Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bordlamper

Med en bordlampe kan du nemt skabe en hyggelig atmosfære i alle rum. Du kan bruge sådan en lampe som læselys, opgavelys eller endda som den vigtigste belysning i rummet.

Bordlamper kan bruges i alt lige fra dit soveværelse til din stue, dit kontor eller andre rum. Det kommer helt an på dine ønsker og behov til en lampe.

Hos PlusLED tilbyder vi et godt udvalg af billige bordlamper, der kan bruges alle de nævnte steder i dit hjem. Herved kan du opnå en god belysning uanset, om du skal slappe af, læse eller sidde og arbejde på din computer.

Skab stemning og atmosfære med en bordlampe

Det er de små detaljer, der gør en stor forskel. Mens farver og møbler definerer et rum, er det belysningen, der hjælper med at sætte stemningen og atmosfæren. En god belysning kan nemlig øjeblikkeligt ændre stemningen i et rum.

Fra at være mørk og dyster til at være lys og indbydende kan den rigtige bordlampe gøre meget. En bord lampe bringer en optimal kombination af funktionalitet og æstetik til enhver indretning. Udover at lyse omgivelserne op kan en bordlampe ofte være et iøjnefaldende og dekorativt element, selv når den er slukket.

Bordlamper er særligt nødvendige på sengeborde og skriveborde, mens de også kan give et behageligt lys som stuelamper, når de placeres på en hylde eller i vinduet.

Populære i Bordlamper

Køb lamper til borde til alle hjørner i dit hus

Oplys dit hjem med bord lamper i alle former, størrelser og farver. Som grundbelysning bør du vælge en lampe, der kaster en blød og varm glød. Mens du har brug for en anden type belysning, der er specielt designet til formålet, hvis du er på udkig efter eksempelvis kontorlamper.

- Lampe til soveværelse: Opgrader dit soveværelse med en slank og stilfuld natbordslampe eller sengebordslampe. Du kan naturligvis altid supplere med en loftlampe til soveværelse.

- Lampe til stue: I stuen er det ikke nok med en loftlampe stue. Med en lampe til sofabord kan du givet et rum en makeover. Har du et sofabord, der skal fremhæves? Tilføj en sofabordslampe eller flere sofabordslamper, der komplementerer dine stuemøbler.

- Lampe spisebord: Loftlamper over spisebord er altid en god idé. Men udover disse lamper kan du også placere en spisebord lampe. Herved har I ekstra godt lys, når I spiser eller hygger ved bordet.

- Bordlamper til kontor: Giv din arbejdsplads en hyggelig stemning og en kraftig belysning med en kontorlampe. Kontor lamper sikrer, at du altid kan se, hvad du laver.

Indret din arbejdsstation med en lampe og skrivebordslampe

Leder du efter den perfekte kontor lampe til din arbejdsstation? Der er en masse faktorer at overveje, før du vælger en. Det er blandt andet vigtigt, at du vælger skrivebordslamper, der er designet til at give et fokuseret lys, så du ikke belaster dine øjne, mens du arbejder.

De fleste af os bruger en masse tid ved vores skriveborde, så det er vigtigt at undersøge det grundigt, før du køber en bordlampe online. Uanset om du ønsker en lille bordlampe eller en stor bordlampe til skrivebordet, har du brug for klart lys.

Hvis du er en person med lange arbejdstider, er det værd at overveje LED bordlamper, der er mere energieffektive.

Lamper og sengebordslamper giver dig lys i soveværelset

Nogle gange er en lampe til soveværelset alt, det kræver for at sætte stemningen i dit soveværelse. Gode sengebords lamper giver nok lys til at læse, se dit yndlingsshow eller skrive en mail.

Når du vælger natbordslamper, skal du sørge for, at stilen og farven passer sammen med resten af indretningen. Det kan være alt lige fra moderne bordlamper til retro sengelamper. Det kan desuden være en fordel at vælge en bordlampe med lysdæmper, så du selv kan justere lyset.

Køb flotte og billige bordlamper

En LED bordlampe er perfekt til dig, der ønsker ekstra belysning i dit hjem, mens du både tænker på din pengepung samt på miljøet. Vælg en bordlampe LED til dit kontor, som en stue lampe eller en flot lampe til dit soveværelse.

Vores bordlamper LED kommer med en smart teknologi, da de er dæmpbare. Med en lampe med lysdæmper kan du med et enkelt tryk på lampefoden justere lyset alt efter dine ønsker og behov. På den måde får du mulighed for at styre lysintensiteten.

Udover at være smarte bordlamper er de mere energi- og omkostningseffektive året rundt i forhold til din elregning sammenlignet med en lampe med glødepære. Belysning LED er derfor det optimale valg, hvor du kan være sikker på at få det perfekte lys i ethvert rum.

Sådan vælger du den rette LED bordlampe

Mangler du en lampe til stuen eller fede lamper til soveværelset? Uanset hvad du er på udkig efter, er der nogle faktorer, du altid bør huske på.

Når det kommer til indretning, er det ofte de små detaljer, der ender med at gøre hele forskellen i forhold til det endelige udseende af et rum. Mens mange fokuserer på større elementer såsom de store møbler og farven, bør du ikke undervurdere lamper.

En bordlampe skaber ikke kun stemningen, men kan også bringe symmetri, farve og kontrast til et rum.

- Beslut hvad bordlampen skal bruges til: Dette er en vigtig overvejelse, da det vil afgøre, hvilken bordlampe du har brug for. Der er nemlig stor forskel på, om du ønsker en lampe i dit soveværelse, på dit kontor eller i din stue.

- Vælg en bordlampe med den rigtige størrelse: Der findes et utal af lamper på markedet. Du kan derfor frit vælge mellem både små bordlamper og store bordlamper. Størrelse spiller en vigtig faktor i valget af bordlamper. En stor lampe kan være smuk, men hvis du ikke har nok plads til at placere dine briller, bøger eller en kop kaffe på bordet, er det ikke optimalt.

- Hvilken farve skal bordlampen have?: Farven er lige så vigtig som størrelsen, da bordlampen skal matche din allerede eksisterende indretning. En klassisk valg er enten en sort bordlampe eller en hvid bordlampe. Både en hvid og en sort lampe vil nemlig gå godt sammen med stort set alle indretningsstile.