Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bordlampe Batteri

Indret din arbejdsstation med LED bordlampe batteri til dit kontor, derhjemme eller på arbejdspladsen

Er du typen der arbejder størstedelen ved et skrivebord, eller står du og mangler den perfekte bordlampe til dit kontor, derhjemme eller på arbejdspladsen?
Så er det vigtigt at undersøge hvilke lampe der passer dit behov. Hvis du arbejder og har brug for at holde fokus i længere tid, vil vi anbefale vores batteridrevet bordlampe, som yder med højt Kelvin temperatur, som er med til at bevare koncentrationen i længere tid og vores batteridrevet bordlamper er mere energieffektive end de traditionelle bordlamper. 

Benyt lamper og sengebords LED lampe på batteri for at få behageligt og ordentligt lys i soveværelset 

Nogle gange er det rart at ligge i sengen og have muligheden for at læse inden man sover, men det er ikke altid at man har en et stikkontakt lige ved sengen. Derfor vil det være ideelt at have en lampe med batteri LED, så du altid kan have belysning hvorend du befinder dig. Fordelen ved at vælge lamper på batteri, er at man kan vælge en bordlampe med lysdæmper, så du har muligheden for at justere lysstyrken efter ens behov.


Populære i Bordlampe Batteri

Opnå mange fordele med bordlampe på batteri

Med vores LED bordlampe batteri kan du opnå flere fordele, en af dem kan eksempelvis være at du altid kan have lampen/bordlampen med rundt i huset også de steder der ikke findes stikkontakter. Det er ikke altid der findes stikkontakter ved alle hjørner i huset. En anden fordel, er at du kan bevare fokus ved hjælp af de høje kelvin temperatur, eller har du måske brug mere hyggelig stemning, så kan du med vores batteri bordlampe have muligheden for at ændre kelvintemperaturen til et lavere kelvin temperatur, som giver et mere gulligt farve.

Køb flotte og billige bordlamper med batteri

Hos PlusLED finder du et stort udvalg af batterilamper i høj kvalitet til skarpe priser. I vores sortiment finder du både indendørs og udendørs lamper på batteri, så du hele tiden har mulighed for at tage en lyskilde med dig. 

En batterilampe kommer i mange forskellige udformninger, lige fra den klassiske lommelygte til den hyggelige lanterne. Det kunne også være skabsbelysning med sensor, så du altid kan finde dit tøj selvom det er mørkt. Uden at du nødvendigvis skal trække fast strøm til dit klædeskab. 

Mulighederne er mange, og derfor er vores udvalg bredt. Så du helt sikkert finder noget, som passer til dig og din brugssituation. Vi fører desuden et bredt sortiment af batterier. Både engangs og genopladelige batterier. Husk at tilkøbe disse, når du køber din næste batteri lampe. 

Oplev fuld mobilitet med en batteridrevet bordlampe

Med en lampe på batteri, får du en lyskilde som kan bruges overalt. Du kan benytte den i hjemmet, men også tage den med på tur. De fleste nyere batterilamper har desuden en rigtig lang holdbarhed. Primært fordi LED dioder og lyskilder ikke bruger nær så meget strøm, som de ældre halogen og glødelamper. Samtidig med dette, får du et højere lysudbytte grundet et højere lumen pr. watt.

Dette gør batteri lamper med LED optimale at benytte. Fordi at udviklingen af teknologien har gjort at selve lyskildens udnyttelse af enhedens batteri er blevet væsentligt forbedret. Samtidig med at man har sænket Watt forbruget. Dette har gjort at lamperne er blevet mindre, lettere men mere effektive. Hvilket er meget positivt, med tanke på at lampen skal være mobil og kunne tages med på farten.