Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

VEJLEDNING

Mangler du inspiration til dit næste belysningsprojekt?

Her på siden har vi samlet en masse vejledninger med gode tips og guides, som du frit kan benytte som hjælp eller inspiration til at komme i gang med dit belysningsprojekt. Bevæg dig rundt i de forskellige vejledninger og få massevis af inspiration. Vores guides er lavet ud fra kunde feedback og virksomhedens erfaringer gennem tiden. Vejledningerne har vi skræddersyet med let forståelige ideer, samt gode råd og løsninger som vi har erfaret, kan anvendes til at dække de fleste behov for kvalitets belysning.

Hvis du er i tvivl om hvilken type belysning du skal benytte i køkkenet, kan du derfor med fordel tage et kig på vores guide til køkkenbelysning. Det kan også være at du er håndværker og derfor mangler ny belysning til din arbejdsplads. Hvis det er tilfældet kan du med fordel tage et kig på vores vejledninger til industribelysning og byggepladsbelysning, alt efter arbejdssted.

Kig vores vejledninger igennem og find den helt rigtige belysningsløsning til dig

Herunder finder du en række bannere, som er genveje til vores forskellige vejledninger. Vejledningerne er fordelt ud på rum og lokationer, for at gøre det nemt for dig at finde det du søger. Ved at klikke på et rum, vil du lande på en ny side, hvor du vil opleve den kategori som du har valgt at søge yderligere information omkring.

Når du klikker på et banner, vil du blive viderestillet til den konkrete vejledning og et nyt vindue vil åbne. Her kan du læse dig frem til en masse gode ideer og tanker omkring det rum som du har udvalgt. Udover dette, vil du på siden få et udpluk af de mest anvendte produkter til netop den type rum eller anvendelse.

Populære i VEJLEDNING

Sidder du med ubesvarede spørgsmål eller mangler du hjælp til en helt unik løsning ?

Mange af vores produkter findes i forskellige farver, størrelser og med forskellig lysfarve. Har du derfor specifikke krav til farven på lampen eller lyskilden, som du ikke kan finde her på siden, er du som altid velkommen til at henvende dig til vores support. Her kan du finde kyndig vejledning og ikke mindst få svar på om hvorvidt vi kan fremskaffe netop det produkt som du ønsker, eller om vi måske har et tilsvarende.

Vi ønsker at du skal komme så godt som muligt i mål med dit belysning projekt, og vil derfor hjælpe dig på vej, så vidt det er muligt. Vi har stor erfaring med at sammensætte løsninger til alverdens forskellige behov. Hos PlusLED finder du et bredt udvalg af løsninger til både private og professionelle.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Har du brug for yderligere vejledning eller har du spørgsmål til vores produkter, så sidder vi klar til at hjælpe dig [email protected] eller Tlf. 71 99 29 23.