Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Industribelysning

Industri belysning

Er du på udkig efter industrilamper til et værksted, en garage, et lager, en lade eller andre steder? Du finder her nogle af de bedste produkter på markedet, når det kommer til industribelysning. Vi har lavet denne oversigt for at gøre det enkelt og ligetil for dig at finde den helt rigtige industri lampe til dine behov.

Vælger du at investere i en af disse industri lamper nedenfor i vores liste, kan du være sikker på, at du får en optimal belysning lige meget, om du placerer din nye lampe i værkstedet eller på dit lager.

Det vigtigste for os er, at du ender med en industribelysning, der kan gavne dig mange år frem i tiden uanset, hvilket lokale du placerer dine nye industri lamper i.

Få styr på belysningen i garagen, værkstedet, lageret eller laden med de rigtige industri lamper

Trænger din virksomhed til en opgradering i forhold til belysningen på et lager? Eller bruger du blot meget tid i din egen garage, lade eller i dit værksted? Uanset hvad er det essentielt, at du vælger en industriel lampe, der er den helt rigtige til formålet.

I sådanne miljøer skal der ofte foretages forskelligartede opgaver, der kræver en optimal belysning. Er der ikke nok lys, kan du ikke se, hvad du laver lige såvel, som det kan irritere dine øjne samt give dig hovedpine. Ydermere er en dårlig belysning ikke optimal for dig selv eller andre.

Hvilken type af industribelysning, du har brug for, kommer an på, hvilke opgaver der skal løses samt, hvordan det specifikke lokale bliver benyttet.

Du bør derfor altid overveje, hvad der vil være bedst, inden du investerer i en eller flere industrielle lamper samt, hvor lamperne skal bruges henne. Det kan være alt lige fra et LED armatur industri til et LED armatur værksted.

Populære i Industribelysning

LED industribelysning er den bedste løsning

Lys er afgørende for ethvert rum og bærer en løbende omkostning. Så hvorfor ikke vælge en miljøvenlig og energibesparende løsning i form af LED industri belysning?

Har du en gammel industrilampe, er der stor sandsynlighed for, at den er forsynet med en traditionel pære. Blot ved at udskifte dine lamper til belysning LED opnår du en lang række af fantastiske fordele.

Med LED industribelysning kan du reducere dit energiforbrug markant, hvilket har en stor betydning for din elregning. Udover at LED belysning er energieffektivt, sænker denne type af belysning også vedligeholdelsesomkostningerne ved at reducere behovet for at udskifte pærer hele tiden.

Ved at reducere CO2-udledningen og effektivt omdanne elektricitet til lys er LED lys også bedre for miljøet.

Samtidigt giver LED industri belysning et bedre arbejdsmiljø, da det optimerer lyset og herved arbejdsbetingelserne. Mangler du industribelysning, er et LED industriarmatur et godt valg. Alternativt kan du vælge en industri pendel eller en industri væglampe m.fl.

Hold dit lokale sikkert med industriarmaturer

Den rette belysning i dit værksted, din lade eller på dit lager er ikke kun altafgørende, når det kommer til arbejdsbetingelserne. Industribelysning er ydermere vigtigt i forhold til at beskytte og sikre dit lokale på absolut bedste vis.

Med et industri armatur kan du oplyse dit lokale både, når du er derinde samt, når du ikke er. Det kan have en præventiv virkning for ubudne gæster og eventuelle indbrudstyve, der ønsker at bryde ind i din virksomhed eller din ejendom.

Ønsker du en kraftig belysning, der giver en optimal sikkerhed, anbefales det, at du eksempelvis vælger LED armaturer industri.

Derudover kan du drage fordel af at placere et LED armatur udendørs for at øge sikkerheden. Med en industrilampe udendørs bliver det også nemmere at orientere dig og navigere rundt i mørket, når du er ude foran bygningen eller lokalet.

Er du ikke interesseret i denne type af belysning, kan du i stedet tage et kig på en anden form for industri loftlampe, såsom en High Bay-industrilampe, eller en industri bordlampe.

Vær opmærksom på IP-klassificeringen ved køb af en industri lampe

I betragtning af uforudsigeligheden af det danske vejr skal du være sikker på, at dine industrilamper til udendørs brug er lavet til at modstå forskellige elementer.

Men hvis du ikke er bekendt med IP-klassificeringen, kan det være, at du er usikker på, hvad du skal kigge efter. En IP-klassificering fortæller dig nemlig dybest set, hvor godt beskyttet din industrilampe er mod fugt, vand og andre fremmedlegemer såsom snavs.

Når du køber en industrilampe til din garage, dit værksted, dit lager eller andre områder, bør du vælge en lampe, der som minimum har klassificeringen IPX4. Dette vil beskytte dit lys mod kraftige vandsprøjt m.m.

Dog er det endnu bedre, hvis du investerer i eksempelvis et industri armatur eller en anden industri lampe med klassificeringen IP65. En industrilampe med denne klassificering er yderst holdbar og robust, så den kan anvendes på dit lager eller i dit værksted uden problemer.

Så hvis du er på udkig efter industribelysning til udendørs brug, vil vi anbefale minimum IPX4 eller derover. På den måde er du sikret, at dine industrilamper kan holde til lidt af hvert. Du kan se IP-klassificeringen af vores forskellige industrilamper i produktbeskrivelserne.

Find markedets bedste industrilamper hos PlusLED – Vi giver dig et samlet overblik

Du finder her nogle af markedets bedste industrilamper. I denne liste finder du forskellige former for industri lamper, der kan bruges til diverse formål alt efter, hvad du har brug for.

Har du fundet en eller flere specifikke industri lamper, der falder i din smag, men er de ikke helt de rigtige i forhold til farve, størrelse eller lignende, bør du tage et kig i vores kategori med industrilamper. Her finder du et stort udvalg af alt, hvad vi tilbyder her på siden i forhold til industribelysning.

Finder du stadig ikke det, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver og vejleder dig gerne, så din købsproces bliver endnu nemmere.