Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

C Batterier

C, baby batteri eller blot LR14 batteri? 

Kære barn har mange navne. Dette faktum gør sig også gældende for denne type af batteri. C batterier har flere kendetegn, blandt andet den fysiske størrelse. Dette giver udtryk for at der her er tale om et batteri med en høj kapacitet, og derfor kan indeholde en stor mængde strøm. Hvilket er en medvirkende faktor i at gøre batteriet optimalt til mere strøm krævende opgaver. 

Dette kunne eksempelvis være som strømkilden til en ghettoblaster, en større stavlygte, cykellygter, fjernstyrede legetøj o.lign. Det vil altså sige, at denne type batteri, generelt egner sig godt til mellemstore elektronik produkter.


Populære i C Batterier

LR14 batteri typen er kendetegnet ved lang holdbarhed

C eller LR14 batterier har samme længde som et almindeligt AA Batteri. Men er væsentligt bredere. Hvilket giver en højere kapacitet, som gør dem egnet til strømslugende opgaver. Dette kunne være mobile musikafspillere, LED Lommelygter og lignende produkter. Som alle har det tilfælles at de har et højt output, i form af enten lyd eller lys. Hvilket kræver et højt input af strøm, som C batterier er udviklet til at kunne håndtere. 

Bruges ofte i stavlygter og til andre krævende opgaver

Grundet batteriet fysiske størrelse, kan C-batterier indeholde en stor mængde strøm. Hvilket gør denne type af batterier velegnede til eksempelvis stavlygter. Stavlygter giver et højt lysoutput, men kræver også en relativt stor mængde strøm, for at fungere optimalt i længere tid. Egentlig er batteriet ikke længere end et klassisk AA Batteri, men er derimod en del bredere. Man får altså ikke et overdrevent langt batteri, som ville påvirke udformningen af eksempelvis stavlygten negativt. Da grebet på en stavlygte i forvejen er bredere end på en alm lommelygte, giver det god mening at benytte et C batteri som passer optimalt i grebet.

Her hos PlusLED tilbyder vi et bredt sortiment af lomme- og stavlygter. Du finder dem ved at trykke lige her!