Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bordventilator

Når kalenderen siger, at det er sommer i Danmark, kan det i perioder være meget varmt. Har du ofte problemer med, at det bliver for varmt i din bolig eller på arbejdspladsen, når temperaturen stiger udenfor? En bordventilator hjælper dig gerne med at forbedre lufttemperaturen indendørs.

Med en bordblæser får du en flytbar og alsidig blæser til bord, der kan gøre selv den varmeste sommerdag i hjemmet eller på arbejdspladsen udholdelig. Den bedste ventilator er en, hvor du selv har mulighed for at styre dens styrke og vinkel.

Hos PlusLED finder du billige ventilatorer i en høj kvalitet. Bordventilatorer er praktiske, da de er en form for mini klimaanlæg, der kan give en bedre luftcirkulation samt et godt indeklima.

Hvilken ventilator skal jeg vælge?

Det er et godt spørgsmål, da der findes flere typer af ventilatorer.

- Bordventilator - er beregnet til at stille på et bord.

- Gulvventilator – ligner en bordventilator, men er sat på en stander.

- Tårnventilator - fylder væsentligt mindre end en gulvventilator, da den er udformet som et tårn.

Hvilken en, du skal vælge, kommer an på, hvad dit behov er samt, hvor den skal stå. Du skal derfor finde ud af, om din ventilator skal stå på gulvet eller på et bord.

Skal din ventilator blæser desuden være en med en stor effekt hele dagen, eller skal din vindblæser bare fungere som luftkøler sommetider? Det er altså i bund og grund dine behov, der bør afgøre, hvilken luftblæser der er bedst for dig at købe.

Udover bordventilatorer forhandler vi også gulvventilatorer og tårnventilatorer i høj kvalitet hos PlusLED.

Populære i Bordventilator

USB ventilator til dig, der sidder på et kontor

En ventilator bord er den letteste, og også billigste, måde at blive kølet ned på en varm sommerdag på kontoret. Det smarte ved vores bordventilatorer er, at en del af dem blot skal kobles til din bærbare computer, powerbank eller en anden USB-udgang, hvorefter du straks får en køligere luft omkring dig.

En bordventilator er den perfekte type ventilator, når du sidder ved et skrivebord eller lignende. Du får nemlig en flytbar mini ventilator, der kan følge med dig alle vegne. Det sikrer, at du konstant har et godt arbejdsmiljø, som giver dig mulighed for at præstere mere.

Lydløs ventilator og bordblæser til ethvert rum

Uanset om du har brug for en lille blæser eller en bord blæser i soveværelset, på kontoret, i campingvognen eller andetsteds, er det vigtigt med en relativ lydsvag ventilator. En bordventilator lydløs giver dig den fornødne ro til at sove, arbejde eller nyde stilheden samt en kølig brise.

Mini aircondition til dig, der er på farten – håndholdt ventilator

Er du på farten dagen lang, er en lille ventilator, der er håndholdt, lige sagen for dig. I vores sortiment finder du en håndholdt ventilator, som i øvrigt også er en billig ventilator.

Denne model kører på genopladelige batterier. Derudover medfølger der ved køb en stander. Det vil sige, at du også kan bruge den, når du slår dig ned ved et bord for at arbejde, spise eller andet.

Få billig ventilation ved køb af en blæser til bord hos PlusLED

Har du et eller flere spørgsmål til vores bordventilatorer eller andre ventilatorer? Du må altid hjertens gerne tage kontakt til PlusLED, så du kan få gratis rådgivning