Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Elbil Lader

EL ladestation til din elbil - Ladeboks uden abonnement

Du finder i denne kategori lader kabler og ladestationer, der er designet til at give dig den ultimative fleksibilitet, når det kommer til opladning af din elbil. Med muligheden for at oplade, hvor AC og trefaset strøm er tilgængelig, kan du tage dit ladekabel med dig, hvor end du skal hen - om det er på ferie eller på campingtur. Få fuld kontrol over din opladning af elbilen med smart ladestation eller transportabel ladekablet, der giver en enorm fleksibilitet. Med vores ladeboks med tilhørende ladekabel giver dig effektiv og nem opladning derhjemme, på ferien eller i sommerhuset. 

Hvorfor skal du have en ladestation til din elbil?

Elbiler er blevet mere og mere populære i Danmark og verden over. Med flere elbiler på vejene bliver det stadig mere vigtigt at have en pålidelig og hurtig ladestation til rådighed. Disse ladestationer og ladekabler er designet specielt til elbiler der benytter type 2 ladning og er ofte udstyret med forskellige funktioner, der gør dem nemme at bruge og pålidelige. Der er mange fordele ved at have en ladestation til din elbil. For det første vil du kunne oplade din elbil hurtigere og mere effektivt end ved at bruge en almindelig stikkontakt. Dette betyder, at du kan bruge din elbil mere effektivt og undgå at skulle vente i timevis på at lade op.

Type 2 stik til din elbil

Type 2 elbil-ladestik er designet til 500 V AC og kan håndtere enten 63 A i tre faser eller 70 A i én fase. I modsætning til Type 1-stikket er Type 2 ladestik udstyret med en mekanisk lås, der forhindrer, at ladekablet fjernes, selv når elbilopladningen er fuldført. Dette sikrer ekstra sikkerhed og pålidelighed. Type 2-stikket er kompatibelt med forskellige elbilmodeller, herunder Renault Zoe, Ford Mustang Mach-E, Polestar 2, Tesla Model Y og Tesla Model S .

Populære i Elbil Lader

Ladestander til elbil hjemme - Hurtig og nem anvendelse

En ladestander derhjemme er utrolig vigtig for en hurtig og nem opladning af din bil. Du vil hurtigt, nemt og effektivt kunne oplade din elbil, når du er derhjemme med disse ladestationer og ladekabler. Til vores ladestation følger der forskellige adaptere, der giver dig mulighed for at tilpasse til diverse stikkontakter. Med en transportabel oplader til din elbil, kan du nemt og hurtigt oplade din bil nærmest uanset hvor du befinder dig. 

Type 2 ladekabel til din elbil

Ladestation og ladekabler til elbiler er en nødvendighed for elbilsejere, da de giver mulighed for at lade elbilen op hurtigt og sikkert. Vores ladekabler er type 2, hvilken bruges på de fleste ladestandere rundt om i Europa. Et type 2 ladekabel er et opladningskabel, der passer til alle elkøretøjer med dette type 2 stik. Vores ladekabler kommer i forskellige styrker, der giver dig mulighed for at vælge netop den der passer til din bil.