Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Butiksbelysning

Belysning til butikker

Leder du efter lyskilder til din butik? Så er du landet det helt rette sted. Her finder du nemlig vores bud på den bedste butiksbelysning på markedet.

Butiksbelysning er ikke kun vigtigt for at kunderne kan navigere rundt i din butik. Det er nemlig lige så vigtigt, når det kommer til at skabe en god atmosfære samt for at fremvise og tiltrække opmærksomhed til dine produkter.

Her finder du forskellige former for butiksbelysning, så du kan vælge de rette lyskilder alt efter dine behov. Vi har lavet en samlet oversigt, så du hurtigt kan få et overblik over de forskellige belysningsprodukter. Fælles for alle er, at de er i høj kvalitet og vil fungere perfekt i enhver butik.

En optimal belysning er vigtig for din butik

Selv i dag hvor onlineshopping er blevet så populært, tilbringer vi stadig tid i fysiske butikker. Som butik er det essentielt at forsøge at gøre oplevelsen så positiv som mulig, og belysning er et centralt element i forhold til dette.

Butiksbelysning er en vigtig komponent i forhold til at få kunderne til at føle sig hjemme i din butik og lokke dem til at købe. Den rigtige belysning gør meget mere end blot at oplyse en butik. Den sætter stemningen og atmosfæren, guider kunderne til nøgleområder og sørger for, at dine kunder kan navigere problemfrit rundt i butikken.

Denne type af belysning handler herved både om at skabe det perfekte lys samt en god atmosfære. Når det kommer til butiksbelysning, er det en af de mest subtile og nemme måder hvorpå, du kan give dine kunder en god oplevelse.

Belysningsmulighederne for et butikslokale er uendelige. Derfor er det vigtigt, at du vælger den eller de lyskilder, der viser din butik frem på bedste vis.

Populære i Butiksbelysning

Spotlys og spots er et ideelt valg som belysning i en butik

At have en veloplyst butik er meget vigtig for at give et godt indtryk til dine kunder. Der findes forskellige typer af lyskilder, som kan hjælpe enhver butiksejer med at opnå den belysning, de leder efter.

Med butiksbelysning LED spot opnår du en god grundbelysning, da din butik vil blive lyst op optimalt. Selv hvis der ikke kommer naturligt lys ind i butikken, vil en billig spot oplyse lokalet eminent.

Køber du en billig LED spot eller flere til dit butikslokale, hvor du ønsker, at specifikke varer eller områder skal fremhæves, bør du vælge en spotlampe med et hoved, der kan drejes. Herved kan du justere spotten alt efter, hvor den skal lyse hen. Det kan eksempelvis være et display med produkter, du ønsker, at dine kunder skal lægge mærke til.

Alternativt kan du vælge en funktionel butiksbelysning spot, hvor lyset og stemningen kan justeres. Brug af et dæmpbart lys spot kan være nyttig for nichebutikker, der ønsker en afslappende og mørkere belysning som en del af deres indretning.

Spotlys på skinne er et andet godt valg

Spotlys i form af en spotlampe er ikke den eneste lyskilde, du kan bruge i dit butikslokale. Du kan eksempelvis også gøre brug af en lysskinne med spot, der er et andet godt valg som butiksbelysning.

Lys skinner placeres direkte i loftet i din butik. Når lysskinnen er monteret i loftet, sætter du blot dine spotlamper i selve skinnen, hvorefter du kan drage fordel af en funktionel og fleksibel belysning.

Med denne lyskilde kan du enkelt og ligetil justere på antallet af spotlamper i skinnen lige såvel, som du kan flytte rundt på dem. I en butik kan det være rart at ændre på lyset i nogle tilfælde, hvilket du får mulighed for med en skinne med spots.

Hvorfor vælge LED butiksbelysning?

Som butiksejer er det ikke kun vigtigt med en god belysning. Det er ligeledes altafgørende med en lav elregning. Mange butikker bruger dog stadigvæk i dag gamle lysstofrør eller andre typer af lamper, da de ikke ved, at LED er et bedre alternativ.

Der er nemlig flere fordele ved brug af butiksbelysning LED. Pærerne holder blandt andet meget længere, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om dårligt oplyste områder i din butik. En anden fordel er, at LED pærer tænder med det samme i modsætning til sparepærer.

Samtidigt er det både en miljøvenlig og energibesparende lyskilde, hvilket er et plus for enhver butiksejer. LED belysning kræver langt mindre energi end traditionelle lyskilder. Det resulterer i reducerede omkostninger, når det kommer til din butiks elregning, så du kan spare flere penge.

Fordelene ved LED butiksbelysning er mange. Har du en anden form for lyskilde i din butik, kan det derfor være en rigtig god idé at overveje LED butiksbelysning i stedet.

Markedets bedste belysning LED til din butik lige her

I denne liste finder du forskellige lyskilder, der er særligt egnet til brug som butiksbelysning. Mangler du en anden form for butiksbelysning end, hvad du finder her på listen, kan du tage et kig på nogle af vores andre kategorier såsom spotlamper, lysskinner eller lignende. Herved får du et samlet overblik over alle de produkter, vi forhandler her på siden.

Har du spørgsmål til en specifik lampe, eller ønsker du rådgivning og vejledning til valg af den rette belysning, er du altid velkommen til at kontakte os.