Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Rejsetilbehør

Her finder du de fedeste gadgets til rejser og ferie

Man siger ofte, at rejse er at leve. Det gamle ordsprog er dog til fri fortolkning for den enkelte rejsende. Det er derfor vidt forskelligt hvad man som individ forbinder med både det at rejse, men også det at leve. Dog kan man hjælpe begge dele på vej, med smarte og sjove gadgets. 

Det er altid sjovere at være på ferie, hvis man samtidigt har noget sjovt at lave, mens man er afsted. Du er derfor landet det helt rigtige sted, inden den rigtige afrejse. Hos PlusLED kan du gå på opdagelse i det brede sortiment af gadgets og tilbehør til din næste ferie. 

Den perfekte gave til rejsende

Hvis du er på jagt efter den perfekte gave til en rejsende ven eller familiemedlem så kan du her på siden finde et velassorteret udvalg af praktiske gadgets og sjove gaver. Det kunne være en ny power bank med solceller, en håndholdt ventilator eller måske en ny kuffertvægt. Hvad end du måtte søge, så kan du helt sikkert finde noget her på siden, som kan opfylde dit behov.

Det er altid skønt at modtage en gave. Det er dog endnu bedre at modtage en gave som man rent faktisk kan få gavn af i hverdagen. De fleste har oplevet at få en gave, som man egentligt ikke rigtig ved hvad skal bruges til. Dette er ikke tilfældet med de produkter som du finder her på siden. Praktiske produkter som hver især opfylder konkrete behov der måtte opstå, både når man er ude at rejse, men i lige så høj grad i hjemmet.


Populære i Rejsetilbehør

Stort udvalg af billige rejsegadgets til mange timers sjov

Hvis du tit og ofte rejser udenfor europa, kender du formentligt problemstillingen, hvor stikket på din oplader til mobilen ikke passer i vægudtaget på dit rejsemål. Derfor kan du her på siden finde et udvalg af bl.a. rejseadaptere. Vores rejse adaptere er super kompakte og indeholder flere forskellige stik til mange lande rundt om i verden. 

Den kompakte størrelse gør det nemt at medbringe denne type rejseadaptere i kufferten eller håndbagagen. Så undgår du at stå på din næste rejse, uden mulighed for at oplade din smartphone eller computer.

Husk altid en powerbank i din håndbagage

Vi har et stort udvalg af powerbank i forskellige størrelser. Både med og uden solceller. Er du derfor på udkig efter din nye powerbank til ferien, festivalen, strandturen eller vandreturen, så er du landet på det rigtige sted. Hos PlusLED ved vi hvor stor betydning det kan få for turen og ferien, hvis din smartphone pludselig løber tør for strøm. 

Vi har nøje udvalgt et kvalitets sortiment af powerbanks i forskellige størrelser. Du finder powerbanks med solcellepaneler og LED lommelygte. Enkelte modeller kan du ligeledes få med kompas. Det er derfor en rigtig god ide, altid at medbringe en powerbank i din taske. Således at du så vidt muligt, undgår at stå i en situation hvor du ikke kan anvende dine elektroniske enheder. 

Bredt sortiment af powerbank solcelle i høj kvalitet

En powerbank med solcellepaneler er det optimale valg, hvis din ferie foregår udendørs. Skal du på festival eller vandretur, kan du med fordel drage nytte af solens stråler. Solcellepanelet genoplader din powerbank, så du altid kan få strøm på dine enheder. 

Den kompakte størrelse gør det muligt at hænge din solcelle powerbank med karabinhage på din rygsæk. Så kan din powerbank oplade, alt imens du bevæger dig rundt. Så skal du ikke tænke på at finde en stikkontakt, og kan fokusere på det som gør dig glad.

Husk en powerbank hvis du skal på festival

Hvis du skal på festival, er det enormt vigtigt at huske en powerbank. Det er som regelt en nødvendighed at være kontaktbar når man er på festival. Både ift. venner og familie, men også myndigheder i fremt så fald der skulle opstå en situation som kræver hjælp fra fagpersoner. 

Med en powerbank slipper du for at stå i kø til opladnings teltet eller lignende på festival eller markedspladsen. Så kan du i stedet fortsætte med at have det sjovt. Du kan med fordel vælge en powerbank med solcelle, så kan din smartphone oplade alt imens du hygger dig udendørs.