Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Havebelysning

Oplev fordelene ved at have belysning

Trænger du til at få lys i haven? Det er en fordel med havebelysning, da den rigtige belysning kan fremhæve mange spændende steder i din have. Ikke nok med det, så giver havelys også mulighed for, at du kan navigere sikkert rundt i dine udendørsarealer.

Ved hjælp af vores samlede oversigt over den bedste havebelysning på markedet kan du finde inspiration til udebelysning på en hurtig, nem og overskuelig måde.

Alle viste produkter på denne side er valgt på baggrund af popularitet, mest købte, kundefeedback m.m. Med andre ord får du en købsanbefaling ved at kigge nærmere på vores bud på produkter for havebelysning. 

Havelamper som spreder hygge og glæde

Har du ikke nogle udelamper, kan du blot sidde eller gå rundt i din have, mens du stirrer ud i det endeløse mørke. Med havelamper kan du i stedet sprede hygge og glæde, når du sidder på terrassen eller går en lille tur i haven. Du får altså en endnu større mulighed for at nyde din have selv efter mørkets frembrud.

Du kan eksempelvis prøve at forestille dig, at du sidder på din terrasse eller, at du står og kigger ud af vinduet. Vælger du at få lys i haven, vil du kunne kigge ud på dine flotte træer, fine bede og andre elementer, du har valgt at oplyse og fremhæve.

I dag findes der mange typer af udendørsbelysning. Denne belysning kan hjælpe dig med at skabe den helt rigtige stemning og atmosfære for optimal nydelse, når du er udenfor i din have.

Populære i Havebelysning

Lys i haven er ikke ensbetydende med en stor elregning

Mange afholder sig fra at have lys udendørs, da de er bekymret for, hvad det kommer til at koste i forhold til elforbruget. Det behøver dog ikke at være dyrt, hvis du ønsker en have, der er lyst op på smukkeste vis.

LED havebelysning er blevet utrolig populært de seneste år. Danskerne har nemlig fundet ud af, at det er en miljøbevidst og besparende havebelysning.

Det betyder, at du kan have utallige mængder af havelamper i din have, på terrassen, i indkørslen m.v. uden, at det nødvendigvis kan ses på din elregning.

Solcellelamper til haven er en nem og populær løsning

Solcellelamper udendørs er et meget populært valg blandt kunderne hos PlusLED. Med en solcellelampe til haven har du uanede af muligheder, når det kommer til at få lys udenfor.

Du kan nemlig placere dine solcelle havelamper netop, hvor du vil, da der ikke skal være en stikkontakt i nærheden. Har du ikke fået placeret dine solcelle lamper udendørs det helt rigtige sted første gang, er de desuden meget nemme at flytte rundt på.

Derudover kan du bruge udendørs solcelle lamper i dine blomsterbede, langs indkørslen, ved stier m.m. Det skaber en dejlig atmosfære, men giver dig også chancen for bedre at kunne orientere dig.

Solcelle lamper med en lyssensor er ydermere smarte, da de tænder helt automatisk, når mørket falder på eller ved registrering af bevægelse. Du har derved altid et lys i mørket, du ikke skal sørge for at tænde og slukke.

Kulørte lamper er et dekorativt element i haven

Kulørte lamper kan placeres mange steder i haven eller som terrasse belysning. Hvis du skal have lys på terrassen eller foran hoveddøren, er kulørte lamper de ultimative hyggelamper.

Vælger du, at dine terrasselamper skal være kulørte LED lamper, kan du sætte en farvet LED pære i en havelampe. Derved har du straks en rigtig hyggespreder af en havelampe, som både du og dine gæster vil elske.

Du kan få glæde af kulørte lamper både til hverdag og fest. Eksempelvis kan en lyskæde med forskellige farvede pærer være med til at skabe en god stemning ved en festlig lejlighed. Til hverdag kan for eksempel en kugleformet havelampe med en farvet pære efter eget valg være et dekorativt element i din have. 

Endvidere er det en mulighed at bruge Smart Light-havespots, når du skal have tilført farver i din have. Disse havespots er ideelle til belysning af træer, bede, buske, husfacader m.m.

Takket være et spyd kan du hurtigt og nemt sætte denne havespot ned i jorden eller i græsplænen. Herefter har du fuld kontrol over mere end 16 millioner farver. Du styrer lyset ved hjælp af en fjernbetjening eller en app på din mobil.

Havespot er manges foretrukne lys i haven

Når der er tale om udendørsbelysning LED, er havespots manges foretrukne lys i haven. Det skyldes helt klart, at havespots er små havelamper, der ikke gør så meget væsen af sig. De kan gemmes bag eksempelvis planter og buske eller graves ned således, at det kun er lyset fra dem, der er synligt.

At havespots blandt andet har den geniale fordel, at de kan graves ned, er et stort plus. Nedgravningsspots kan nemlig bruges de steder, hvor en anden type havelampe vil være i vejen eller fylde for meget.

De mest typiske steder, der anvendes havespots, er i indkørsler, til oplysning af husfacader og som terrasselys. Havespots er dog også yderst velegnede til belysning af træer, buske, bede og andre flotte steder i dine udendørsarealer.

Markedets bedste lys til haven finder du her

Herunder kan du se en liste med markedets bedste havebelysning. Den kan du bruge som havebelysning inspiration for at få gode idéer til, hvilket lys du mangler i haven. Måske støder du på produkter, du slet ikke havde tænkt på var en mulighed.

Du bør være opmærksom på, at de viste modeller af havelamper måske findes i flere størrelser og farver. Hvis du ikke finder den rigtige farve og størrelse i forhold til dine behov og præferencer, kan du klikke dig ind på de enkelte produkter eller besøge vores kategori med havelamper. Her finder du nemlig en komplet oversigt over vores store udvalg af produkter.

Har du spørgsmål til vores havebelysning? Ønsker du at få gode råd og vejledning til valg af havelamper? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.