Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Stressbolde

Stort udvalg af anti stress bold og andre dimseting

Hos PlusLED kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af afstressende bolde, hjælpemidler til koncentrations besvær og uro i kroppen. Stressbolde og lignende produkter anvendes i den brede befolkning, som et afstressende element. Det kan være rart at have noget at klemme på eller røre ved, i situationer hvor man er presset eller har koncentrationsbesvær. Det kan være på arbejdspladsen, i skolen, i bussen eller mens du sidder derhjemme. Det kan også opstå ud af det blå, hvorfor det er rart at have en af disse produkter med i lommen eller tasken.

Så kan du nemlig fokusere på det som er vigtigt, og lade stress bolden lægge en dæmper på dine tanker. Udover at fungere som en afledning når tankerne presser sig på, kan du samtidigt træne dine hænder og håndled ved brug af diverse stressbolde. Den belastning som du vil føle i bolden, vil nemlig påvirke dine muskler i hænderne. Du vil derfor øge styrken i din hånd, samtidigt med at din hjerne aktivt afhjælpes i stressede situationer.

Her finder du et bredt udvalg af ADHD legetøj

Vi har et velassorteret sortiment af afstressende hjælpemidler der kan anvendes som ADHD legetøj. Ved koncentrationsbesvær kan en bold eller lignende, være et godt element til at fokusere på noget simpelt og enkelt. På den måde kan man hurtigt få renset hovedet, hvis der er for mange tanker og stimuleringer. Det kan give en beroligende effekt, som kan hjælpe med koncentrationen, særligt i situationer som man ikke synes er særligt spændende.

Det er dog værd at bemærke, at denne type af bolde ikke blot kan anvendes som stress bold. De kan selvfølgelig anvendes til hvad end du har behov for, og kan derfor også fungere som helt almindeligt simpelt legetøj. Den simple konstruktion gør ligeledes denne type legetøj ekstra holdbar, da der ikke er nogen bevægelige dele, der som sådan kan gå i stykker under brug. 


Populære i Stressbolde

Beroligende anti stressbolde til børn og voksne

Den kompakte størrelser på en lang række af produkterne i kategorien, gør det muligt at medbringe denne type afstressende produkter som de bolde og ting du finder her på siden, i lommen eller tasken. Så kan man altid have den ting man synes bedst om, med sig på farten. Det kan være en rar løsning, særligt hvis man døjer med koncentrationsbesvær.

Det kan være en rigtig fornuftigt løsning hvis man har svært ved at koncentrere sig i skolen, særligt under tavleundervisning. Med en stress bold kan man fokusere på undervisningen, og lade hænderne klemme om bolden. På den måde kan man holde hovedet i ro, på en simpel og prisvenlig måde. Det er ikke sikkert at denne løsning virker for alle, men det er som oftest et forsøg værd.

Kan antistress bolde bruges som håndtræner ?

Stressbolde har ofte forskellige grader af hårdhed og kan derfor også anvendes til træning og genoptræning af håndled. Ved at klemme sammen om bolden, anvender du de muskler som du har i hånden og håndleddet. Ved vedvarende gentagelser vil disse muskler blive stærkere og stærkere. 

Du kan derfor opleve forskellige positive ting, såsom et forbedret greb, eftersom at dine hænder løbende bliver stærkere. Det er rigtig godt at anvende denne type bolde hvis du bruger meget tid foran en computer, hvor dine hænder bevæger sig over tastaturet, men uden en egentlig påvirkning. Så hvis du døjer med ømme eller summende hænder og fingre, kan en stressbold være et effektivt værktøj til denne problemstilling.

Mangler du farvede sansebolde eller måske en fingertræner ?

De forskellige bolde og dimser som du finder på denne side, kan anvendes til en lang række af forskellige opgaver og situationer. Du kan også anvende de sjove og flerfarvede bolde som sansebolde. De små bolde egner sig også godt til mindre hænder, og kan bruges til at klemme omkring. På den måde kan de også anvendes som legebolde og sansebolde til børn.

Dimser til urolige hænder egner sig også fortrinligt som fingertræner. I og med at du klemmer og bevæge bolden mellem dine fingre, vil du styrke dine muskler og sener. En slags håndtræningsbold i forskellige udformninger og farver. 

Hvad end det drejer sig om genoptræning af håndled eller blot en simpel afstressnings øvelse, så kan du finde et produkt på denne side, som kan afhjælpe dit behov. Hvis du mangler en lille massagebold, så er du landet det rigtige sted. Vores udvalg af bolde og tilbehør spænder bredt, og vi kan derfor også tilbyde massagebolde i mindre størrelser.

Få ro i sindet med antistress legetøj som Infinity Fidget Cube

Det enormt populære fidget legetøj, er udviklet som et hjælpemiddel mod uro og stress i kroppen. Fidget produkterne som Infinity Cube har til opgave at hjælpe dig som bruger, med at finde ro i stressede situationer. Produkterne har det til fælles, at funktionen er relativ simpel, men krævende nok til at du kan fokusere på dette, fremfor de omkringværende stimulanser.

Populært legetøj som Squishy, Fidget og anti stress cube, er designet på en måde, som gør dem særligt attraktive for især børn og unge. Produkterne har dog mere på hjerte, end blot det spændende udseende. Produkter som disse, kan nemlig afhjælpe koncentrationsbesvær og uro i kroppen. For både voksne og børn.

Hvis du har ADHD, koncentrationsbesvær eller føler dig overstimuleret, kan denne type af hjælpemidler være særligt givende. Disse typer af produkter, kan nemlig virke aktiverende for hjernen og du kan på den måde holde fokus på en enkel og simpel opgave. Så kan du i et roligt moment, fjerne stimuleringen fra de omkringliggende aktiviteter, som altid er i konstant bevægelse. Det handler nemlig om at gøre noget ved det man kan, og fokusere mindre på det man ikke kan.