Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Børnelampe med klistermærker | Sol Motiv | Væglampe | AA Batterier

Varenummer: 20208
Med solmotiv og farverige wallstickers skaber denne lampe en tryg og sjov atmosfære. Perfekt som natlampe og vægdekoration. Let at installere med tænd/sluk snor. Drevet af 3xAA batterier (ikke inkluderet).
AA batterier er ikke inkluderet - Find vores udvalg her!

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Børnelampe med klistermærker | Sol Motiv | Væglampe | AA Batterier "

Børne væglampe design giver flot vægpynt

Vores børne væglampe er den perfekte måde at tilføje en charmerende vægdekoration til børneværelset. Med et design, der inkluderer både en sol lampe og sjove wallstickers, kan du skabe et livligt og indbydende miljø for dit barn. Lampen bruger 3xAA batterier (ikke inkluderet) og har en diameter på Ø260mm, hvilket gør den ideel til indendørs brug. Denne væglampe er både funktionel belysning og flot vægdekoration, og den tændes nemt med tænd/sluk snor.

Børne natlampe med wall stickers til børn

En børne natlampe skal være både tryg og indbydende, og denne natlampe til børn opfylder begge kriterier. Med en lyskilde effekt på 0,6W giver lampen et blidt og beroligende lys, der er perfekt som natlys til børn. De medfølgende wallstickers børn kan bruges til at dekorere væggen omkring lampen, hvilket gør den til en unik del af dit barns værelse. Motivet med solen og de sjove wallstickers skaber en magisk atmosfære, som børnene vil elske.

Wallstickers og børnelampe er med til at skabe flot vægdekoration

Denne børnelampe væglampe kombinerer funktionalitet og vægpynt på en fantastisk måde. De medfølgende vægklistermærker børn giver mulighed for kreativitet og personlig indretning. Med en samlet størrelse på hele motivet med lamper og klistermærker på bredde: 50,5 cm og højde: 48,5 cm, bliver væggen et blikfang i rummet. Denne LED børnelampe fungerer særdeles godt på en væg i en enkel farve, hvilket gør det let at integrere den i enhver indretningsstil.

Montering af væglampe til børneværelset

Inden de inkluderede wallstickers påføres på vægen er det vigtigt at sikre at vægen er rengjort. Dette gøres let ved at tørre det ønskede påføringsområde af med en let fugtig klud og herefter tørre efter med et tør klud eller viskestykke. Klisterevnen afhænger af det materiale det påføres, flade vægge uden meget tekstur er ideelt.

OBS! det medfølgende beslag til væggen anbefales kun til bløde materialer, som f.eks. gips vægge. Alternativt vil man selv kunne sætte et søm eller skrue i væggen

Yderligere information "Børnelampe med klistermærker | Sol Motiv | Væglampe | AA Batterier "
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Gul
Lyskilde type: Indbygget LED
Materiale: Plastik
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 5V
Watt: 0,6W
EAN 5902693731436
Info 1 Indeholder en væglampe, klistermærker og en krog til vægen
Dimension Lampe inkl. klistermærker: B:50,5cm x H:48,5cm
Info 2 Lampen bruger 3xAA batterier (IKKE INKLUDERET)
Bredde (mm) 260
Højde (mm) 50
EAN 5902693731436

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ