Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Timere & Relæer

I denne kategori finder du timere og relæer. Men et relæ og en timer går rent faktisk under mange forskellige navne såsom tænd sluk ur, døgnur, afbryder med timer, tidsrelæ og lignende. Fælles for alle disse navne er, at de anvendes til at tænde og slukke for en elinstallation på forudbestemte tidspunkter.

Et relæ er et praktisk timer ur, som du kan benytte til eksempelvis at styre din belysning, så du slipper for selv at skulle gøre det manuelt. Du kan bare indstille dit tænd og sluk ur til de tidspunkter, hvor du ved, at du har brug for lys.

Hos PlusLED har vi kun produkter fra de bedste producenter. Du finder derfor altid tænd og sluk ure i den bedste kvalitet i vores sortiment. Kig på vores udvalg af tænd sluk ur udendørs og indendørs.

Populære i Timere & Relæer

Hvad er forskellen på et analog og digital tænd sluk ur?

Disse timere har det til fælles, at de er i stand til at styre, hvornår eksempelvis din belysning skal være tændt og slukket. Udover dette fællestræk er der forskelle på de to slags relæer og timere. 

Et analogt tænd/sluk ur er typisk mekanisk. Det indstilles til at tænde og slukke ved hjælp af små ”ryttere” på den mekaniske del af uret. Analoge tænd og sluk ure har typisk en begrænsning i forhold til de tidsintervaller, du kan indstille det til. De kan eksempelvis være begrænset til en 15 min. timer cyklus eller 30 min. timer cyklus.

Et digitalt tænd sluk ur har en elektronisk timer, fordi det er styret af et elektronisk kredsløb. Derved kan du få langt flere funktioner med sådan et ur. Du kan eksempelvis indstille uret til at tænde og slukke med et interval på helt ned til 1 minut. Det er tit også muligt at indstille uret efter, hvilken ugedag det er, hvis du har brug for, at lyset tænder og slukker på forskellige tidspunkter.

Udendørs timer – dit tænd og sluk ur udendørs

Har du brug for at få styr på din belysning udenfor, så der altid er lys, når du har allermest brug for det? Det kan du gøre på to måder. Du kan enten bruge en lyssensor udendørs, der registrerer bevægelser, eller et tænd og sluk ur, hvor du vælger, hvilke tidspunkter lyset skal tænde og slukke på.

Det er en praktisk foranstaltning med et tænd og sluk udendørs ur, da du derved har et automatisk ur. Takket være sådan et udendørs ur er der sørget for lys i din indkørsel, garage, have, ved hoveddøren, langs huset m.m. i selvvalgte perioder.

Der findes også skumringsrelæ med ur til at kontrollere udendørs belysning med. De tænder og slukker selv ud fra den lysintensitet, de er indstillet ud fra.

Inden du går i gang med at investere i et tænd og sluk ur, som du skal bruge udendørs, skal du huske at tjekke, om timeren er fremstillet til dette formål. En udendørs timer er nemlig produceret således, at den kan modstå vind og vejr. Du kan se i vores produktbeskrivelser, om en specifik timer er velegnet til formålet.