Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Belysning Stue

Stue belysning

Din stue er højst sandsynligt det rum i din bolig, hvor du tilbringer det meste af din tid. I en stue har du brug for en god belysning, der dækker alle dine behov, da der ofte foretages mange forskellige aktiviteter. Hvilke lamper du bør vælge afhænger af, hvordan du har indrettet din stue.

For at finde den rette belysning kan du gøre brug af liste med de mest populære og solgte stuelamper hos PlusLED. Det kan hjælpe dig med at få et godt overblik over dine forskellige muligheder. Tag derfor et nærmere kig herunder. 

Få det optimale lys til alle aktiviteter med lamper til stuen

Vælger du at investere i nye LED lamper til stuen, vil der med det samme ske underværker. Med den rigtige lampe til stue kan du sætte dit helt eget præg på indretningen og opnå lige præcis den stemning, du ønsker at skabe.

Inden du køber lamper til din stue, bør du dog få et godt overblik over, hvilke lamper der er behov for. Lamper i stuen skal nemlig oplyse rummet på bedste vis, så du har det mest optimale lys uanset, hvad du foretager dig.

Derudover kan du ende med at spare penge på din elregning, hvis du køber enten en LED loftlampe, bordlampe eller væglampe til din stue. Det er altid et stort plus med energibesparende LED pærer, da disse pærer ydermere er yderst holdbare. Herved skal du ikke hele tiden skifte dine pærer.

Populære i Belysning Stue

En loftlampe stue er et must-have

Loftslamper stue er et must-have i alle boliger. Det er nemlig denne type af lampe, der sørger for grundbelysningen i rummet. En grundbelysning er vigtig i ethvert rum. Men i og med at du nok opholder dig meget tid i din stue, er det en ekstra vigtig del af belysningen.

Hvis du tænker over det, så er en loftslampe den første lampe, du tænder, når du træder ind i et mørkt rum. Det gør straks rummet til et lyst og indbydende rum, som du har lyst til at være i.

Desuden giver det dig mulighed for at navigere rundt i rummet for eventuelt at tænde for andre stuelamper eller, hvis du for eksempel lige skal hente en bog.

Ovenstående er den praktiske del, når det kommer til at have en loftslampe i stuen. Men den tilføjer også et dekorativt element.

Rent dekorativt kan en loftslampe være med til at fremhæve og understrege din indretningsstil. Du kan nemlig både vælge en diskret lampe, som ingen rigtig bemærker eller en lampe, der virkelig tiltrækker alles opmærksomhed.

Væglamper stue er utroligt funktionelle

Væglamper er en praktisk og funktionel lyskilde, der som regel ikke optager meget plads. Dine væglamper kan eventuelt bestå af lampetter til stue eller en kobber lampe. De kan meget vel hænges over sofaen eller andre steder, hvor du mangler ekstra lys i din stue.

Uanset om du har en moderne stue eller en stue med en retrostil, kan du få stor glæde af en væglampe stue. Du skal bare finde nogle væglamper, der komplementerer din indretningsstil.

Har du eksempelvis et hjørne i din stue, der er lidt mørkt, kan en væglampe være med til at lyse dette hjørne op. Det kan få din stue til at virke større samt mere indbydende.

En bordlampe og arbejdslampe sætter sit eget præg på belysningen

Bordlamper og arbejdslamper tilbyder et meget fokuseret lys. Har du et skrivebord i stuen, hvor du arbejder eller er kreativ, er det en fordel at have en eller anden form for arbejdslys. Når du skal sidde og arbejde, skal lyset helst være direkte fokuseret mod det område, hvor du har mest brug for det.

Til dette formål bør du vælge en skrivebordslampe, hvor du kan justere lysets retning, så du hele tiden kan få en god belysning. En skrivebordslampe, hvor du kan dæmpe lyset, vil du især få stor glæde af. På den måde kan lampen også sagtens bruges som hyggebelysning, når du ikke sidder ved skrivebordet.

Vælger du en anden type af bordlampe, kan du blandt andet placere den i en vindueskarm, på et sidebord, i en reol eller lignende. Disse bordlamper er med til at skabe den hyggelige stemning, du har brug for, når du har gæster eller sidder og ser fjernsyn.

En klemmelampe er ligeledes værd at overveje til din stue. Det er en form for bordlampe, som du kan sætte fast på alt lige fra vindueskarmen til bogreolen eller på et lille bord i stuen. Den er praktisk i og med, at du nemt kan flytte den fra sted til sted således, at du altid har lys, hvor du har mest brug for det.

Det vigtigste ved valg af stuelamper

Det er meget nemt at forelske sig i en specifik stuelampe. Men inden du beslutter dig for at købe en, bør du overveje et par ting således, at du ender med at blive glad for dit valg. Du bør blandt andet stille dig selv disse spørgsmål:

  • Passer lampen ind i min indretning?
  • Er der plads til lampen?
  • Giver lampen mig det lys, jeg har behov for?

Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, er du allerede godt på vej til at finde dine nye lamper til stuen.

Find inspiration til stuen og dens lamper

Vi håber, at vi med denne liste giver dig masser af idéer og stue inspiration, når det kommer til din stuebelysning. Du finder i hvert fald en samlet liste over markedets bedste stuebelysning, hvilket forhåbentligt kan lede dig på rette vej.

Når du kigger på produkterne på vores liste, skal du være opmærksom på, at flere af de viste modeller kan købes i forskellige farver og størrelser. Det fremgår ikke ved det enkelte produkt.

Ønsker du en anden farve eller størrelse, kan du finde vores samlede udvalg af lamper til stuen i følgende kategorier:

  • Loftlamper
  • Væglamper
  • Bordlamper

Har du brug for sparring omkring dit køb af lamper stue, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi yder gerne alt den rådgivning og vejledning, du har brug for.