Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Forix Stikpropkontakt | Schuko | Enkelt M/J

Varenummer: 24862
Forix Stikkontakt Schuko er en pålidelig og holdbar hvid stikkontakt med en ampere på 16A og en maksimal volt på 230V. Denne indendørs stikkontakt er velegnet til brug med hårde hvidevarer og andre elektriske apparater, der kræver en enkelt-tilslutning. Med dens kompakte design passer den nemt ind i enhver indretning og er nem at installere.

49 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Forix Stikpropkontakt | Schuko | Enkelt M/J"

Forix Stikkontakt Schuko enkelt M/J 16A hvid, IP20

Forix Stikkontakt Schuko enkelt er en pålidelig og holdbar stikkontakt, der er ideel til brug indendørs. Med en ampere på 16A og en maksimal volt på 230V, kan denne stikkontakt håndtere de fleste elektriske apparater og enheder i dit hjem eller på kontoret.

Designet til enkelhed og funktionalitet

Forix Stikkontakt Schuko enkelt er designet med fokus på enkelhed og funktionalitet. Den hvide farve passer ind i enhver indretning og giver et rent og stilfuldt udseende. Med en bredde på 65 mm, en dybde på 38,5 mm og en højde på 65 mm er denne stikkontakt kompakt og pladsbesparende.

Holdbarhed og sikkerhed

Med en IP-klasse på 20 er Forix Stikkontakt Schuko enkelt beskyttet mod støv og berøring med fingrene. Den er velegnet til brug i tørre indendørs miljøer og opfylder alle sikkerhedsstandarder. Produktet er fremstillet af høj kvalitet og kan modstå daglig brug og slid.

Nem installation og brug

Installation af Forix Stikkontakt Schuko enkelt er enkel og ligetil. Den kan nemt monteres på en væg eller et panel ved hjælp af det medfølgende monteringsudstyr. Når den er installeret, kan du tilslutte dine elektriske apparater og nyde pålidelig strømforsyning.

Perfekt til hårde hvidvarer og mere

Forix Stikkontakt Schuko enkelt er ideel til brug med hårde hvidvarer og andre elektriske apparater, der kræver en stikkontakt med enkelt-tilslutning. Du behøver ikke at bruge en adapter eller skifte stikpropen. Med denne stikkontakt kan du nemt forbinde og bruge dine apparater uden besvær.

Yderligere information "Forix Stikpropkontakt | Schuko | Enkelt M/J"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
Volt: 230V
EAN 3245067824207
IP-Klasse IP-20
Materiale Plast
Dimension 65 x 65 x38,50 mm.
EAN 3245067824207

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ