Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Projektør

LED belysning er kendt for en lang levetid, mens det samtidigt forbruger langt mindre energi sammenlignet med almindelige gløde- og halogenpærer. Det er derfor en bæredygtig løsning, som både er et godt valg for din pengepung samt for miljøet.

Med LED projektører får du alsidig belysning, der kan benyttes til mange formål. De kan anvendes som facadebelysning til at fremhæve den udvendige arkitektur af dit hjem.

Derudover er en LED projektor velegnet som belysning i indkørsler, haver, parkeringspladser, stier, byggepladser m.m., når mørket falder på. Desuden kan de placeres indendørs i et varelager, kontor, garage, lade eller, hvis det skal bruges som arbejdslys.

Vi tilbyder en bred vifte af energieffektive LED projektører, så du har mange muligheder at vælge mellem.

Robuste LED projektører til indendørs og udendørs brug

Hos PlusLED.dk er kvalitetsprodukter i højsædet.  Derfor er en stor del af vores projektørlamper IP65 mærket. Det sikrer, at du får et solidt produkt, der er tilpasset det danske vind og vejr.

Alle vores LED projektører er robuste, og de kan benyttes både indendørs og udendørs. Vi forhandler projektører i både sort og hvid, så du kan finde den bedste LED projektør, der passer til dine behov.

Populære i LED Projektør

Find en indendørs eller udendørs projektør til dine behov

Inden du vælger en LED projektør, skal du overveje til hvad og hvordan, den skal bruges. Der er nemlig forskel på hvilken model, du skal vælge i forhold til anvendelsen. Skal projektøren hænge på din husfacade, eller skal den bruges som arbejdslys?

Skal du bruge en LED projektor i dit hjem, er 10W til 80W LED projektører det mest almene valg. Har du derimod brug for en projektor et sted, hvor der kræves ekstra belysning, bør du vælge en med mellem 50W og 200W.

Med LED projektører kan virksomheder for eksempel drage fordel af de praktiske egenskaber ved at oplyse butiksfacader og skilte. Derudover kan hjem nyde de endeløse designmuligheder i at oplyse deres haver og udendørsarealer for at fremhæve deres bedste sider.

Derudover er LED projektører velegnet som arbejdslamper.

LED projektør med sensor er et godt valg

Har du brug for LED med sensor? Hvis du ønsker at spare på din elregning og have et langtidsholdbart produkt, er svaret ja. Ønsker du ligeledes at slippe for at tænde og slukke lyset hver dag, er svaret igen ja.

En udendørs LED lampe med sensor er en god investering, da lyset først aktiveres, når der registreres en bevægelse. Det er især velegnet til områder, hvor du kun har brug for lys i kort tid eller ikke særlig tit.

Det kan eksempelvis være, at du vil have lys i indkørsel, så den bliver oplyst, når du kommer hjem i mørke. Har du en gangsti, der bruges sjældent, er det ligeledes en fordel med en udendørs projektør med sensor.

Vælg den rette farvekode til LED udendørs

Ved valg af LED til udendørs brug skal du være opmærksom på hvilken farvekode, den skal have. LED projektører har et meget kraftigt lys og kan fås i flere farvekoder såsom:

  • 3000K: Varmt hvidt lys.
  • 4200K: Neutralt hvidt lys.
  • 6500K: Lys, der svarer til dagslys.

Lys, der svarer til dagslys (6500K), er for mange det mest oplagte valg til udendørs belysning. Men hvis du ønsker et mere afslappet og hyggeligt miljø, bør du vælge varmt hvidt lys (3000K).

Skal lyset fungere som orienteringslys, er det en god idé at vælge en LED projektør med en farvekode på minimum 4000K.

Hvad kan jeg bruge en LED projektørlampe til?

En LED projektør lampe kan bruges til stort set det, du ønsker. Den skaber en optimal belysning uanset, om den anvendes indenfor eller udenfor. Du kan eksempelvis bruge en LED projektør til:

  • Sikkerhedsbelysning
  • Terrassebelysning
  • Stibelysning
  • Arbejdsbelysning
  • Havebelysning

Udendørs LED lamper kan bruges som sikkerhedsbelysning

Udendørs LED belysning kan bruges til at forbedre sikkerheden i form af LED projektører. Med en udendørs projektør er det nemmere at orientere dig, når du befinder dig i mørke områder eller kommer hjem, når det er mørkt.

Bruges LED projektøren til at skabe sikkerhed, kan du vælge udendørs LED lamper med sensor. Med en lyssensor udendørs vil du hurtigt få besked, hvis der er nogle bevægelser udenfor.

En LED projektør med sensor kan derfor give dig ro i sindet, da eventuelle ubudne gæster vil blive oplyst af kraftigt lys, og du derved får en advarsel.

LED lys til terrassen

Et af de mest populære valg, når det kommer til udendørs LED projektører, er lys på terrassen.

Vil du nyde de lange sommeraftener på terrassen med en stemningsfyldt og hyggelig belysning, kan du opgradere området med en billig projektor. Er der noget bedre end at nyde en varm aften med en smuk oplyst terrasse?

LED lys projektør til stibelysning

Vil du gøre aftenturen ud til skraldespanden en del lettere, eller ønsker du oplyste stier i din have, så det er nemmere at navigere rundt i mørket?

LED projektører kan være en fremragende løsning til dine udendørsstier. Skal lyset kun tændes, når der er bevægelser, kan du vælge LED lys med sensor udendørs. En udendørs lynsensor vil automatisk slukke igen, så du ikke behøver at tænke på det.

Få bedre arbejdsbelysning med LED arbejdslamper

LED projektør udendørs og indendørs er yderst anvendelig som arbejdsbelysning uanset, om der er tale om renoveringsarbejde, malerarbejde, lagerarbejde, et byggeprojekt m.v.

Du får et perfekt oplyst område, da LED arbejdslys ubesværet kan lyse et rum eller udendørsareal op. Det gør det langt nemmere for dig at forsætte arbejdet, hvor mængden af lys er vigtig, selv når det er mørkt.

Det er ydermere en fordel at vælge en arbejdslampe med LED, da de er nemme at transportere fra sted til sted.

LED projektører kan også bruges til havebelysning

Hvis du har brug for udendørs LED belysning, hvorfor så ikke overveje at tilføje havebelysning til dine udendørsområder? LED projektører fungerer godt som belysning i en have, da de kan placeres både i græs og jord.

Du kan eksempelvis vælge LED projektører på spyd. Disse er velegnede som udendørs spot til montering i din have. På den måde kan du skabe et hyggeligt og unikt havemiljø med oplysning af det, du ønsker at fremhæve.

Find en billig LED projektør i høj kvalitet

Vi forhandler et stort udvalg af billig LED lys, hvor der er noget for den kræsne og kvalitetsbevidste køber, der samtidigt går op i prisen.

Her i vores sortiment finder du alt lige fra en billig LED projektor til en billig arbejdslampe, billig LED arbejdslygter, billige udendørs LED spot med sensor, billig LED projektør med bevægelsessensor og meget mere.