Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Børnelampe med klistermærker | Ugle Motiv | Væglampe | AAA Batterier

Varenummer: 20206
Børnelampe med klistermærker og et sødt uglemotiv er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære. Med LED teknologi og en touch tænd/sluk knap, er den både brugervenlig og energibesparende. Ideel som natlampe til børn og en flot vægdekoration, der gør indretningen personlig og spændende. Gør dit barns værelse unikt med denne smarte kombination af lys og wallstickers!

AAA batterier er ikke inkluderet - Find vores udvalg her!

59 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Børnelampe med klistermærker | Ugle Motiv | Væglampe | AAA Batterier"

Børne væglampe design giver flot vægpynt

En børnelampe til væg er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig og funktionel belysning i børneværelset. Denne børnelampe med klistermærker og et motiv med en ugle er ikke kun praktisk, men også en fantastisk vægdekoration. Den bruger 3xAAA batterier (ikke inkluderet), hvilket gør den nem at placere uden bekymring for ledninger. Med en diameter på Ø125mm og en lyskilde effekt på 0,6W er den både energibesparende og tilstrækkelig som natlys til børn.

Børne natlampe med wall stickers til børn

Denne børne natlampe er mere end bare en lyskilde; det er også en kreativ vægdekoration til børneværelset. Med de medfølgende wallstickers kan børnene selv være med til at designe deres værelse. Det samlede motiv, inklusive lamper og klistermærker, måler 30,3cm i bredde og 23cm i højde. Wallstickers børn elsker, gør vægpynt både sjovt og personligt. Tænd/sluk funktionen på touch knappen gør det nemt for børnene selv at styre lyset.

Wallstickers og børnelampe er med til at skabe flot vægdekoration

Denne væglampe designet til børn kombinerer funktionalitet med sjov. Den integrerede LED teknologi sikrer et blødt og behageligt lys, perfekt som natlampe til børn. Wallstickers børneværelse kan let fastgøres på en væg i en enkelt farve, hvilket giver et pænt og sammenhængende udtryk. Det er en smart måde at dekorere et børneværelse og sikre en behagelig atmosfære om natten. Med dens touch tænd/sluk funktion er denne børnelampe en brugervenlig løsning for både børn og forældre.

Montering af væglampe til børneværelset

Inden de inkluderede wallstickers påføres på vægen er det vigtigt at sikre at vægen er rengjort. Dette gøres let ved at tørre det ønskede påføringsområde af med en let fugtig klud og herefter tørre efter med et tør klud eller viskestykke. Klisterevnen afhænger af det materiale det påføres, flade vægge uden meget tekstur er ideelt.

OBS! det medfølgende beslag til væggen anbefales kun til bløde materialer, som f.eks. gips vægge. Alternativt vil man selv kunne sætte et søm eller skrue i væggen

Yderligere information "Børnelampe med klistermærker | Ugle Motiv | Væglampe | AAA Batterier"
Anvendelses(område): Indendørs
Dæmpbar: Nej
Farve: Lilla
Lyskilde type: Indbygget LED
Materiale: Plastik
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 5V
EAN 5902693701125
Info 1 Indeholder en væglampe, klistermærker og en krog til vægen
Dimension Lampe inkl. klistermærker: B:30,3cm x H:23cm
Info 2 Lampen bruger 3xAAA batterier (IKKE INKLUDERET)
Bredde (mm) 125
Højde (mm) 40
EAN 5902693701125

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ