Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Powerbank

Oplad din telefon, tablet eller andre enheder uanset hvor du er henne med vores udvalg af powerbanks. Hvis du ikke har en stikkontakt i nærheden, er en power bank et must-have, så du ikke løber tør for batteri. Gennemse vores sortiment af de bedste power banks for at finde den, der passer dig.

Mangler du en lille powerbank, som du nemt kan have med i tasken eller i handskerummet i bilen? Så finder du dette i denne kategori. Du finder desuden billige powerbanks, der nemt og hurtigt oplader din mobiltelefon eller andre elektroniske enheder.

Hvad er en power bank?

Det batteri, der er indbygget i din smartphone, er muligvis ikke altid tilstrækkeligt til at opfylde dine behov på farten. Dette gælder især for enheder, der bruges meget samt til flere formål.

Har du nogensinde modtaget et vigtigt opkald eller en e-mail, hvor du opdager, at din telefon er ved at løbe tør for strøm uden mulighed for at oplade den? I sådan et tilfælde er en mini powerbank en optimal løsning.

Her slipper du for at have dine opladere eller din telefon oplader med dig rundt, da du i stedet kan lade den bedste powerbank oplade din smartphone nemt og hurtigt. De er overraskende fleksible og kan bruges til alt lige fra din smartphone til din tablet, dit digitale kamera m.m

Populære i Powerbank

Hold dit batteri opladet med de bedste power banks

Mobiltelefoner er en integreret del af det meste af vores liv. De bruges selvfølgelig til at holde kontakten med folk, men de anvendes til så meget mere end det. I dag bruges vores mobiltelefoner også til at lytte til musik på farten, se videoer i frokosttiden, scrolle på de sociale medier, læse nyheder, booke en ferie, shoppe m.m.

Der er næsten intet, vi ikke gør eller kan med vores telefoner. Derfor er det ikke underligt, at mange ikke ønsker at løbe tør for batteri. Men nogle gange er du bare ikke i nærheden af en stikkontakt, hvorfor en trådløs powerbank er en praktisk løsning.

Oplad din powerbank derhjemme og tag den med dig, så kan du oplade din telefon, tablet og andre USB-drevne enheder, når du har brug for det. Med en god powerbank eller power charger kan du sagtens tage den med dig på lange køreture, camping eller andre tidspunkter.

Powerbank til iPhone og Samsung

Apple og Samsung er markedsledere, når det kommer til især mobiltelefoner, så det er ikke mærkeligt, at disse mærker ofte tages i betragtning, når de nyeste powerbanks bliver udviklet.

Hos PlusLED kan vi forsikre dig om, at du kan få en powerbank oplader, der er velegnet til både iPhones samt til Android-telefoner. Hvis du har spørgsmål, anbefaler vi, at du kontakter os, så vi kan rådgive dig.

Udover en powerbank iPhone finder du også en solcelle powerbank, også kaldt for en powerbank med solceller, en powerbank med en LED-lommelygte, en udendørs powerbank m.m.

Find et godt powerbank tilbud iblandt vores billige powerbanks

Når du skal vælge en batteribank, skal du være opmærksom på både størrelse og kapacitet samt, hvor hurtigt en powerbank kan oplade din enhed.

Ønsker du en lille power bank oplader, der udelukkende skal bruges i nødstilfælde, kan du sagtens investere i en powerbank på 1.800-2.000 mAh med en outputstyrke på 0,8A-1,44A.

Har du derimod brug for en powerbank, som holder meget strøm samt hurtigt oplader din enhed, kan du med fordel vælge en model med en kapacitet på mellem 5.000-20.000 mAh og en outputstyrke på 2A-5A.