Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

9V Batterier

Populært batteri til Røgalarmer, Badevægte og Legetøj

9v batterier også kendt som E-batterier, findes ofte i røgalarmer, badevægte eller fjernstyret biler og hvor man i de gamle dage brugte radio. Batterierne er med til at levere langvarig strøm i alle bærebare apparater. Fordelen ved 9v batteriet i forhold til de andre almindelige batterier (AA og AAA) er at batteriets størrelse og spænding. Batteriet er en del større end et AA batteri, og kan dermed leverer højere spænding over en lang periode uden at aflade særligt meget.


Populære i 9V Batterier

Nogle af de bedste batteri varianter

Køb dine 9v hos PlusLED, hos os tilbyder vi forskellige varianter, fra producenterne Varta og Tecxus. 9v batteriet fra Varta Longlife Power sikrer dig høj kvalitet og lang holdbarhed. Dermed kan du være sikker på at batteriet vil kunne virke efter flere års lagring i skuffen. 9v batterier fra Tecxus Alkaline Maximum sikrer dig maksimalt kapacitet for en sikker og pålidelig energi, når det er nødvendigt. 9v batteriet er kendt for at have en effektivitet for høje energibehov, og derfor sikrer dig lang holdbarhed. 

Hvis du har større fokus på miljøet, og er træt af at have mange batterier som alle er løbet tør for strøm og ofte mangler et med det samme, så kunne det være en god ide at tjekke om vores genopladelige batterier er noget for dig, tjek dem ud lige her på dette link Genopladelige Batterier 

Høj Effektivitet - firkantet batteri med lang levetid

Fælles for Varta og Tecxus er deres lange levetid. Det er høj kvalitetsprodukter, fra anerkendte tyske producenter. Dette er din garanti for, at dine batterier holder så længe som muligt. Vi tilbyder hos PlusLED både engangs og genopladelige batterier, så du kan udvælge det batteri som passer dig bedst, alt efter dine egne behov og krav. 9v batterierne fra Varta og Tecxus er høj effektive, og virker optimalt i elektriske apparater med høje energiforbrug. Samt i mindre krævende apparater som blot trækker en lille mængde strøm, kontinuerligt over længere perioder.

9v Alkaline batterierne fra Tecxus, kan desuden opbevares i skuffen eller skabet, i helt op til 7 år, uden at miste sine kræfter. Dette kræver dog at batteriet ikke tidligere har været brugt. Men blot har været lagt på hylden.