Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Børnelampe med klistermærker | Måne Motiv | Væglampe | AAA Batterier

Varenummer: 20207
Skab en hyggelig atmosfære på børneværelset med vores børnelampe og klistermærker. Perfekt natlys til børn, nem at installere med 3xAAA batterier og touch-knap. Gør væggen levende med sjove wallstickers!

AAA batterier er ikke inkluderet - Find vores udvalg her!

59 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Børnelampe med klistermærker | Måne Motiv | Væglampe | AAA Batterier"

Børne væglampe design giver flot vægpynt

Denne børnelampe med klistermærker er en fantastisk måde at tilføje en flot vægdekoration til ethvert børneværelse. Designet inkluderer en smuk måne lampe, der lyser med en effekt på 0,6W, hvilket giver et behageligt natlys til børn. Med en diameter på Ø125mm passer denne væglampe perfekt ind i både små og store rum, og den tilføjer et magisk touch til vægpynten.

Børne natlampe med wall stickers til børn

Vores børne natlampe er ikke kun en praktisk lyskilde, men også en sjov vægpynt for børn. Denne natlampe til børn kommer med klistermærker, der gør det muligt at skabe en unik og personlig vægdekoration. Med en samlet størrelse på B42cm x H35cm, er denne børnelampe ideel til at dekorere vægge i børneværelser. Wallstickers børn vil elske, og de medfølgende klistermærker kan nemt placeres på væggen for at skabe en inspirerende og fantasifuld atmosfære.

Wallstickers og børnelampe er med til at skabe flot vægdekoration

Kombinationen af wallstickers og børnelampe skaber en fantastisk vægdekoration, der giver liv til ethvert børneværelse. Denne design væglampe er perfekt til børn, og med touch-knap tænd/sluk funktion er den også utrolig brugervenlig. LED børnelampen bruger 3xAAA batterier (ikke inkluderet), hvilket gør den nem at placere hvor som helst på væggen uden at skulle bekymre sig om ledninger.

Montering af væglampe til børneværelset

Inden de inkluderede wallstickers påføres på vægen er det vigtigt at sikre at vægen er rengjort. Dette gøres let ved at tørre det ønskede påføringsområde af med en let fugtig klud og herefter tørre efter med et tør klud eller viskestykke. Klisterevnen afhænger af det materiale det påføres, flade vægge uden meget tekstur er ideelt.

OBS! det medfølgende beslag til væggen anbefales kun til bløde materialer, som f.eks. gips vægge. Alternativt vil man selv kunne sætte et søm eller skrue i væggen

Yderligere information "Børnelampe med klistermærker | Måne Motiv | Væglampe | AAA Batterier"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Gul
Lyskilde type: Indbygget LED
Materiale: Plastik
Tæthedsgrad (IP): IP20
Watt: 0,6W
EAN 5902693700623
Info 1 Indeholder en væglampe, klistermærker og en krog til vægen
Dimension Lampe inkl. klistermærker: B:42cm x H:35cm
Info 2 Lampen bruger 3xAAA batterier (IKKE INKLUDERET)
Bredde (mm) 125
Højde (mm) 40
EAN 5902693700623

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ