Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Udendørslamper

Den rigtige udendørs belysning er et must-have fra et praktisk synspunkt, men det er også en af de bedste måder i forhold til at påvirke udseendet og fornemmelsen af et areal og skabe en vis atmosfære.

Tag et kig på vores fantastiske udendørs lamper og oplys dine udendørsarealer. Fra udendørs væglamper (f.eks Cube lampertil udendørs bedlamper, solcelle havelamper og udendørs LED lamper har vi alt, hvad du behøver, når det kommer til udendørsbelysning og havelys.

Vores fulde udvalg af stilarter vil give dig masser af vidunderlige måder at skabe lys i din have, indkørsel og andre udendørsområder. Leder du efter inspiration? Tag et kig på vores udendørs lys og finde den rette udendørs lampe til dine behov.

Udendørs belysning er velegnet til mange formål

Belysning er ikke kun afgørende inde i hjemmet. Det kan tjene et utal af formål uden for hjemmet også. Med de rette udelamper kan du lyse din havegang, hoveddøren eller husfacaden op i mørket, så du nemmere kan orientere dig.

Med lamper udendørs kan du fokusere på at skabe et dekorativt element, mens det ligeledes giver mere tryghed og komfort. Du vil nemlig altid hurtigt kunne se, hvis der er nogen, som bevæger sig rundt på dine områder.

Om du har brug for udendørslys i form af facadebelysning, hyggelys, lys i haven eller helt generelt bare ønsker mere udebelysning er der mulighed for det.

Populære i Udendørslamper

Tilføj prikken over i'et med en udendørslampe i din have

Udendørs lys eller have lys kan installeres af en række forskellige årsager. Det kan være en måde for dig at føle dig mere tryg på, mens du ligeledes kan fremhæve de smukke områder i din have.

Lad haveaktiviteterne fortsætte efter mørket falder på ved hjælp af en havelampe eller flere. Ikke alene vil det hjælpe dig med at bevæge dig sikkert rundt i haven eller på stierne. Det kan også skabe en indbydende atmosfære for socialt samvær og spisning udenfor.

Havebelysning kan bruges til at skabe netop den stemning, du ønsker i din have og få den til at se så attraktiv ud som muligt. Samtidigt kan du sidde indenfor og nyde en flot have selv, når det er blevet mørkt og koldt.

Skab sikkerhed og komfort med en udendørs væglampe

Med en væglampe udendørs kan du opnå en fremragende belysning. Udendørslamper væg kan hjælpe dig med at navigere rundt og se bedre i mørket. Det kan eksempelvis være, at du placerer dine væglamper udendørs i din indkørsel, garage eller ved din carport.

Takket være udendørs lamper væg kan du opnå mere tryghed og komfort, når du er på vej ind lige såvel, som når du sidder indenfor i din bolig.

Når det kommer til lamper til væg, som du hænger op udenfor, er det ydermere vigtigt at bemærke, at det kan være en fordel med en udendørslampe med sensor, der registrerer bevægelser.

Udendørslamper med sensor er en god investering

En lampe med sensor er en smart investering, da den giver et lys, der selv tænder og slukker alt efter, om det er mørkt eller om, der registreres en bevægelse.

Herved undgår du, at lyset står tændt hele dagen, så du energimæssigt får mest muligt ud af dine solcellelamper med sensor og lys med sensor.

Derudover kan en lampe med en udendørs sensor være forebyggende overfor ubudne gæster. Hvis en sensor lampe tænder, vil det overraske eventuelle indbrudstyve og skræmme dem væk.

Overvej udendørs lamper LED i høj kvalitet

En af de mest almindelige muligheder, når det kommer til udendørslamper, er LED belysning. LED udendørs er de seneste år blevet meget populært på grund af de mange fordele og overkommelige priser.

LED lys udendørs kommer i mange forskellige former, størrelser og farver, så du kan vælge den udendørs LED lampe, der matcher formålet, dine behov samt din have og din bolig.

En af de største frynsegoder ved at installere udendørslamper LED er, hvor lidt energi de bruger. Udendørs LED lys holder meget længere sammenlignet med andre typer af udendørsbelysning og bruger mindre energi. Ved at installere en LED udendørslampe eller flere kan du maksimere energibesparelserne.

Du kan ligeledes vælge en LED lampe med sensor. Med en lyssensor udendørs står din udendørs belysning ikke tændt mere end nødvendigt. LED lamper udendørs kan både fås med en integreret LED chip eller med en udskiftelig LED pære.

Find den rette udendørs lampe til din ejendom

Belysningen, du bruger omkring dit hjem, spiller en afgørende rolle i forhold til æstetikken og udseendet af det ydre. At finde frem til netop din stil kan gøre din søgning efter udendørslamper meget nemmere.

Til at starte med bør du have husfacaden in mente, da du med den rigtige udendørslampe kan fremhæve eventuelle unikke kvaliteter. Har dit hjem specielle vinduer? Eller måske er dit hjem mere moderne og bygget med rene geometriske linjer? Tag dit hjems arkitektoniske træk i betragtning, når du leder efter udendørs belysning.

Du kan med fordel også gøre dig nogle overvejelser i forhold til lampens farve. Her kan du matche en væghængt lampe med eksisterende materialer eller farver udenfor. Hvis du for eksempel har et dørhåndtag med en stålfinish, kan du tilføje udendørs belysning LED, der er lavet i en lignende finish. Det kan give dit hjem et sammenhængende, afbalanceret og veldesignet look.

Endvidere kan du matche dine udendørs lamper med dine udendørsmøbler, hvis du er på udkig efter have lamper eller udendørsbelysning LED, der skal oplyse disse områder. Med møbler og lamper i den samme farve samt de samme materialer vil de komplementere hinanden på bedste vis.

Billige udendørslamper til enhver smag

Hos PlusLED har vi nøje udvalgt vores sortiment af udendørslamper. Derfor kan du være sikker på, at du udelukkende finder varianter i høj kvalitet, så du nemt og hurtigt kan finde den helt rigtige løsning til dine behov.

Med udendørsbelysning fra vores udvalg er det kun din fantasi, der sætter grænserne. Vores udendørs lamper giver dig et hav af muligheder både, når det kommer til funktion, farve, størrelse og form.

Og det bedste af det hele er, at du kan købe billige solcellelamper, billige bedlamper, billige LED lamper, billige udendørslamper med sensor og meget mere. Selvom at vores priser er konkurrencedygtige, går vi ikke på kompromis med kvaliteten.