Click to Hide Notification

Kontakt: 71992923 eller info@plusled.dk

               

 • FRI FRAGT

  Til pakkeshop over 499kr.

 • KUNDESERVICE

  Mail, Chat & Telefon

 • LEVERING

  1-3 Hverdage

 • FREMRAGENDE

  Se vores anmeldelser

Stavlygte

En stavlygte er en alsidig lommelygte bygget i en robust kvalitet. Stavlygter er perfekt til alle lysopgaver på farten og fylder ikke mere, end den kan passe i tasken eller en større jakkelomme. Førhen var stavlygter kæmpe store kraftige lommelygter der blev benyttet af vagter og lignende. I dag er stavlygterne også blevet til led lommelygter  og dermed blevet meget mere kompakte. 

Stavlygte til alle formål

I denne kategori finder du et bredt udvalg af kraftige lommelygter som også betegnes som stavlygter.  Leder du efter en god lommelygte 1000 lumen så kan du med fordel kigge nærmere på vores sortiment. Her findes kraftige lommelygter med højt lumen output til selv de mest krævende opgaver. En stavlygte er en god og handy løsning til at have lys med på farten. Mange har den til at ligge i bilen eller med på turen i det fri.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Tabel  Liste 

Opladelig lommelygte – køb genopladelige batterier

Hvis du tilkøber genopladelige batterier og en oplader der passer til disse, kan du på en nem og enkel måde genbruge batterierne igen og igen. På denne måde får du meget mere ud af din stavlygte og bruger også batterierne på en hensigtsmæssig måde i forhold til klima og miljø. Vores stavlygter holder typisk batteri imellem 3-7 timer alt efter anvendelse.  Du får altså her en kraftig genopladelig lommelygte, der holder strøm til mange timer.   

Billige lommelygter i høj kvalitet

Normalt vis hænger kvalitet og pris unægteligt sammen. Men i forbindelse med vores forskellige lommelygter får du en rigtig høj kvalitet til en billig pris. Flere af vores faste priser svarer til LED lommelygte tilbud hos andre forhandlere.

LED lommelygte – kraftig lys i kompakt design

Med en smart led lygte får du fuld udnyttelse af de kompakte og kraftige led chip dioder. Vores stavlygte er en slagfast lille lommelygte der er bygget i en robust kvalitet. Denne lommelygte led lampe er udstyret med CREE XPG dioder, som er din garanti for en højt ydende led lygte 1000lm. Med denne type lommelygte led chip får du masser af lys i et kompakt design.