Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

5i1 LED Controller | IP67 | WiFi & RF

Varenummer: 73340

Kan anvendes til følgende typer af 12V/24V/48V LED strip: Single color / CCT / RGB / RGBW / RGB+CCT 

12V = Max 240W | 24V = max 480W | 48V = Max 960W

Denne 5i1 LED controller er et avanceret produkt, der giver dig fuld kontrol over dine LED lys. Med mulighed for kontrol via WiFi og RF fjernbetjening (medfølger ikke) er denne controller ideel til at skabe den perfekte belysning i ethvert rum. Du kan vælge mellem 16 millioner farver, justere farvetemperaturen og lysstyrken, og skifte mellem 5 forskellige output tilstande med blot ét tryk. Den er vandtæt med en IP67-rating og har en bred indgangsspænding fra 12 til 48V.

339 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"5i1 LED Controller | IP67 | WiFi & RF"

Skab din ideelle smart home belysning med en LED controller

Denne 5i1 LED Controller er et avanceret og alsidigt produkt, der giver dig fuld kontrol over dine LED-lys. Med en række imponerende funktioner og mulighed for brug med en RF fjernbetjening (medfølger ikke) er denne controller ideel til at skabe den perfekte belysning i ethvert rum. Uanset om du ønsker at skabe en beroligende atmosfære, tilpasse lyset til din stemming eller tilføje et festligt touch til dine arrangementer, er denne controller det perfekte valg.

RGB LED belysning i 16 millioner farver

Med mulighed for at vælge mellem 16 millioner farver kan du skabe enhver belysningsstemning, du ønsker. Uanset om du foretrækker en varm og hyggelig atmosfære eller en livlig og festlig stemning, vil denne controller imødekomme dine behov.

Justerbar farvetemperatur og lysstyrke

Denne LED controller giver dig mulighed for at justere både farvetemperaturen og lysstyrken. Du kan skabe det perfekte lys til ethvert formål, lige fra afslappende aftenbelysning til fokuseret arbejdsbelysning. Gennemgående glidende overgange uden flimren sikrer en behagelig belysningsoplevelse.

Gruppekontrol og brugerdeling

Med gruppekontrolfunktionen kan du styre flere lamper på samme tid. Du kan gruppere lamper efter rum eller funktion og nemt tilpasse belysningen i hele dit hjem med et enkelt tryk. Desuden kan du dele adgangen til controlleren med familiemedlemmer, så alle kan nyde godt af de smarte belysningsmuligheder.

Stemmestyring og App kontrol

Denne LED controller understøtter tredjeparts stemmestyring via Alexa og Google Assistant, hvilket giver dig mulighed for at styre belysningen med din stemme. Derudover kan du nemt kontrollere controlleren via den tilhørende smartphone-app. Du kan tænde og slukke for lyset, ændre farver og tilpasse belysningen efter behov, alt sammen fra din smartphone.

Musik rytme funktion

Denne LED-controller er udstyret med en unik musikrytme funktion, der automatisk ændrer farverne i takt med musikken. Uanset om du holder en fest eller bare ønsker at skabe en festlig atmosfære, vil denne funktion tilføje en ekstra dimension til din belysning.

Timer indstilling og biorytme

Med timerindstillingen kan du planlægge åbning og lukning af lyset i henhold til din livsstil. Du kan også indstille lyset til at blive gradvist dæmpet, når du falder i søvn, og gradvist tændes, når du vågner op. Denne funktion hjælper med at skabe en behagelig overgang og kan være særligt nyttig for dem, der har svært ved at falde i søvn eller vågne op.

Den ideelle LED controller til dit LED lys

Denne 5i1 LED Controller tilbyder en bred vifte af funktioner og muligheder for at tilpasse din belysning. Med evnen til at styre flere lamper på samme tid, tilpasse farver og lysstyrke, og endda synkronisere lyset med musik, er denne controller ideel til både hjemmebrug og professionel belysning. Uanset om du ønsker at skabe en afslappende atmosfære i dit hjem, tilføje et festligt touch til dine arrangementer eller forbedre din arbejdsbelysning, vil denne LED-controller opfylde dine forventninger og mere til.

Yderligere information "5i1 LED Controller | IP67 | WiFi & RF"
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Dæmpbar: Ja
Farve: Hvid
Lysfarve: CCT, RGB, RGB+CCT, RGBW, Single color
MAX Amp. : 20A
Trådløs teknologi: RF, Wifi
Tæthedsgrad (IP): IP67
Volt: 12V, 24V, 48V
EAN 6970602181398
Kompabilitet WiFi (kun 2.4Ghz) - 2,4Ghz RF - Tredjeparts stemmestyring med Google Assistant & Alexa
Info 1 10A/kanal - max 20A total
Dimension 185mm x 87mm x 31mm
Detektion RF rækkevidde op til 30m
Info 2 Skift 5 output mode via en knap (Single color / Dual white / RGB / RGBW / RGB+CCT)
EAN 6970602181398

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ