Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bakspejl med Kamera | Dashcam | Bakkamera | 1080p

Varenummer: 7252
Bakspejl med kamera - Bakkamera - Bevægelsessensor - 140° synsvinkel - 1080p i frontkamera og 720p i bakkamera

Dette smarte bakspejl leveres med indbygget frontkamera og et eksternt bakkamera. Når bakspejlet og kameraet er tilkoblet, skifter skærmen automatisk mellem front og bakkamera, alt efter om bilen bevæger sig fremad eller bagud. Der medfølger oplader og diverse ledninger med til dette smarte bakspejl med kamera. Desuden er der indbygget mikrofon og højtaler i bakspejlet, som gør det muligt at gennemså optagelserne løbende. 

Den indbyggede farverige LCD-skærm gør det muligt at se de optagede film og vise det aktuelt optagede billede. Optageren er udstyret med en bevægelsesdetektor, der begynder at optage, når den registrerer bevægelse inden for objektivets rækkevidde. Monteres på fabriksspejlet ved hjælp af de medfølgende silikoneklips.

349 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Bakspejl med Kamera | Dashcam | Bakkamera | 1080p"

Dashcam til bil med indbygget bakkamera

Du får her et bakspejl med et indbygget kamera, der kan optage og tage billeder af hvad der sker ud af forruden. I bakspejlet er der indbygget et lille felt, hvor man kan se hvad der sker ud af kameraet. Når du sætter bilen i bakgear, så skifter spejlet automatisk til bakkameraet. Fordelen ved bakkameraet er at man kan se om der befinder nogen eller noget bag bilen. Bakkameraet giver bedre muligheder når du skal bakke og parallel parkere. 

Bilkamera indbygget i bakspejlet

Dette smarte bil kamera har indbygget kamera i bakspejlet, der giver dig mulighed for at observere og optage hvad der sker ud af forruden. Kameraet giver dig mulighed for at optage din rute eller eventuelle hændelser i trafikken. Den brede vidvinkel gør at kameraet kan optage ligeud og på begge sider af vejen.

Frontkamera til bil - Optag og tag billeder

Den indbyggede LCD skærm giver dig mulighed for at gå igennem optagede videoer og billeder. Kameraet er udstyret med en bevægelsessenor, der begynder at optage når der sker bevægelse indenfor sensoren. Bakspejlet er nem at montere med de medfølgende silikoneklips. Der kan sættes mikro SD kort i spejlet/kameraet (max: 32GB). Dette medfølger ikke.

Yderligere information "Bakspejl med Kamera | Dashcam | Bakkamera | 1080p"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Sort
EAN 5901299958483
Info 1 Frontkamera: 1080p opløsning - Bakkamera: 720p opløsning
Info 2 Bakkamera ledning er ca. 5m - skal tilkobles til spejlet
Kompabilitet Strømforsyning: 5V/1A (kabel til cigaretstik inkluderet)
EAN 5901299958483

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ