Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Køkkenbelysning

Køkken belysning

Skal du have ny belysning i køkkenet? Så kan du kigge nærmere på vores liste med den bedste køkkenbelysning. I køkkenet er det nemlig vigtigt med en god belysning, da det er et rum, hvor du opholder dig flere gange om dagen.

For at hjælpe dig med at få det bedste lys i køkkenet har vi i nedenstående liste valgt at fremhæve nogle af vores produkter. Det kan være en rigtig god hjælp for dig til valg af nye køkkenlamper, da listen er baseret på vores mest solgte produkter og ud fra vores kunders feedback.

De optimale køkkenlamper i dit køkken

Uanset om du har et stort eller et lille køkken, er det alfa og omega, at det er godt oplyst samt, at der er mulighed for at skabe en hyggebelysning. I og med at køkkener i dag bruges til mange forskellige aktiviteter, er der nemlig brug for begge dele.

Madlavning, lektielæsning m.v. kræver eksempelvis et godt arbejdslys. Til gengæld er hyggebelysning ofte mere relevant, når der skal spises en dejlig middag eller, hvis der blot skal hentes noget i køleskabet.

Du bør derfor vælge din belysning køkken med omhu således, at du kan skabe det lys, du har behov for.

Populære i Køkkenbelysning

Indret dit køkken med køkken lamper på bedste vis

Det er altid en fordel at kigge på køkkenbelysning inspiration, som du aktivt kan bruge, når du skal til at vælge køkken lamper.

Der findes mange former for køkkenlamper, som gør sig godt i et køkken. Hver type af køkken belysning har typisk deres helt eget formål. Du kan blandt andet have brug for disse former for belysning:

- Lys under køkkenskabe

- Lamper over køkkenbord

- Loftlampe køkken

- Væglampe køkken

Uanset hvilken type af køkkenlys du er ude efter, skal du huske at tage hensyn til de allerede eksisterende rammer i dit køkken.

Meget synlige lamper, såsom væghængte lamper og loftsbelysning, bør passe til køkkenets indretningsstil, da de er med til at fuldføre udtrykket. Det er derfor en god idé, at du vælger disse lampetyper ud fra, om du har en moderne, minimalistisk, gammeldags, rustik eller anden tilgang til stilen i dit køkken.

Når det kommer til belysning under køkkenskabe, bør det kun være selve lyset, der er synligt. Du skal derfor sørge for, at der er plads nok til at montere det samt, at det kan installeres uden at blænde. 

Underskabsbelysning skaber et godt arbejdsmiljø i køkkenet

Underskabsbelysning er den bedste vej til at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø i dit køkken. Med denne form for køkkenbelysning får du nemlig et målrettet og fokuseret lys.

Lyset gør madlavning og andre aktiviteter ved køkkenbordet til en leg, fordi du rent faktisk kan se, hvad du laver. Desuden bliver det meget mere sikkert for dig at arbejde med knive, håndtere varme gryder og pander m.v.

Lys under overskabe i køkken skal tilbyde et fokuseret og kraftigt lys med en høj farvegengivelse samt uden en skyggeeffekt. Du bør derfor vælge et underskabsarmatur med en farvegengivelse på Ra>80.

Vælger du en LED underskabsbelysning, sparer du ovenikøbet penge på elregningen. Det bruger nemlig kun en brøkdel af strøm i forhold til eksempelvis de gammeldags lysstofrør.

En køkken pendel og en væglampe er også gode lamper til køkkenet

En køkkenpendel er rigtig god til at samle lyset, hvorfor den er formidabel som en lampe over køkkenvask. Med køkkenlamper over vask, i form af pendler til køkken, får du gode arbejdsmuligheder, når du eksempelvis skræller kartofler eller gulerødder, skyller service m.m.

Men en pendel til køkken kan også være med til at skabe hyggelige rammer. Står der et spisebord i dit køkken, giver en pendellampe en dejlig stemning og atmosfære over og omkring dette bord. Med denne belysning over spisebord giver det både dig, familien og eventuelle gæster lyst til at opholde jer i længere tid ved bordet.

Er der plads på væggen, er en væglampe køkken endnu en hyggespreder, der kan lyse eventuelle mørke områder op på bedste vis. Væglamper kan være den perfekte løsning til lys, når du for eksempel kun lige skal hente noget i køleskabet.

Spotlys i loftet eller under køkkenskabe er en fortrinlig køkken belysning

Køkkenspots er også en meget brugt form for køkken belysning i de danske hjem. Spots i køkken anvendes både i loftet samt som underskabsbelysning. De kan desuden nemt monteres under hylder, så du får hylder med lys, der er med til at skabe den helt rette stemning i køkkenet.

Udover at en køkkenspot giver en eminent belysning i et køkken, er en af dens helt store fordele, at den kan fås med en dæmpbar funktion. Dæmpbare køkkenspots er noget af det mest optimale, når det kommer til spotlys LED. Ved at have køkkenspots, der er dæmpbare, kan du nemlig enkelt og ligetil få det optimale lys i alle situationer.

Med et dæmpbart køkken lys kan du have fuldt blus på din køkken lampe, når du skal lave arbejdsopgaver i køkkenet, der kræver dette. Når det bliver tid til de mere afslappende aktiviteter, kan du skrue ned for lyset, så det matcher aktiviteten.    

Find dine nye lamper til køkken blandt markedets bedste køkkenbelysning inspiration

Herover finder du flere typer af køkkenlamper, der giver dig det bedst mulige lys i dit køkken.

Du skal dog være opmærksom på, at det kun er et lille udpluk af vores sortiment. Hvis du har lyst til at kigge på andre køkkenlamper, end dem der er vist her, kan du kigge på hele vores udvalg i kategorierne:

- Underskabsarmatur

- Køkkenspots

- Pendler lamper

- Påbygningsspots

- Lysskinner

- Indbygningsspots

Hos PlusLED gør vi meget ud af, at du skal blive tilfreds med dit køb hos os. Vi ønsker derfor ikke, at du køber din køkkenbelysning via vores hjemmeside, hvis der er den mindste tvivl, eller hvis du har spørgsmål til et eller flere specifikke produkter.

Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige belysning til dit køkken ved hjælp af vores viden. Du er derfor altid velkommen til at kontakte.