Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

BATTERIER

Stort udvalg af billige batterier i høj kvalitet

I denne kategori finder du vores store udvalg af kvalitets batterier fra anerkendte mærker som Varta, Tecxus og Panasonic. Du finder her vores udvalg af batterier i mange forskellige størrelser og modeller som kan anvendes til en lang række af formål, bl.a i hjemmet eller på arbejdspladsen. Batterier kan ligeledes være brugbare, da de kan benyttes i en bred vifte af de produkter som du finder lige her på PlusLED. Som for eksempel en række af vores Lommelygter, LED Stearinlys, LED Lysbånd, Skabsbelysning samt en række af produkter i vores udvalg af kabelfrie smart home tilbehør, fra bl.a. Sonoff Zigbee og Philips Hue.

Hvilken batteri type søger du ?

Hvis du på forhånd ved hvilken batteritype, mærke eller tilbehør som du skal bruge, kan du med fordel benytte dig af genvejene til de forskellige kategorier. Du finder dem lige herunder. Nemt og bekvemt for dig som kunde.

AA Batterier - AAA Batterier - C / LR14 Batterier - 9v Batterier - Knapcelle Batterier - Genopladelige batterier - Diverse Batterier / Tilbehør

Populære i BATTERIER

Find de mest populære batteri typer - bla. a batterier

Hos PlusLED, fører vi et bredt udvalg af forskellige batterityper, til yderst konkurrencedygtige priser. Derfor har vi sammensat et sortiment med udgangspunkt i de mest populære batterier, for at vores sortiment kan dække de flestes behov. Tjek om vi dækker dit, ved at kigge ned i vores brede sortiment. 

Du har måske prøvet at stå i en situation, hvor du lige nøjagtigt manglede det ene eller andet batteri. Eller måske var dem du havde, løbet tør. Det er derfor en rigtig god idé at købe en af vores større pakker med batterier. På den måde kan du nemt og hurtigt minimere risikoen, for at komme i en situation hvor du mangler ét eller flere batterier. Du kan derfor med fordel være på forkant med behovet for batterier til køkkenvægten, cykellygten eller fjernbetjeningen til dit fjernsyn. Kig derfor vores sortiment igennem og fyld hurtigt og nemt, skabet eller skuffen med en række af vores kvalitets batterier. 

Vælg imellem en bred vifte af alkaline batterier

Lige her på PlusLED, tilbyder vi tre typer af batterier, de almindelige batterier, genopladelige batterier og knapcelle batterier. Typen af batterier afhænger af hvad batterierne skal bruges til. Typisk vil de almindelige batterityper være bedst egnet til produkter som ikke bruger så meget strøm, såsom fjernbetjening, ure osv. Modsat genopladelig batterier er bedst egnet til produkter som bruger meget strøm såsom, radiobil, lommelygte osv. Knapcelle batterier bliver typisk brugt i forskellige apparater som har et mindre strømforbrug, som eksempelvis små fjernbetjeninger eller LED - fyrfadslys som du også finder her på PlusLED

Der vil under produktinformationen for produkter på PlusLED være informeret om hvilke samt hvor mange batterier ét pågældende produkt benytter, hvis det valgte produkt drives på batteri.

Overvejer du at bruge genopladelige batterier?

Genopladelige batterier er super smarte, og egner sig til mange forskellige opgaver. Her på PlusLED, finder du genopladelige batterier i forskellige størrelser og modeller. Vi tilbyder desuden også en række tilbehør i form af bl.a batterioplader til genopladelige batterier. Så du så nemt og hurtigt som muligt, kan komme i gang med at bruge dine nye genopladelige batterier, helt uden bekymringer. 

Nogle genopladelige batterier kan desuden genoplades helt op til 1000 gange, hvilket gør at denne form for batterier kan være en rigtig god investering, ved produkter som har et højt energiforbrug.

Køb et billigt batteri til din solcellelampe 

Her hos PlusLED finder du genopladelige batterier, som er specielt udviklet til solcellelamper. Varta har udviklet en række batterier som er optimeret til netop solcellelamper, og som håndterer den lavere spænding som disse lamper ofte gør brug af, på den mest effektive måde. 

Batterierne kan desuden genoplades flere hundrede gange, og er optimeret til at håndtere den skiftende opladnings frekvens, som solcellelamper afhængigt af solens fremtoning, gør brug af på daglig basis. 

Hvordan virker et forbrugsbatteri?

Det er svært at forestille sig en verden, uden telefoner, lommelygter og andre elektriske apparater som er afhængige af batterier. Det er derfor en af de opfindelser som har haft en rigtig stor indflydelse på de fleste menneskers liv. Der findes mange forskellige typer af batterier, og de anvendes på og i mange forskellige henseender. 

Men ens for dem, er deres måde at fungere på. Nemlig via de 2 poler, Plus (+) og Minus (-). Man vil i langt de fleste tilfælde kunne observere de to markeringer hvis man kigger grundigt på at batteri. Baggrunden for at påtegne disse markeringer på batteriet er, at de to poler har forskellige ladninger. Der er altså en spændingsforskel mellem den positive og negative pol.

Et eksempel kunne være, at ved montering af ét AA batteri i eksempelvis en lommelygte. Vil den elektriske ladning løbe fra plus polen på batteriet, op igennem lampens pære, og videre tilbage til minus polen på batteriet, som derefter vil lyse op. Sådan cirkulere ladningen, indtil at batteriet er brugt op. Og enten skal skiftes eller genoplades, alt efter typen af batteri.  ‘

Hvad kendetegner knapcelle batterier?

Knapcelle batterier findes typisk som 3v batterier som består af lithium. Lithium har en fordel i forhold til alkaline batterier, da lithium batterier holder længere end alkaline batterier og fungerer bedre end alkaline batterier ved ekstreme temperaturer, hvilket gør lithium batterier perfekte for udendørs brug. Lithium er også meget lette i forhold til alkaline batterier, hvilket er optimalt for bærebare elektriske enheder såsom telefoner, computer, el-biler, smartwatches osv.

Knapcelle batterier bliver oftest brugt i fjernbetjening, lommeregner og diverse bilnøgler.
Her hos PlusLED, finder du yderst langtidsholdbare batterier fra Varta. De fleste knapceller fra Varta har en langsom selvafladning, og holder rigtig godt på deres strøm, hvis ikke batterierne er blevet brugt, derfor kan det godt betale sig at købe flere knapcelle batterier af gangen.