Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Bevægelsessensor

Bevægelses sensor til udendørs og indedørs brug

Leder du efter sensorer til lys? Så er det godt, at du er landet i denne kategori hos PlusLED. Hos os finder du et bredt udvalg af lyssensorer. En lys sensor bliver ligeledes kaldt for en bevægelsessensor og kan både fås som en bevægelsessensor udendørs eller en bevægelsessensor indendørs.

Uanset om du ønsker en lyssensor indendørs eller en lyssensor udendørs, skal den være i den bedst mulige kvalitet, så du har glæde af den i mange år. På vores side finder du kun kvalitetsprodukter, der giver dig en effektiv løsning, når du har brug for en sensor til lys. Tag et kig på vores sortiment for at finde den eller de lyssensorer, der matcher dit behov.

Har du brug for lys med sensor og en lys sensor?

Kender du det, at du kommer hjem til en mørk indkørsel eller en mørk garage? Du famler rundt for at komme hen til bagagerummet, hvor alle dine indkøb ligger. Du fylder hænderne godt op med indkøbsposer for at stavre på glat is i mørke hen til en mørklagt hoveddør.

Du får låst hoveddøren op efter at have ledt efter nøglehullet i en rum tid. Nu er det bare fat i indkøbsposerne for at finde lyskontakten med albuen, hvilket er besværligt med tunge varer i hænderne.

Oplever du ovenstående, er det en god idé, at du tager et nærmere kig på både en udendørs bevægelsessensor og en til indendørs brug. Det vil gøre det, at komme hjem efter en lang arbejdsdag, meget nemmere for dig.

Populære i Bevægelsessensor

Få mange fordele med en bevægelsessensor udendørs og indendørs

De bevægelsessensorer, du finder i denne kategori, er alle sensor lys til dine allerede eksisterende lamper. Det betyder, at du kan tilslutte disse sensorlys til dine lamper og få en sensorlampe udendørs.

Ønsker du en sensorlampe udenfor, skal du naturligvis bruge en udendørs sensor. På samme måde kan du få en lampe med sensor indendørs uden at skulle investere i helt nye lamper.

Fordelene ved at montere en lys sensor udendørs og indendørs:

- Der er automatisk effektivt lys, når du har brug for det.

- Det bliver lettere for dig at navigere rundt samt orientere dig.

- Du skaber en god stemning i og omkring dit hjem.

- Du får besked, hvis der er forventede eller ubudne gæster på trapperne.

- Lyset er ikke tændt længere end højst nødvendigt.

- Du sparer på dit strømforbrug, hvilket er både energi- og miljøvenligt.

PIR sensor udendørs og indendørs

I vores udvalg finder du blandt andet den populære PIR sensor til indendørslys og udendørslys med sensor. PIR er en forkortelse for Passive Infra Red. Denne type bevægelsessensor bruger nemlig infrarødt lys til at registrere ændringer og udsving i temperaturen, når en person bevæger sig.

PIR sensorer bruges typisk til styring af lys på badeværelser, i garager, i indkørsler, i entréer, ved hoveddøren m.m. De bliver desuden ofte brugt i forbindelse med en husalarm.

Med en PIR sensor monteret indendørs eller udendørs har du mulighed for at spare på strømmen. Den slukker nemlig for lyset efter det interval, du har indstillet den til.

Ønsker du rådgivning om sensor lys generelt eller montering af bevægelsessensor indendørs?

Sidder du med et eller flere spørgsmål til vores produkter, får du altid gratis rådgivning, når du henvender dig til PlusLED.