Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Væglamper

Leder du efter en væglampe til dekorativ belysning på en tom væg, finder du masser af gode bud på flotte lamper hos PlusLED. Der er lamper i flere forskellige former og farver. Du kan derfor helt selv vælge, om du eksempelvis mangler en væglampe sort, hvid, sølv eller en anden farve.

Vi har i denne kategori samlet alle vores væglamper, men du finder også spotlamper og plafonder, der typisk også bruges til væggen. Har du brug for væglamper, der kan give et helt nyt udtryk til din bolig, så kig vores udvalg igennem for at blive inspireret.

Alsidig væglampe til indendørs og udendørs brug

Væglamper kan bruges på mange forskellige måder. Det kan eksempelvis være som læselampe i et hyggehjørne eller for at tilføre lys på en husfacade. Nogle af vores LED væglamper kan desuden bruges både indendørs og udendørs samt på væggen og i loftet.

Helt generelt giver væglamper et funktionelt lys, og så er de yderst praktiske, da de ikke kræver meget plads.

Sætter du en væglampe op på væggen, har du med nogle varianter mulighed for at få den til at lyse enten opad eller nedad. Det kommer naturligvis an på, hvad der giver mest mening i dit rum eller udendørsareal.

Populære i Væglamper

Brug dine væglamper indendørs og væglamper udendørs som et dekorativt element

Hvis du ønsker en hyggelig belysning på vægge, bør væglamper indendørs og væglamper udendørs betragtes som et indretningselement, der skal iscenesættes. En væglampe, der ikke skal fungere som grundbelysning ligesom en loftlampe, kan tilføre et rum eller udendørsareal en rigtig lækker atmosfære.

Som du sikkert har registreret, er en væglampe altid inden for dit synsfelt. Du kan derfor indrette med en væghængt lampe således, at den lyser på en måde, der gør, at den ikke kun tilføjer ekstra lys.

Væglamper er nemlig et fremragende designværktøj. Arranger derfor dine indendørs og udendørs væglamper sådan, at lyset bidrager til din indretning på en dekorativ måde. Om lyset for eksempel skal stråle opad eller nedad med et struktureret lys er helt op til dig.    

En væg lampe kan give nyt liv til dit hjem

Lamper til væg kan give nyt liv til din stue, dit køkken, dit badeværelse eller et helt andet rum. Det er faktisk kun din fantasi, der sætter grænsen for i hvilke sammenhænge, de kan bruges.

Det eneste, du skal tænke over, er, hvordan væglampen skal bruges. Har du brug for en LED lampe, der skal bruges som læselampe, eller skal den være en del af din hyggebelysning? Skal den være til indendørs eller udendørs brug?

Hvis du ønsker at bruge væglamper, som giver et godt læselys eller en væglampe køkken for at opnå en god arbejdsbelysning, bør du være opmærksom på, at lyskilden kan rettes mod læse- eller arbejdsområdet. 

Mangler du væglamper stue, som ikke er den primære belysning, kan de give et frisk pust til rummet. Det kan være en god idé at placere dine væglamper over sofaen eller som en hjørnelampe i mørke hjørner.

Er der noget, du gerne vil sætte fokus på? En væglampe kan ydermere bruges som en gallerilampe for at oplyse et billede, en reol med smukke gamle bøger eller lignende.

Vælg lækre og funktionelle sengelamper til soveværelset

Det er desværre ikke alle, der har plads til en sengebordslampe. I disse tilfælde er væglamper soveværelse, i form af eksempelvis en vægspot, en god løsning, hvis du skal have lamper til soveværelset.

En lampe til soveværelse skal ofte have flere funktioner, hvorfor det kan være fordelagtigt at vælge en LED væglampe med LED lysdæmper.

Derved har du mulighed for både at have en god læselampe, når du skal læse i sengen, mens du samtidigt får en mere afslappende belysning, hvis du vågner i løbet af natten.  

Så højt skal du sætte væglamper LED

Den hyggelige stemning, du ønsker at frembringe med en væglampe, vil hurtigt blive spoleret, hvis lampen ikke er placeret i den rigtige højde. Det er derfor vigtigt, at du hænger dine væglamper op i en højde, hvor det er umuligt for dig og andre at blive blændet af lyset.

En generel tommelfingerregel er, at væglamper monteres således, at det ikke er muligt at komme til at kigge direkte ind i lyskilden. Prøv dig derfor lidt frem, inden du beslutter dig for hvilken højde, der er den ideelle for din nye væglampe.

Har du en væglampe, der lyser opad og nedad, bør du sætte den op på væggens øverste tredjedel, hvilket typisk er nogenlunde i øjenhøjde. Du skal dog være opmærksom på, hvis der står en lænestol i nærheden, at du ikke bliver blændet af lyset, når du sidder i stolen.

Husk derfor altid at vælge en væglampe ud fra dens lysretning samt ud fra, hvordan det rum, den skal placeres i, bruges.

Få billige væglamper til ethvert behov med en LED væglampe

Du kan naturligvis få en væg lampe med glødepære. Men skal du have en billig væglampe, er en LED væglampe løsningen. Om det er stuelamper, en sengelampe, væglampe badeværelse, væglamper køkken eller en anden lampe, vil en glødepære lampe altid være dyrere i drift end en LED lampe.

LED belysning er netop blevet så populært, fordi denne form for belysning er mere økonomisk. For det første sparer du en del på elforbruget og for det andet, skal du meget sjældent skifte LED pærer ud.

De har nemlig en meget lang levetid i forhold til både glødepærer, halogenpærer og sparepærer.

En LED pære har typisk en levetid på 5 år og opefter alt efter, hvor meget du bruger den pågældende lampe, som LED pæren sidder i. Du sparer derfor ikke kun penge på strømmen, men også i forhold til indkøb af pærer.

Skal du have hjælp til valg af en væg lamper – f.eks stuelamper?

Har du brug for hjælp til dit valg af væg lamper, eller har du brug for yderligere oplysninger og informationer?

Du er altid velkommen til at henvende dig til PlusLED. Vi står klar til at hjælpe dig med gode råd eller vejledning i forhold til dit køb. Det er nemlig vigtigt for os, at du forlader vores shop med den helt rigtige lampe, så du bliver glad for den.