Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

SMART HOME

Få intelligent styring af hjemmet med innovative smart home produkter

Et intelligent hjem gør livet lettere og din hverdag lidt mere bekvem. Lav din bolig til dit tilflugtssted med smart hjem-produkter, der kan styre de ting, som betyder noget. Fra justering af belysningen via din telefon til at tænde din kaffemaskine giver et Smart Home system dig mulighed for at opnå en fuld styring og automatisering af dit hjem.

Hos PlusLED finder du en lang række af forskellige Smart Home produkter, også kendt som Smart Home products. Produkterne er inddelt i flere kategorier alt efter hvilket system du ønsker at anvende.

Sådan finder du den bedste smart home system løsning !

Tag et kig i vores kategorier og opgrader dit hjem med smarte og intelligente smart home løsninger til hjemmet.

Vi har et stort og nøje udvalgt sortiment af de mest populære produkter og systemer, som kan tage dit smart home eventyr til det næste niveau!

Zigbee, Philips HueNedis SmartLife (Tuya)Mi Light, Sonoff, Govee, SwitchBot, WiFi Smart Home og Bluetooth Smart Home.

Vores brede sortiment af forskellige smart home produkter og brands, gør det muligt for dig at udvælge netop de Smart Home produkter som passer bedst ind i dit hjem og dagligdag. Start dit smart home eventyr allerede idag!

Har du spørgsmål til valg af smart home system og løsning, er vores support klar til at hjælpe dig med at komme i mål. 

Hvad gør egentligt et hjem til et Smart Home?

Med et smart hjem får du mulighed for at forbinde dine elektroniske enheder, som giver en øget bekvemmelighed og sikkerhed. Fælles for de fleste smart home produkter er, at de skal gøre din hverdag nemmere og mere komfortabel. Smart Home devices kan endda hjælpe dig med at spare penge på dine elregninger.

Med Smart Home-teknologi og gadgets til hjemmet kan du eksempelvis justere dit lys nemt og hurtigt via en Smart Home app eller en fjernbetjening ligesom, du kan overvåge dit hjem via bevægelsessensorer og kameraer.

Der er uanede muligheder med Smart Hjem produkter. Derfor handler det i bund og grund om, at du opbygger dit intelligente hjem på en måde, der føles bedst for dig og dine behov.

Populære i SMART HOME

Kom godt i gang med Smart Home produkter

Er du lige begyndt at lave et smart hjem? Det intelligente hjem er nemmere at komme i gang med nu end nogensinde før. Derfor er Smart Home også blevet yderst populært de seneste år. Prøv at vælge et enkelt produkt, som du finder nyttig, afprøv det og få mere at vide om, hvordan det fungerer.

Når du har styr på det, vil du være klar til at tilføje kompatible enheder for at forbedre funktionaliteten af dem, du allerede ejer. En stemmeassistent er en nem måde at komme i gang på. Det kan også være produkter såsom en Smart Home pære eller en smart stikkontakt (f.eks. en Wifi stikkontakt)

Fordele ved at have et smart hjem med smart belysning

Vil det ikke være fantastisk, hvis du kunne styre lyset i dit soveværelse direkte fra din mobiltelefon, eller betjene din kaffemaskine, så der er lavet frisk kaffe, når du vågner om morgenen?

Dette er nogle af de ting, som smart devices er i stand til at gøre og dermed hjælpe dig samt give dig ro i sindet. Du kan derfor opbygge et intelligent hus med sådanne produkter.

Smart Home produkter har revolutioneret den måde, vi udfører forskellige funktioner i vores hjem. En intelligent styring af hjemmet hjælper med at spare energi og ressourcer. For eksempel kan lyset tændes og slukkes direkte via mobiltelefonen også selvom, at du ikke er derhjemme.

Du kan også indstille dine forskellige elektroniske apparater til at tænde og slukke på et bestemt tidspunkt.

Forbedr sikkerheden med automatisering og intelligent styring af hjemmet

De bedste smarte sikkerhedssystemer giver dig mulighed for at overvåge alt, hvad der sker i dit hjem, uanset hvor du er.

Mange smarte kameraer og bevægelsessensorer kan styres fra hvor som helst og er enkle at konfigurere, så du kan få advarsler, hvis der eksempelvis bliver registreret en bevægelse i dit hjem.

For yderligere sikkerhed finder du en lang række af andre Smart Hjem produkter, så du kan føle dig tryg selvom, du er på ferie, arbejde eller i skole.

Bekvemmeligheden ved et intelligent hjem med smart lys og andre smart devices

Hvis du tilføjer en Smart Home stikkontakt til dit hjem, kan du styre din belysning, elektronik og dine apparater fra din smartphone eller tablet via en smart app eller en Smart Home controller.

Smart belysning gør det muligt at tænde og slukke lyset fra næsten hvor som helst eller programmere en timer til at tænde og slukke for forskellige lamper på forskellige tidspunkter.

Investerer du i en Smart Hjem pære med fjernbetjening, kan de forskellige funktioner variere og inkludere dæmpning af lyset, styring af lysets farve (RGB) m.m. Sommetider kan disse systemer ligeledes betjenes via Smart Home apps på din smartphone. Det kræver dog i nogle tilfælde, at du køber en bridge eller en gateway.

Du kan også oprette brugerdefinerede tidsplaner, der nemt kan justeres, og indstille dine andre elektroniske apparater til automatiske tidsplaner såsom din kaffemaskine.

Et smart hjem behøver dog ikke at holde sig indendørs. Du finder nemlig også produkter, der kan bruges udendørs såsom en havespot. Med en smart havespot kan du eksempelvis oplyse alt lige fra dine bede til dine buske, træer, husfacade eller noget helt andet.

Hvilket Smart Home system skal jeg vælge som smart lysstyring?

Der findes mange forskellige Smart Home systems på markedet. Der er alt lige fra de mindre systemer til de mere avancerede og etablerede varianter. Det gør, at det kan virke en smule uoverskueligt at vælge det rette system.

Hvis du er i gang med at opbygge et smart-home og leder efter en smart device, er det en fordel at tænke over hvilken funktion, du ønsker at gøre smart. Ydermere bør du overveje hvilke andre enheder, du gerne vil styre på denne måde i fremtiden.

På den måde kan du tjekke, om de forskellige produkter og systemer kan snakke sammen med andre systemer. Det kan eksempelvis være Apple HjemGoogle Home m.fl.

Ønsker du et Smart Home system med flere muligheder og kombinationer, er det værd at tage et kig på systemer såsom Zigbee, Philips HUE, SmartLife m.fl.

Med disse systemer kan du få flere forskellige produktkombinationer, mens du ligeledes får mulighed for endnu mere automatisering og assistentstyring via eksempelvis Google Home, Amazon Alexa, Apple Home m.m.

Er du på udkig efter en helt enkel lysstyring og lysdæmpning via din smartphone eller en fjernbetjening, er systemer som for eksempel Miboxer (Mi Light) og Philips Hue en oplagt løsning for dig.

Har du spørgsmål til dit nye smart hjem eller vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak med dig for at hjælpe dig i mål med at opbygge dit nye Smart Home med smart lysstyring