Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Børnelampe med klistermærker | Snegl Motiv | Væglampe | AAA Batterier

Varenummer: 20209
Gør nemt børneværelset eventyrligt med vores børnelampe med snegl motiv og klistermærker! Nem at betjene med touch-knap og perfekt som natlampe til en hyggelig atmosfære.

AAA batterier er ikke inkluderet - Find vores udvalg her!

59 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Børnelampe med klistermærker | Snegl Motiv | Væglampe | AAA Batterier"

Børne væglampe design giver flot vægpynt

En børnelampe er ikke bare en praktisk lyskilde, men også en skøn vægdekoration til børneværelset. Vores børnelampe med klistermærker og snegl motiv kombinerer sjov og funktionalitet. Denne led væglampe bruger 3xAAA batterier (ikke inkluderet) og har en diameter på Ø125mm, hvilket gør den perfekt som natlampe til børn. Med en tænd/sluk touch knap er den let for børn at betjene.

Børne natlampe med wall stickers til børn

Vores børne natlampe kommer med wallstickers, der kan placeres rundt om lampen, hvilket skaber en sammenhængende og flot vægpynt. Det samlede motiv med lamper og klistermærker måler 34,4cm i bredde og 21,7cm i højde. Denne natlampe er ideel til at give børneværelset en sjov og fantasifuld atmosfære, samtidig med at den tilbyder et beroligende natlys til børn.

Flot måde at dekorere et børneværelse med lys

At dekorere et børneværelse kan være både sjovt og udfordrende. Med vores børnelampe til væg og de medfølgende wallstickers kan du nemt skabe en smuk og funktionel vægdekoration. Børnelampen fungerer også som en led natlampe, hvilket gør den praktisk som natlys til børn. Denne type vægpynt og væglampe design er perfekt til at skabe en hyggelig og tryg atmosfære i børneværelset.

Montering af væglampe til børneværelset

Inden de inkluderede wallstickers påføres på vægen er det vigtigt at sikre at vægen er rengjort. Dette gøres let ved at tørre det ønskede påføringsområde af med en let fugtig klud og herefter tørre efter med et tør klud eller viskestykke. Klisterevnen afhænger af det materiale det påføres, flade vægge uden meget tekstur er ideelt.

OBS! det medfølgende beslag til væggen anbefales kun til bløde materialer, som f.eks. gips vægge. Alternativt vil man selv kunne sætte et søm eller skrue i væggen

Yderligere information "Børnelampe med klistermærker | Snegl Motiv | Væglampe | AAA Batterier"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Grøn, Gul
Lyskilde type: Indbygget LED
Materiale: Plastik
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 5V
Watt: 0,6W
EAN 5902693701132
Info 1 Indeholder en væglampe, klistermærker og en krog til vægen
Dimension Lampe inkl. klistermærker: B:34,4cm x H:21,7cm
Info 2 Lampen bruger 3xAAA batterier (IKKE INKLUDERET)
Bredde (mm) 125
Højde (mm) 40
EAN 5902693701132

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ