Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

USB Ventilator

Hold hovedet koldt med en USB blæser

Her på siden, finder du et stort udvalg af kompakte blæsere og ventilatorer med USB. Det lave strømforbrug gør det oplagt at anvende denne type blæsere på eks. dit skrivebord. Så er du sikret en frisk brise hvis temperaturen er høj, eller rummet du opholder dig i har en dårlig ventilation. 

Du har måske oplevet at varmen er steget dig til hovedet, en sommerdag hvor temperaturen er høj. Det kan i nogle tilfælde betyde at luften står stille, hvilket kan give hovedpine på kontoret, hjemme eller måske i skolen. Med en USB blæser kan du opstille en ventilator alverdens steder.  

Praktisk og transportabel mini blæser til kontoret

Den kompakte konstruktion af denne type blæser og ventilator gør det muligt at lave en blæser med høj effekt, som er næsten lydløs. Hvis du ikke har en fast kontorplads er denne type ventilator genial, eftersom at du hurtigt kan pakke den i tasken og tage den med dig når du er færdig med dagens arbejde. Med den medfølgende fod kan du placere blæseren på skrivebordet foran dig, og tilkoble den til din computers USB stik.


Populære i USB Ventilator

Opgrader hjemmekontoret med en ventilator usb

Den kompakte konstruktion gør det muligt for dig, at have din nye USB blæser med i tasken. Fordi USB ventilatoren får strøm fra USB, kan du derfor i princippet anvende den alle steder, så længe du har adgang til et USB strøm udtag. Det findes i de fleste bærbare computere, powerbanks og lignende elektroniske enheder. Så er du altid forberedt i faldt såfremt, temperaturen er for høj og vinden for lav.

Mini USB håndholdt blæser lydløs til ferien eller soveværelset

Hvis du skal på ferie kan du med fordel medbringe en USB blæser. Du kan drive denne type USB blæser med enheder som har et USB output / udgang. Det betyder derfor også, at du med en powerbank kan anvende denne type af blæser. Så kan du medbringe denne USB ventilator på teltturen, i bilen eller på cykel. 

Det kan være en rigtig smart løsning, som kan være til glæde og gavn for dig selv og dine omgivelser. Kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne med ventilator til USB og blæsere. 

Håndholdt bordventilator usb som du kan tage med dig på farten

Den praktiske USB blæser er som skabt til skrivebordet. Med en bordventilator med usb kan du holde hovedet koldt i løbet af arbejdsdagen. Specielt om sommeren kan denne løsning være fantastisk. Det kan være at udluftningen eller ventilationen på din arbejdsplads ikke er tilstrækkelig hele året rundt. Derfor kan du med fordel anvende en lille blæser til usb, som dem du finder her på siden. 

Mini Luftkøler med USB

Den kompakte mini blæser usb kan du tage med dig rundt. Denne type af ventilatorer kan drives via enhver USB udgang som kan levere minimum 5V og 0.5A. Du kan i mange tilfælde også anvende den type oplader som følger med de fleste moderne smartphones og lignende, hvor der kan tilsluttes et usb kabel. Eftersom at langt de fleste af disse typer opladere arbejder med 5V. Find din nye ventilator 5v USB idag, og vær forberedt til sommeren.