Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Diverse Batterier / Tilbehør

Husk at tilkøbe en batterilader

Det er en god ide at investere i en god batterilader. En dårlig batterilader har en tendens til at blive hurtigt varme, og dermed resultere i at batteriets levetid vil blive forringet. Ved brug af en god batterioplader er den nemlig med til at beskytte og forlænge dine batteriets levetid. 

Med vores kvalitets batterilader skal du ikke bekymre dig for dine batterier bliver overophedning eller overopladning. Vores batterilader er desuden kompatible med både NiCd og NiMH genopladelige batteri, og for at undgå at batteriet eksplodere eller i værste tilfælde bryder i brand, har vores batterilader en indbygget sluk-funktion som automatisk slukker opladeren efter 8 timer ved hjælp af en sikkerhedstimer. 

Med vores batterilader er der mulighed for at oplade op til fire AAA, fire AA eller to 9v batterier. 


Populære i Diverse Batterier / Tilbehør

Batteri Tester - Hold øje med dine batterier

Batterier findes overalt, du har sikkert et apparat med dig hele tiden som bruger batterier i en eller anden form. Batterier er blevet en meget vigtig del af vores hverdag, og det vil være svært at forestille sig en verden uden batterier. Dog kan være svært at vide om de batterier du bruger stadig har strøm eller ej. 

Du kender det sikkert hvis dine nye batterier har lagt i en bunke med nogle dårlige batterier, og du ville havde ønske at kunne skelne mellem nye og dårlige batterier. Her vil en batteritester være et godt værktøj at bruge, som hurtig kan aflæse om dine batterier er dårlige eller gode.

En batteritester virker ved at den måler spændingen i batteriet ved at aflæse på batteriets to poler. Jo lavere volt et batteri har end den er angivet givet desto dårligere er batteriet.

Med vores batteritester er det muligt at teste de almindelige batterier, AAA, AA, C, D, 9v og N. Og der er mulighed for at aflæse på hvor meget spænding der er tilbage og om det er et dårligt eller godt batteri.

Batteri tilbehør til billige priser

CR123A Panasonic, også kaldt fotobatterier, er et af de kraftigste fotobatterier der findes. Du kan bruge CR123A batterier til digitale kameraer, legetøj og ældre MP3 afspiller. Men batteriet bliver hovedsageligt brugt til ældre kamera som er skabt til at tage hurtige og flere og passer stadig til nutidens mange high-tech kameraer og blitz/lys.

Hos PlusLED tilbyder vi forbrugerne CR123A batteriet fra Panasonic som giver forbrugeren fremragende ydeevne for at håndtere dit kamera.