Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Lyskæder

Her finder du den helt rigtige partylyskæde

I vores kategori med dekorative lyskæder finder du LED lyskæder udendørs og LED lyskæde indendørs. Du kan altså få alle dine behov for lyskæder dækket uanset, om du vil berige dit hjem eller dine udendørsarealer med en eller flere lyskæder. Vi er ret sikre på, at du i vores sortiment kan finde op til flere lyskæder, der matcher dine planer med en lyskæde.

Tag et kig i vores store udvalg af flotte lyskæder således, at du kan få skabt en varm og hyggelig atmosfære både indendørs og udendørs hjemme hos dig. Alle vores lyskæder er som udgangspunkt LED lyskæder, hvorfor du kan nyde godt af dem i mange år.

Derfor skal du vælge en LED lyskæde

Langt de fleste lyskæder er i dag fremstillet med LED pærer eller nærmere betegnet med lysdioder. Disse lysdioder giver nøjagtigt det samme flotte og varme lys som de gammeldags lyskæder.

De nye lyskæder med lysdioder har dog den fordel, at de leverer en strømbesparelse på op til mellem 50 og 90 % sammenlignet med den gammeldags type. Ikke nok med at du sparer på energiforbruget, så har en LED lyskæde også en længere holdbarhed. En LED lyskæde kan typisk holde i helt op til 30.000 timer, hvilket svarer til cirka 30 år ved normalt brug.

Det er altså værd at investere i en LED lyskæde, når du vil skabe en hyggelig atmosfære med den mest optimale stemning.

Populære i Lyskæder

Sådan sætter du en lang lyskæde op

Det ser bare så hyggeligt ud, når andre har deres lyskæder sat op indendørs eller udendørs. Men hvordan sætter du dem egentligt selv op, så det er sikkert? Det kan være det helt store spørgsmål for mange, så her får du et par tips:

- Er der børn i dit hjem, er det helt naturligt, at de har en interesse i at kigge nærmere på de flotte og dekorative lyskæder. Du bør derfor sørge for, at alle ledninger er lukket godt og grundigt inde således, at børnene ikke bliver fristet til at pille ved dem. Det er muligt at få ledningerne lidt af vejen med enten en kabelbakke eller ved at tape dem fast.

- Når du skal hænge en billig lyskæde op indendørs eller udendørs, kan du bruge små kroge, der sættes fast i eksempelvis en stukliste eller i træværk langs husets tag. Derved kan du selv bestemme, hvordan lyskæden skal hænge ligesom, at du hurtigt kan fjerne de små kroge igen, hvis det bliver nødvendigt.

- Skal dine lyskæder være andre steder, kan du for eksempel bruge almindelige strips. Det kan du gøre, hvis de skal sidde på en stolpe, grene eller lignende.

- Ligger ledningen til din lyskæde hen over en gårdsplads, kan du med fordel gemme den under gruset eller småstenene således, at hverken du eller andre falder i den.

- Skal du hænge en lyskæde højt op, bør I være to om opgaven. Sørg for at I har et stabilt underlag at stå på således, at sikkerheden er helt i top.

Er der forskel på en udendørs lyskæde og en indendørs lyskæde?

Der er helt klart stor forskel på lyskæder udendørs og lyskæder indendørs. Danmarks vejr er som bekendt meget skiftende. Det kan være både varmt samt meget koldt, vådt og blæsende.

På grund af vejret er det meget vigtigt, at du kun anvender lyskæder til udendørs brug, når de skal bruges udenfor. Hvis du bruger en udendørs lyskæde inde i din bolig, er det dog helt okay, da det ikke gør noget.

Det er ikke lige til at se, hvis man ikke ved det. Når du kigger på en lyskæde med det blotte øje, er det svært at afgøre, om det er en udendørs LED lyskæde eller en lyskæde til indendørs brug.

Derfor er det meget vigtigt, at du læser produktbeskrivelsen grundigt således, at du ved, hvor lyskæden må bruges. Hvis du tager din udendørs lyskæde ned, bør du lægge den tilbage i den originale emballage, så du altid kan huske, hvor den må bruges.

En lyskæde LED udendørs er fremstillet på en helt speciel måde, så den kan tåle fugt og andre udefrakommende elementer. Har du en lyskæde til stikkontakt, skal du ligeledes sørge for, at en eventuel forlængerledning også er til udendørs brug.

Placer din solcelle lyskæde hvor du vil

Vælger du at købe en solcelle lyskæde udendørs, har du mulighed for at placere den lige, hvor du har lyst. Det kan du, fordi den ikke er afhængig af en strømforsyning. En udendørs lyskæde solcelle skal dog placeres et sted, hvor den kan suge lyset til sig.

Har du en meget lang indkørsel, eller bor du ude på landet, hvor der er meget mørkt? Her vil din postkasse sikkert være placeret helt ude ved vejen, hvorfor du kan vælge at montere en lyskæde med solcelle på postkassens stolpe.

Det ser dekorativt ud i mørket, og så har du et rigtig godt punkt at køre efter, når du kommer hjem om aftenen.

Vælg de rigtige lyskæder til fest og hverdag

Lyskæder er rigtig gode til både hverdag og fest. I hverdagen skaber de en form for ro og balance, mens de til en fest altid er prikken over i’et, når der skal skabes den helt rigtige stemning.

En fest lyskæde kan se ud på mange måder. Hvordan den skal se ud, kommer helt an på begivenheden. Til nogle begivenheder, såsom en julefrokost, en sommerfest og lignende, er det helt sikkert på sin plads med en lyskæde med farver.

Er der derimod tale om et bryllup, en konfirmation eller en barnedåb, er det typisk mere passende med en lyskæde med et varmt hvidt lys.

Køb lyskæde online hos PlusLED – det betaler sig!

Det kan godt betale sig at købe din lyskæde online hos PlusLED. Vi forhandler nemlig lyskæder til indendørs og udendørs brug i en høj kvalitet og til rimelige priser. Derudover har vi en meget kort leveringstid, så dine lyskæder lander hurtigt på din adresse.

Har du brug for hjælp af en eller anden art, kan du kontakte os. Vi hjælper og guider dig gerne til det rette køb af lyskæder for dig.

Du spørger bare løs uanset, om det handler om en party lyskæde, en lyskæde med store pærer, en LED lyskæde 10 meter, en lyskæde med farvede pærer eller noget helt femte.