Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

SPOTS

Spots er alsidige og kan bruges mange forskellige steder i dit hjem både på væggen samt i loftet.

Med en LED loftspot får du en optimal grundbelysning, der giver et godt lys i et rum. De kan blandt andet lyse en mørk entré op, hvor der ikke er noget naturligt lys eller give dig det perfekte arbejdslys i køkkenet såsom over køkkenbordet, så du kan se, hvad du putter i dine gryder og pander.

En spot kan ligeledes placeres udendørs, hvis du mangler lys i dit værksted eller ved din hoveddør så længe, at det er en udendørs spot eller udendørs LED spots, der er egnet til formålet. Det gælder ligeledes, hvis du ønsker en spot til badeværelse.

Tag et kig i vores store udvalg af spots og find den helt rigtige lyskilde til dine behov eller få inspiration til, hvad du mangler af lys i din bolig.

Sæt spot på en god LED belysning

Uanset hvor du placerer en spotlampe, vil du få en eminent grundbelysning. Rummet vil nemlig lyses op selvom, at det er helt mørkt, hvorfor denne type af belysning egner sig godt de steder, hvor du har brug for meget eller funktionelt LED loftlys. Derfor er spots især populære i entréer samt i køkkener.

Vælger du eksempelvis spots eller LED spots til et rum, hvor du har brug for lys et specifikt sted, er det en fordel at se efter spotlamper med et lampehoved, du kan dreje. Det giver dig mulighed for at justere spotten, så der kommer lys netop, hvor du har brug for det.

Spots kan ligeledes tilføjes i andre rum i hjemmet såsom i et soveværelse eller et børneværelse. Her kan du få spots til loft, der oplyser hele rummet eller placere spots på væggen. Det kan blandt andet være ved garderoben, så det er nemmere at finde tøj i skabet, når det er mørkt.

Er du vild med en spot, der både er praktisk, men også skaber en hyggelig atmosfære og stemning i hjemmet, bør du overveje, om du ønsker en spot lampe, der er dæmpbar. Det kan være skønt i stuen, når du sidder i sofaen og ser fjernsyn om aftenen.

Populære i SPOTS

Spotlys og spotlamper til ethvert behov

Grundbelysningen i dit hjem er ikke kun vigtigt for de forskellige rum, men også for dig og din families velvære, da en god belysning er essentiel i hverdagen. Hos PlusLED finder du spots i mange forskellige former, farver og varianter, så du kan vælge den spot, der matcher dine behov perfekt.

For at gøre det nemmere for dig har vi opdelt vores forskellige spotlamper i kategorier, så du kan vælge din nye spotlampe i ro og mag:

LED spots og indbygningsspots LED (Gu10 spots)

Nedgravningsspot

Køkken- og møbelspots

Lysskinner

Påbygningsspot

Mini spots

På den måde kan du klikke videre til den kategori, der indeholder den type spots, som du ønsker at tilføje i dit hjem. Det kan være køkkenspots til dit køkken, en LED indbygningsspot til badeværelse eller en spotskinne i stuen.

Vi elsker spotlyset, da det ikke kun giver en stemningsfuld og funktionel belysning, men også er pæne at se på. I vores sortiment kan du finde spotlys til loft og væg i mange forskellige design, som passer til ethvert hjem samt enhver indretning.

Tilføj LED spots til dit hjem og spar på elregningen

Ønsker du LED belysning i form af en LED spot, finder du også det i vores udvalg. Med en LED pære sparer du op til 80 til 90 % i strøm sammenlignet med en halogen spot.

Derudover er det en stor fordel, at LED lys lyser med det samme, da de ikke skal varme op ligesom, de traditionelle sparepærer skal.

Takket være LED spots lange levetid behøver du heller ikke bruge tid på at skifte pærer hele tiden. Der er derfor mange gode grunde til at udskifte dine gamle spotlamper med LEDlys i din bolig.

Du kan både bruge en LED spot indendørs og en LED spot udendørs alt efter, hvor du mangler et fokuseret og funktionelt spot lys. Skal spotten placeres udenfor, anbefaler vi, at du vælger en rustfri udendørsspot.

Sådan vælger du den rigtige LED spotlampe

I og med at spotlamper er alsidige og kan justeres efter dine ønsker, har du uendelige af muligheder, når det kommer til belysningen i dit hjem. Alle disse muligheder kan gøre det svært for dig at navigere rundt i udvalget, når du skal vælge det rette spotlys.

Til at starte med bør du overveje, hvad du ønsker at bruge dine nye spots til. Hvilke spotlamper du skal vælge kommer blandt andet an på, om du ønsker at oplyse noget bestemt i dit hjem eller, om du mangler spots i loft til at få den helt perfekte grundbelysning. Du skal desuden huske at tænke over, om det skal være loftspots eller en vægspot.

At finde den rigtige belysning kan virke vanskeligt, da en lampe ikke blot er en lampe, der skal pynte i et hjem. Den er også med til at give dig lys til at lave det, du skal, mens det ligeledes skaber den stemning, du ønsker.

Dog skal du naturligvis have in mente, at spotlyset skal harmonere med resten af dit hjem samt din indretning. Derfor bør du altid tage et kig på rummet for at se, hvad der vil passe godt ind i forhold til farve, størrelse m.m. På den måde kan du sikre, at du ender med spots, som du vil elske i mange år frem i tiden.

Indendørs og udendørs spotlys til spotpriser

Hos PlusLED forhandler vi udelukkende spots i høj kvalitet til spotpriser. Det vil altså sige, at du kan finde billige spots samt billige LED spots i et moderne og tidløs design til konkurrencedygtige priser.

Vi garanterer, at der i vores udvalg er noget for enhver smag samt, at holdbarheden er i top. Når du køber en billig spot hos os, kan du være sikker på, at du investerer i kvalitet.

Har du brug for hjælp eller inspiration til, hvad du skal vælge til dit hjem, er du altid velkommen til at henvende dig og spørge os til råds. Vi har mange års erfaring med spotlamper og kan rådgive dig på bedste vis, så dine behov kan afdækkes.

Mini spot også kendt som stjernehimmelspot

Mini spot LED kan anvendes på flere måder i hjemmet. Det kan benyttes på børneværelset til at skabe en tryg og rolig stemning for børn med et beroligende lys. Det kan placeres i soveværelset eller i stuen til at skabe en ekstraordinær og betagende stemning. Det kan skabe en romantisk stemning hjemme i stuen, som stod i på en bakke under himlen på en stjerneklar nat.

Vores stjernehimmel spot benytter en anden type pære end de traditionelle stjernelamper gør, hvilket betyder at den har et lavt forbrug af energi sammenlignet med de traditionelle.