klarlagt hvilke typer af lys, der er behov for og hvilken funktion, lyset skal have. Du kan nu udvælge de havelamper, der giver din bolig et æstetisk udtryk.

LED udendørslamper er en populær løsning

Udendørslamper LED er en populær løsning hos mange af vores kunder. LED lamper har nemlig den fordel, at de sparer forbrugeren for penge, da de er billig belysning på den lange bane.

Billige udendørslamper, hvor du skal bruge gløde- og halogenpærer, er dyre i drift, mens en LED udendørslampe er lidt dyrere i indkøb, men langt billigere i drift.

Find stilen for dine udelamper

Med den rigtige havebelysning kan du skabe en varm og indbydende atmosfære omkring din bolig. Du bør være opmærksom på, at der kan være forskel på, hvilke havelamper der komplementerer en ny eller en ældre bolig bedst. Du bør derfor finde din stil for dine udelamper.

Der findes et hav af havelamper på markedet, hvorfor du altid kan finde en, der er lige din og din boligs stil. Det er altså op til dig, om du vil have udendørs lys, der:

- ligner din indendørs belysningsstil for at forbinde de to?

- skal fremhæve din boligs og havens arkitektur?

- er minimalistiske, så lamperne næsten ikke kan ses?