Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Genopladelige Batterier

Måske de bedste genopladelige AA, AAA og 9v batterier?

Høj kapacitet, god pris, og op til 1000 genopladninger. Genopladning bidrager til en væsentligt øget miljøvenlighed, sammenlignet med alkaline engangsbatterier. Tecxus laver nogle af de mest kraftfulde genopladelige batterier på markedet. Fuldt opladet ved levering, og klar til brug som almindelige alkaline batterier. Ved fuld opladning holder genopladelige batterier fra Varta på op til 75% af strømmen efter hele 12 måneders opbevaring. Kig herunder, og find dem som passer dig bedst. Findes i en række forskellige størrelser og kapaciteter.


Populære i Genopladelige Batterier

Det miljørigtige valg når det kommer til opladelige batterier

Genopladelige batterier fra de tyske producenter Varta og Tecxus som kan findes i vores sortiment her hos PlusLED, kan genoplades helt op til 1000 gange. Sammenlignet med et engangs alkaline batteri, er dette i de fleste tilfælde en væsentligt bedre løsning for miljøet. Man undgår derved at skulle smide en hel masse batterier ud, fordi de kun virkede én gang. Derved lettes presset på genbrugsstationerne som skal håndtere og forsvarligt bortskaffe engangsbatterier. 

Ydermere kan man ved at benytte denne slags batterier, undgå at have en masse brugte batterier til at flyde i skufferne i hjemmet, fordi de kun virkede engang og man ikke lige har fået dem smidt forsvarligt til genbrug. Med vores genopladelige batterier, sætter du dem bare i opladeren når de ikke længere performer som de skal. Få øjeblikke senere, er de klar og tilbage som et par nye batterier. Det er super smart og nemt! 

Med en batterilader kan du bruge et genopladelig batteri igen og igen

Glem ikke at købe en batterilader med til dine nye genopladelige batterier. Du finder dem i kategorien, Diverse. Her finder du forskellige produkter som supplerende produkter til batterier. Du kan eksempelvis købe en batteritester. Så kan du løbende holde øje med spændingen og det resterende strømforbrug på dine batterier. Denne batteritester virker hvad enten det er genopladelige, eller engangs alkaline batterier du benytter. Det er super smart, og så undgår du at smide batterier ud, som måske stadig virker som de skal.