Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Kontorbelysning

Kontor lys – passer også til hjemmekontoret

Skal du i gang med at indrette dit hjemmekontor, eller er du på udkig efter kontorlamper til din virksomhed? At skabe et kontormiljø med den rigtige belysning er afgørende for produktiviteten og en positiv atmosfære.

Uanset om du leder efter en bordlampe, væglampe, loftslampe eller et lysarmatur, har vi et stort udvalg af moderne belysningsløsninger i høj kvalitet til dit kontor. Udforsk vores top 5-liste herunder og begynd at planlægge indretningen af dit ideelle kontor med den perfekte kontorbelysning.

Her finder du nogle af markedets bedste lyskilder og lamper, når du skal have oplyst dit kontor derhjemme eller på arbejdspladsen. Vi har gjort det nemmere for dig at få et overblik over dine forskellige muligheder, når det kommer til kontorlamper.

Derfor er kontor belysning vigtigt

At have den rigtige kontorbelysning er det første skridt til at opnå en produktiv og behagelig arbejdsplads derhjemme eller i en virksomhed. En korrekt belysning sikrer et optimalt arbejdsmiljø og gør alle arbejdsopgaver lettere.

Du bør tage højde for en god grundbelysning samt opgavebelysning og eventuelt en række andre belysningsmuligheder alt efter, hvad du skal lave på dit kontor. Det betyder, at det som regel ikke er nok med blot en enkelt lyskilde. I stedet skal du helst ende med et kontor design, der består af forskellige typer af lamper såsom bordlamper, loftslamper, væglamper m.m.

Lige meget om det er et hjemmekontor eller et kontor i en virksomhed, bør der vælges kontor lamper, der skaber balance og giver den ønskede atmosfære.

I og med at der ikke er en enkelt belysningsløsning, der passer til alle, er det vigtigt, at du overvejer, hvad der er brug for på netop dit kontor. Dog har alle kontorer det til fælles, at et veloplyst kontor er et produktivt kontor. Belysning bidrager nemlig trods alt til et behageligt og stimulerende arbejdsmiljø.

Populære i Kontorbelysning

Husk en god grundbelysning på dit kontor med en kontorlampe og loftslampe

At investere i en effektiv loftslampe til dit kontor er et must. Loftslamper giver dit arbejdsområde en god grundbelysning, hvilket der er brug for, når du skal sidde og arbejde. Der findes forskellige typer af loftslamper, du kan bruge som en kontorlampe.

Det kan være alt lige fra lysarmaturer til spotlamper, plafond lamper eller pendler. Eksempelvis er et godt LED lysarmatur særlig velegnet til at give et kraftigt og stærkt lys, der er perfekt, når du skal arbejde.

Med spotlamper får du en fokuseret belysning i det område, hvor du har behov for mere lys. Denne type af lampe kan købes med både en eller flere spots, hvorfor du kan dreje lyset lige præcis derhen, hvor det vil gavne dit arbejde. Det sikrer dig en yderst optimal grundbelysning.

Plafond lamper er ydermere gode til kontoret, da de er yderst funktionelle og fleksible. Sådan en lampe kan nemlig både hænges i loftet eller bruges som en væglampe, hvis det giver mest mening i forhold til din indretning på kontoret. Pendler er ligeledes optimale til at give det rette lys i et arbejdsmiljø.

Om du skal vælge den ene eller den anden loftslampe kommer an på dine ønsker og behov. Ved at tilføje en af disse lamper til dit kontor er du i hvert fald sikret et kontor, der er veloplyst.

Køb også kontorlamper i form af bordlamper til dit kontor

At have en fremragende kontor lampe, i form af en bordlampe, er endnu en vigtig del af kontor belysning.

Nogle af de egenskaber, der beskriver en god skrivebordslampe, omfatter, at lampen giver et fokuseret og målrettet lys samt, at der er mulighed for at justere på lyset. Derfor anbefales det, at du vælger en dæmpbar kontor lampe.

Sidder du i mange timer ved dit skrivebord på kontoret hver dag, er det desuden en fordel at investere i en LED skrivebordlampe eller bordlampe.

Endvidere skal du være opmærksom på, at din bordlampe på skrivebordet skal placeres korrekt. Hvor bordlampen skal placeres, for at lyse for dig på bedste vis, kommer an på, om du er højrehåndet eller venstrehåndet.

Hvis du er højrehåndet, skal du stille lampen til venstre for dig på bordet. Er du derimod venstrehåndet, skal lampen stilles til højre for dig. På den måde sørger du for, at du opnår den belysning, du har brug for.

Spar på elforbruget med LED kontorbelysning

Den rigtige kontorbelysning er ikke kun vigtig for dit eget velbefindende samt for din effektivitet. Det er ligeledes vigtigt i forhold til at spare energi og dermed penge. Elektricitet kan være en stor omkostning både for boligejere samt for virksomheder.

Investering i den rigtige kontorbelysning og teknologi er derfor ikke en overflødig luksus. I dag er der forskellige energibesparende lyskilder, som du kan bruge på dit kontor. For eksempel kan du gøre brug af kontorbelysning LED.

LED kontorbelysning bruger langt mindre energi end lamper med eksempelvis halogenpærer og glødepærer. Herved kan du reducere dit elforbrug, mens du på samme tid sparer penge på din elregning.

Det bedste er, at det ikke påvirker belysningens kvalitet. Du kan derfor holde dine elregninger lave, mens du stadig får tilstrækkeligt med kvalitetslys.

Derudover er LED-belysning kendt for en lang levetid. Det betyder, at du ikke behøver at erstatte dine LED-pærer nær så ofte, som du ville gøre med traditionelle belysningskilder. I og med at du ikke skal købe pærer hele tiden, opnår du ligeledes besparelser på denne måde.

Når LED-pærer bliver produceret, er det uden miljøskadelige stoffer ligesom, at de heller ikke indeholder kviksølv. Du får altså ikke kun en energibesparende kontorbelysning, men også en miljøvenlig lyskilde.

Alle vores kontor lamper giver den perfekte kontorbelysning

At finde de helt rigtige kontorlamper kan være vanskeligt. Med ovenstående lyskilder er du sikret, at du kan oplyse dit kontor på bedst mulig vis. I listen over de bedste kontor lamper finder du forskellige typer af belysning, der er egnet til hver deres formål.

Mange af modellerne kan fås i forskellige varianter, farver m.m. Hvis du ikke finder den helt rigtige kontorlampe til dine behov, er det en god idé at kigge i vores andre kategorier for at få en fuld oversigt.