Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Knapcelle Batterier

Søger du knapcelle batterier med lang holdbarhed?

Knapcelle batterier er enormt effektive, da strømkilden består af lithium. De har en lang driftstid, og nærmest ingen energitab hvis de ikke bruges kontinuerligt. Dette gør at de ofte bruges i mindre fjernbetjeninger, lommeregnere og generelt små elektronik. Hvor det ikke er optimalt eller nødvendigt at udskifte batteri kilden særligt ofte. 

Knapcellens fysiske størrelse gør også at man kan få en strømkilde monteret i meget små elektroniske enheder. Særligt i armbåndsure og bilnøgler kan man meget ofte støde på CR batterier. Denne type batteri er derfor meget effektiv, i forhold til dens størrelse. Og bruges derfor i en lang række af små elektroniske enheder.


Populære i Knapcelle Batterier

Skal du bruge CR2032, CR2025, CR2450 eller CR2430 batterier?

Knapcelle batterier findes desuden i en lang række af forskellige størrelser. Vi har hos PlusLED udvalgt de mest populære til at indgå i vores sortiment. Således at vi kan tilbyde en batteri løsning med fokus omkring de mest anvendte CR batteri modeller. 

Hvilket batteri din enhed bruger, kan du oftest finde svar på i manualen til dit produkt. Alternativt kan du kigge på det batteri som allerede sidder i din enhed. Her vil der på en af batteriets sider være påtrykt CR efterfulgt af fire tal. Eksempelvis: CR2032

Dit elektroniske produkt vil derfor skulle bruge ét Knapcelle batteri i størrelsen: CR2032

Er ét knapcelle batteri ikke nok? Så tjek vores multipakke!

Knapcelle batterier sælges ofte i pakker af én. Men som det så ofte går, så kommer en ulykke sjældent alene. Det vil derfor være oplagt at købe en af vores knapcelle multipakker med 5 stk. Så er du nemlig på forkant, næste gang et af dine batterier løber tør. Så undgår man at køkkenvægten pludselig strejker midt i madlavningen, og batteri skuffen kun indeholder den gamle énkelt styks indpakning til det nu afladede batteri, som allerede er monteret i vægten.