Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Samlemuffe

Mangler du en eller flere samlemuffer til at samle ledninger og kabler, finder du et godt udvalg her hos PlusLED.

Her på siden finder du både en udendørs samlemuffe, en enkelt samlemuffe, en dobbelt samlemuffe, en Wago samlemuffe og meget andet.

Alle vores samlemuffer er i høj kvalitet og kan købes til konkurrencedygtige priser. Uanset hvad du mangler, er PlusLED klar til at hjælpe dig, når det kommer til samling af ledninger i din bolig.

Hold styr på dine ledninger med en almindelig eller udendørs samlemuffe

En samlemuffe, også kaldt for en ledningssamler, er den perfekte løsning, hvis du har flere kabler eller ledninger, der skal samles.

Ved brug af samlemuffe til ledninger kan du nemlig altid holde godt styr på dine ledninger. Det er en fordel, hvis du ikke ønsker, at dine kabler og ledninger skal flyde rundt i en uoverskuelig samling.

Samlemuffer kan anvendes til en lang række af formål og bruges typisk ved montering af diverse el-installationer eller ved installering af forskellige former for elektronik i dit hjem.

Populære i Samlemuffe

Find en samlemuffe til ledninger til dine behov

Ønsker du en billig samlemuffe i høj kvalitet, så tag et kig i vores sortiment. Her finder du mange samlemuffer med forskellige egenskaber, så der er noget til ethvert behov. Du finder blandt andet:

- Wago samlemuffer

- Skrueløs samlemuffe

- Dobbelt samlemuffe

- Enkelt samlemuffe

- Udendørs samlemuffe

- Samlemuffe med gel

- Samlemuffe til flere ledninger

Inden du går i gang med at bruge el samlemuffer, bør du dog altid sætte dig ind i de forskellige regler på dette område. Ligeledes er det vigtigt, at du grundigt undersøger hvilken samlemuffe, du skal købe. Gå vores udvalg igennem lige her og find den el samlemuffe, du står og har brug for.

Gør brug af en samlemuffe udendørs

At samle ledninger i samlemuffe er ikke kun noget, du har brug for indendørs. Det kan også være brugbart udendørs. Med en udendørs kabelmuffe får du en løsning, der er velegnet til samling af ledninger fra udendørs lamper, havelamper, projektører m.m.

Samling af ledninger i samlemuffe udendørs er en god løsning for dig, der har en del udendørs belysning og ønsker at samle ledningerne på den mest optimale måde.

Ved køb af en samlemuffe er det vigtigt at kigge på IP-klassificeringen. På den måde kan du se, om den udendørs samlemuffe eller el muffe er velegnet til at blive brugt til udendørs ledningssamling. Samtidigt bør du tjekke, om det er en vandtæt samlemuffe eller ej.

Vælg den rette ledningssamler

I og med at der findes en del forskellige samlemuffer på markedet, kan det være svært at vælge den helt rigtige. Der findes en lang række af modeller, varianter og typer, så hvad skal du overhovedet gå efter? Skal det eksempelvis være en samlemuffe dobbelt eller en enkelt?

Hvis du tidligere har arbejdet med diverse el-installationer, belysning eller lignende, vil du med stor sandsynlighed have set en samlemuffe. Men det betyder ikke nødvendigvis, at du har prøvet at købe en.

Ved valg af en samlemuffe bør du til at starte med kigge på dimensionerne. Det er nemlig ikke sikkert, at din valgte samlemuffe passer til det specifikke kabel. Det kan du hurtigt finde ud af ved at læse produktbeskrivelserne. Derudover skal du kigge på de forskellige typer, læse om dem og se hvilken variant, der egner sig bedst til det specifikke formål.