Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørsbelysning

Udendørs belysning

Leder du efter udendørslamper til din have eller din bolig? Her finder du et stort udvalg af de bedste udendørs lamper, så du kan oplyse og fremhæve dine udendørsarealer på bedste vis.

Med udendørsbelysning får du en masse muligheder, da udendørs lamper for eksempel kan bruges til alt lige fra at fremhæve bestemte steder i din have til at oplyse din indkørsel, din terrasse eller give mere lys ved din hoveddør.

Fordelen ved vores udendørslys er, at de er forsynet med en IP-klassificering, så de egnet til at blive placeret udenfor.

Udendørslamper giver dig et væld af muligheder

Udendørs lys er, som navnet antyder, designet til brug udenfor. I og med at en udendørs lampe hænger udenfor nat og dag skal den være modstandsdygtig overfor diverse vind og vejrforhold. Mange bruger lamper udendørs som en form for sikkerhed og tryghed.

Udelamper handler dog ikke kun om sikkerhed. Der findes nemlig en lang række af forskellige former for udendørs lamper, der giver mulighed for, at du kan placere dem et væld af steder udenfor. Alle disse typer af lamper giver dig hver deres fordele både i forhold til det æstetiske samt det sikkerhedsmæssige.

Populære i Udendørsbelysning

Overvej en udendørs væglampe til din garage, terrasse eller husmur

En populær form for udendørs belysning er at montere udendørs væglamper på husmuren såsom ved hoveddøren. Ideelt set bør du placere væglamper udendørs i de områder, hvor du ofte går, når det er mørkt.

Vælger du at hænge udendørslamper væg op ved din hoveddør, vil du eksempelvis altid kunne føle dig sikker, når du skal låse dig ind efter mørkets frembrud. Gode udendørs lamper væg er vigtige for at finde vej ved hoveddøren, og det er ydermere indbydende for dine gæster.

Derudover kan en væglampe udendørs placeres ved din garage eller din terrasse. Herved får du tilstrækkelig med belysning lige netop der, hvor du måske ofte bevæger dig rundt, når det er mørkt.

Udendørslamper med sensor er et godt valg

En anden type belysning, der er yderst populær, er en lampe med sensor eller en sensorlampe. Faktisk er en udendørslampe med sensor blevet en vigtig del i forhold til tryghed og sikkerhed.

De tjener nemlig som en advarsel, når nogen kommer inden for en vis afstand af din ejendom alt efter, hvor din udendørs sensor er placeret. Det kan være præventivt i forhold til ubudne gæster. Hvis en sensorlampe udendørs tænder, vil det som regel overraske vedkommende og skræmme personen væk igen.

Det smarte ved en bevægelsessensor udendørs er ligeledes, at et lys med sensor ikke står tændt hele tiden. Det slukker og tænder blot, når der registreres en bevægelse eller, når det bliver mørkt.

På den måde sparer du på energien uanset hvilken sensor lampe, du vælger, da disse lamper ikke er tændt på alle tidspunkter.

Oplys din smukke have med en havelampe

Hvis din have er perfekt anlagt med blomster, bede og træer, vil velplaceret havelys være prikken over i'et. I løbet af dagen kan alle blomster, træer og bede se fantastiske ud i det naturlige sollys.

Hvorfor ikke sikre, at din smukke have også er synlig for beundring, når det er mørkt? Lys i haven, med hjælp fra havelamper, kan fremhæve alle de bedste ting i din have.

Ikke alene kan en solcelle lampe udendørs, såsom solcellelamper med sensor, en havespot, en bedlampe eller lignende være med til at skabe en indbydende stemning og atmosfære. Det giver dig også mulighed for at gå trygt rundt i din have samt på havestierne. Havebelysning er desuden det perfekte hyggelys.

Sæt spot på hus og have med en udendørs spot

Med udendørs spotlys kan du sætte fokus på alt lige fra din husfacade til terrasse, indkørsel, havebede eller andre udendørsområder. Især nedgravningsspots er velegnede til dette formål, da de er særligt gode til at skabe smukke lyseffekter i haven lige såvel, som de kan vise dig vej i mørket.

En udendørsspot giver dig mulighed for at få glæde af dine udendørsarealer året rundt. Du kan eksempelvis nedgrave udendørs LED spots i din terrasse, så du kan sidde og nyde en god middag eller andre aktiviteter til langt ud på aftenen.

Vælg LED lys udendørs og spar på strømmen

Har du overvejet at få udendørs belysning omkring dit hjem samt i din have? Måske har du en have eller en sti, du ønsker at oplyse om aftenen og natten? Det kan også bare være, at du vil drage fordel af sikkerheden ved udendørs belysning, så du kan føle dig tryg og sikker, når det er mørkt udenfor.

Med alle de forskellige oplysninger om udendørs lamper og udendørsbelysning, ved vi hos PlusLED, at det kan blive forvirrende og endda overvældende til tider. Men hvis du ikke allerede ved det, er udendørs lamper LED den bedste mulighed, når det kommer til udendørs belysning.

Udendørs LED lys er nemlig langt mere omkostningseffektivt, holdbart, alsidigt og miljøvenligt end andre lyskilder. Det betyder blandt andet, at du ikke skal skifte pærer nær så tit på dine udendørslamper LED.

Ydermere bruger en LED udendørslampe meget mindre energi og varme end traditionelle pærer. Så mens du belyser dit smukke hjem, kan du slappe af ved at vide, at det ikke kun sparer dig penge på din elregning, men det er også godt for miljøet.

Få et overblik over udendørsbelysning her

Herover finder du nogle af vores bedste bedste produkter inden for udendørs belysning. I vores liste finder du et udvalg af forskellige udendørslamper i diverse farver og stilarter, der kan bruges til flere formål.

Ønsker du en anden form for udendørslampe, du ikke finder på denne liste, anbefaler vi, at du tager et kig på vores fulde udvalg af udendørs lamper lige her.

Har du brug for rådgivning, eller har du et spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os hos PlusLED. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål om udendørs belysning og udendørs lamper, så du kan vælge den helt rigtige belysning alt efter dine ønsker og behov.