Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Creative Cables Tube Pendel Messing Sort | Komplet

Varenummer: 41310

Creative Cables tube pendel messing sort - en stilfuld og funktionel belysningsløsning, der kombinerer elegance med moderne design. Med sine to lampeskærme i en unik messing og sort finish, sin 190 cm sort stofledning og stilrene sorte roset, er denne tube pendel lampe ideel til enhver indretning. Perfekt til køkkenet, spiseområdet eller som en dekorativ  belysningløsning til hjørner.

Komplet sæt inkl. sort stofledning + sort roset 

Bemærk at lampens lyskildetype er R50 - E14 pære

Lyskilde medfølger ikke - find R50 - E14 pære her

499 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Creative Cables Tube Pendel Messing Sort | Komplet"

Elegance og funktionalitet med Creative Cables tube pendel i messing og sort

Creative Cables Tube pendel messing sort, en perfekt blanding af funktionalitet og æstetisk appel. Denne tube pendel lampe fremhæver ethvert rum med sin unikke kombination af farver og materialer. Messing finishens varme glød kombineret med det sorte metal giver et moderne twist til dit køkken, spisebord eller hjørne.  Lampens cylindriske form giver et fokuseret spot lys, hvilket gør den til en ideel spisebordslampe pendel, pendel lampe til hjørne eller som lampe over køkkenbord.

Transformér dit rum med Creative Cables tube pendel lampe

Med Creative Cables tube pendel lampe messing sort, bliver dit hjem forvandlet til et showcase af moderne design og belysningsmæssig finesse. Tube pendel lampens to elegante lampeskærme er den ultimative løsning for dem, der elsker spotlights og ønsker at skabe en atmosfære fyldt med stil og elegance. Denne pendel tube lampe er yderst alsidig og kan fungere som både loftlamper til køkkenet, som en elegant lampe over køkkenbordet og meget mere.

Ideel som spotlight lampe over køkkenbordet

Lamper over køkkenbordet kan være mere end bare belysning; de kan også være en måde at udtrykke din personlige stil og forbedre belysningen i dit køkken. Denne innovative tube pendel lampe bringer både lys og karakter til dit køkken eller spiseområde, hvilket gør den til en uundværlig del af din indretning.

Hjørnebelysning med Creative Cables tube pendel lampe

Udforsk de unikke belysningsmuligheder med Creative Cables tube pendel lampe messing sort. Denne tube pendel lampe er en ideel som pendel lampe til hjørne takket være dens unikke tubeform, der ikke alene optimerer lysfordelingen i disse ofte oversete rum, men også tilføjer et moderne touch til ethvert interiør. Dens slanke, cylindriske design gør den perfekt til at projicere lys nedad, hvilket skaber en indbydende atmosfære, der kan varme ethvert hjørne af dit rum.

Yderligere information "Creative Cables Tube Pendel Messing Sort | Komplet"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Messing, Sort
Lyskilde type: R50, E14
Watt: 60W
EAN 8057730909266
Materiale Metal
Info 1 Sort stofledning + sort roset medfølger
Info 2 Ledningslængde: 190 cm
Dimension Ø: 60 mm - H: 306 mm
Bredde (mm) 60
Højde (mm) 306
EAN 8057730909266

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ