Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

LED Skinne & LED profil

En alu profil skinne til LED strip er en LEDskinne, der er lavet af aluminiumsprofiler. Med sådan en skinne kan du lave dine helt egne LED lysskinner med LED lysbånd i. Ved hjælp af vores aluminiumslister kan dit projekt få et stilrent look, hvilket kan gøre en stor forskel i din bolig.

Du kan installere en alu profil skinne til LED strip lige, hvor du har lyst så længe, at det er indendørs. Om din aluskinne skal sidde i loftet, på væggen eller ved gulvet er helt op til dig at afgøre. Det er muligt at bruge aluskinner til eksempelvis vores kategori med 230V LED strips.

Hvad er en alu profil LED lysskinne?

En LED lysskinne med en alu skinne er en form for aluminiumsliste, som du kan sætte LED strips ind i. Alulister er en lukket LED lys skinne, der beskytter LED strips mod eksempelvis stænk af vand og fedt samt mod støv og skidt.

Udover at dine LED strips er beskyttet på bedste vis med alu lister, er det også meget nemmere at rengøre dem med en våd klud.

Du er stadig sikret det samme gode lys, når du vælger at bruge en LED alu profil. Med sådan en lysskinne får du et konstant og ensartet lys, som holder endnu længere, da dine LED strips er godt beskyttet.

Populære i LED Skinne & LED profil

Der er altid plads til en aluprofil lys skinne

Alu profiler LED skinner er ganske enkelt en genial løsning. Hvis du har brug for en lyskilde, der skal monteres, hvor der ikke er plads til andre former for belysning, eller hvis du ikke ønsker at bruge traditionelle lysstofrør, er alulister et oplagt valg.

En aluskinne til LED bånd fylder ikke ret meget, hvorfor det i stort set alle tilfælde er muligt at gøre brug af en aluliste. Det muliggør, at du kan få lys lige der, hvor du ellers har opgivet at få et godt lys.

Vær kreativ når du skaber lys med aluprofiler

Du kan være dejlig kreativ og skabe det mest pragtfulde og magiske lys med aluprofiler. Det er muligt at montere en lysskinne LED mange forskellige steder. Alt hvad du skal gøre er at finde det perfekte sted, sætte lysskinnen op samt føre den ønskede LED strip gennem skinnen. Herefter har du dit magiske lys.

Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at strømforsyningsledningen ofte ikke kan være inde i en LED alu skinne. Derfor bør du sikre dig, at der er plads til den uden for de lys skinner, du har investeret i.

Inspiration til kreativ belysning med en LED lysliste:

- Sæt en LED skinne køkken op under dine overskabe.

- Brug dem som indirekte belysning i din stue eller andre rum i boligen.

- Anvend dem som effektfuldt LED lys til trappetrin.

- Få en stilfuld belysning til dine hylder.

- Giv hjemmebaren et hyggeligt og lækkert udtryk.

- Skab stemning og atmosfære ved at bruge lysskinner som loftlister eller væglister.

Har du problemer med at vælge en LED skinne?

Hvis du har problemer med at vælge den rigtige LED skinne til dit formål, så få glæde af vores gratis råd og vejledning ved at sende os en mail.