Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bedlamper

Bedlamper fås i mange forskellige udgaver. Udvalget herunder indeholder udendørslamper, hvis primære formål er at skabe belysning og udkigsmuligheder i din have.

Sådanne havelamper giver en form for tryghed, når man kan se, hvad der gemmer sig ude i havens dunkle mørke.

Udvalget indeholder dog også en række udendørs LED lamper, der egner sig særligt godt til at skabe hyggestemning, da de afgiver et beroligende lys. De kan derfor placeres ved dine bede eller en havebænk.

Din bedlampe skal passe til havens størrelse

I forbindelse med valget af LED udendørs belysning er der flere faktorer, der har betydning. Derfor er det ikke blot en vurdering af dit lysbehov, der er afgørende - det er også gældende for størrelsen på din have.

En lille have vil nemlig synes mindre, hvis du vælger høje og pladskrævende udelamper. I stedet bør du til en mindre have vælge en lav bedlampe, da denne vil give haven et strejf af elegance.

Er du derimod så heldig at have en stor have, vil lave udendørs lamper virke malplacerede. En høj og fyldig udendørslampe vil derimod tage sig godt ud, hvis den skal placere alene og central i haven.

Foretrækker du brugen af mindre LED lamper udendørs, bør du købe flere små bedlamper til samme bed, da dette vil resultere i et mere gennemført look. Samtidig vil gæster også få et indtryk af, at det er et velovervejet valg.

Populære i Bedlamper

Fremhæv havens detaljer med LED udendørsbelysning

Bedlamper dækker også såkaldte nedgravningsspots. Det er lamper, der nærmest er skjult i bunden af et bed. Derfor kan denne type LED havebelysning lyse op på busken, træet eller hvad end der er placeret ved det.

Med den rette placering er det en type havelampe, der kan give et meget eksklusivt udtryk til din have. Er de ikke placeret korrekt, vil de mere eller mindre blot afgive et nytteløst lys. Derfor er placeringen meget vigtig.

De bør placeres på en sådan vis, at de lyser op ad et træ eller busk - og gerne i forhaven. Derved kan du lade din forhave blive en mere integreret del af husets indretning.

Vil du gerne have udendørs lys i baghaven, kan de nedgravede spots også bruges hele vejen rundt langs kanten på dine bed eller buske. På denne måde kan de skabe en dæmpet belysning, der indbyder til brug af haven til sent ud på aftenen.

Af mange bruges de desuden langs husets mur, hvorved de kan lyse op ad muren, hvilket giver et elegant udtryk. De fås selvfølgelig med LED, hvis du ønsker LED lys udendørs.

Bedlamper kan bruges til at oplyse din indkørsel.

En bedlampe fungerer ikke blot som en god udendørs lampe i haven. Det er nemlig også muligt at købe flere bedlamper, som du kan placere langs kanten på din indkørsel, hvorved de kan lyse indkørslen op.

Hertil vil det være særligt fordelagtigt at vælge LED udendørslamper med sensor, da lyset dermed tændes, når du kører bilen ind i indkørslen.

Desuden vil det særligt være til gavn i vinterhalvåret, hvor det som bekendt er tidligt mørkt - måske endda før, du er hjemme fra arbejde.

Vælg modstandsdygtige lamper til udendørs brug

Skal du erhverve en ny udendørs lampe, er der mange faktorer, der bør have betydning for dit valg. Foruden designet bør du også overveje, hvor modstandsdygtig den skal være overfor vind og vejr.

Dette gør sig særligt gældende, da det danske vejr er meget omskifteligt. Heldigvis er det ikke specielt vanskeligt at vurdere lampernes hårdførhed. Det kræver nemlig blot, at du kigger på IP-standarden.

IP-standarden er bestående af to tal. Det første tal fortæller, hvor støvtæt en lampe er. Det andet tal angiver derimod vandtætheden. Jo højere tallet er, des bedre vil den pågældende lampe være beskyttet mod ydre påvirkninger.

IP65 betyder eksempelvis, at lampen er både støv- og stråletæt, hvorfor den vil være velegnet til udendørs brug i det danske klima.

Overvej udendørs lys med sensor

Alt afhængigt af, hvor det nyindkøbte udendørslys skal bruges, kan det være oplagt at erhverve dig en udendørs væg lampe med sensor. Er lampen forsynet med en sensor, tænder den nemlig automatisk, når der registreres bevægelse.

Leder du eksempelvis efter udendørslamper til væg langs huset, er dette oplagt, da de f.eks. selv tænder, når du forlader huset en mørk morgen eller kommer hjem en sen aften. En udendørs lampe med sensor kan dog også sagtens bruges på terrassen eller andre steder i haven. Alternativt kan man også bruge andre udendørs lamper til væg, hvor man sætter en lyssensor et andet sted end, hvor lamperne er monteret. Du kan se vores udvalg af sensorer her. Et rigtigt populært valg til udendørs vægbelysning er CUBE lamper.

Ønsker du, at dit udendørs LED lys i haven automatisk tænder, når det registrerer bevægelse, kræver det derfor blot, at du vælger havelamper med sensor.

De fleste, der er på udkig efter udendørsbelysning med sensor, gør det derfor som følge af, at de leder efter udelys, der kan monteres på steder, hvor man enten går eller kører, så man bedre kan orientere sig.

Vælg bedlamper, der harmonerer med havens øvrige indretning

Når du skal købe bed lamper, er der mange faktorer, der bør have indflydelse på dit valg. Som tidligere angivet er det eksempelvis vigtigt, at bed lamperne har den rette IP-klassificering, så du ikke skal bekymre dig om vind og vejr.

Hertil er det naturligvis også vigtigt at fokusere på lampernes udseende. De fleste LED havelamper adskiller sig i forhold til designet. Udseendemæssigt er det vigtigt at vælge lamper, der harmonerer med havens øvrige indretning.

Bliv fremtidssikret med LED bedlamper

LED er fremtiden indenfor belysning. Det er ikke blot gældende indendørs, men også udendørs. Er du på udkig efter lamper til haven, er LED udendørslamper derfor at foretrække.

Vælger du udendørs lamper LED, kan du som regel selv vælge farve temperaturen (K – kelvin) på lyset. Det betyder, at du selv kan afgøre, hvorvidt du ønsker, at farven på dit havelys skal være hvid (3000K) eller kold hvid (4000K).

Endvidere har en udendørs LED lampe også den fordel, at det er billigere i drift, i forhold til en lampe med traditionelle gløde- og halogenpærer. Du finder mange billige udendørslamper, der bruger de traditionelle pærer, men en dyrere LED lampe vil hurtigere tjene sig selv hjem. Du kan se et stort udvalg af billige udendørslamper til lys i haven her.