Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Tavlelysdæmper

Få intelligent lysstyring med en trådløs lysdæmper til eltavle

Ved at installere lysdæmpere i din eltavle, får du en central og samlet lokation af dine lysdæmpere. Dermed undgår du at skulle gemme dine lysdæmpere af vejen i de lokaler hvor de skal benyttes. På denne måde er det også langt nemmere at komme til lysdæmperen, hvis den skal justeres eller udskiftes. Du har samtidigt mulighed for at indstille alle dine lysdæmpere i de forskellige grupper på én gang. 

Hos PlusLED finder du et bredt udvalg af lysdæmpere, som er forberedt til montering i DIN-skinne i eltavle, gruppetavle, elskab eller sikringsskab. Vi har et sortiment som består af klassiske lysdæmpere, lysdæmpere med WiFi, lysdæmpere med bluetooth samt Zigbee lysdæmpere.

Stort udvalg af trådløse lysdæmpere til dit smart home

På den måde har vi samlet et udvalg af kvalitets produkter, som kan dække langt de fleste behov for lysdæmpere i det moderne hjem. Skulle du have spørgsmål mht. valg af lysdæmper, er du velkommen til at kontakte vores support, for vejledning og hjælp til dit projekt.

Fordelen ved at anvende en tavlelysdæmper sammenlignet med en lysdæmper som installeres direkte i LK eller fuga dåsen er den øgede belastning. Tavlelysdæmpere kan nemlig håndtere en større belastning, hvilke ofte er en fordel, hvis lysdæmperen skal håndtere en større mængde LED spots. Hvilket sikre en langt mere stabil dæmpning.

Det er dog vigtigt at bemærke, at tavlelysdæmpere altid skal installeres og monteres af en autoriseret elinstallatør. Dette skyldes at der ved montering af denne type lysdæmper, arbejdes med ejendommens faste installation.


Populære i Tavlelysdæmper

Moderne LK Skydelysdæmpere til indbygning med korrespondance

Lysdæmpere er geniale værktøjer til at skabe hygge i hjemmet. En dæmpet belysning kan ændre et rum drastiskt. Hvilket kan skabe en helt fantastisk og afslappende atmosfære. Perfekt til den næste filmaften. Derudover kan en lysdæmper også være et fantastiskt godt redskab til de tidlige morgener. 

Med en lysdæmper undgår du nemlig at blive overrasket om morgenen, som ofte kan opstå ved at lyset pludselig tændes på fuld styrke. Du kan opsætte rutiner som gør at lyset automatisk starter på lav styrke om morgenen, og derefter gradvist skrues op til fuld styrke. Så undgår du at blive overrasket, hvilket kan genere øjnene. Ved at anvende en lysdæmper, vænner øjnene sig til lyset i løbet af morgenen.

Om aftenen kan den omvendte funktion ønskes og anvendes. Hvor lyset dermed går fra fuld styrke, og langsomt dæmpes til et mere afslappende niveau. Således at dine øjne og sind, naturligt vil være bedre forberedt til at sove. For kraftig lyspåvirkning om aftenen, kan nemlig resultere i en forringet søvn oplevelse.

Anvend dæmpbare lyskilder sammen med din afbryder med dæmper

For at sikre at din lysdæmper fungerer optimalt, er det vigtigt at dine lyskilder er dæmpbare. Mange oplever at deres lys ikke dæmper ordentligt, og måske begynder at blinke ved brug af lysdæmperen. Dette skyldes ofte, at der ikke anvendes dæmpbare lyskilder. Vær derfor særligt opmærksom på, at de lyskilder som dæmperen skal kontrollere, er dæmpbare.

Hvis dine lyskilder blinker når du prøver at dæmpe lyset op og ned, er det som regelt fordi at lyskilden ikke er dæmpbar, eller at belastningen bliver for lav. Sidstnævnte kan som oftest løses ved at montere en såkaldt dim bob eller en støjkondensator.

Sådan kan du få smart lysstyring i hjemmet med zigbee

Du kan med fordel vælge en af vores intelligente lysdæmpere med app styring. Vælger du en lysdæmper med Zigbee, WiFi eller bluetooth, har du mulighed for at styre din lysdæmper via din smartphone. På den måde kan du nemt opsætte din nye lysdæmper og justere den undervejs. De fleste apps er brugervenlige og nemme at forstå. 

Denne løsning er særdeles attraktiv hvis du i forvejen har én eller flere smart home løsninger, da du med denne løsning kan integrere din nye lysdæmper med dit eksisterende system.