Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fuga afbryder med korrespondance | 16A | 250V | Hvid

Varenummer: 24262
Fuga afbryderen med korrespondance 16A 250V i hvid er en pålidelig og holdbar afbryder designet til indendørs brug. Den har en maksimal volt på 250V AC / 50 Hz og er velegnet til ledninger med en tykkelse på 1,5-2,5 mm².

129 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Fuga afbryder med korrespondance | 16A | 250V | Hvid"

Fuga afbryder med korrespondance 16AX 250V Hvid

Opgrader dit hjem med denne Fuga afbryder i elegant hvid finish. Denne pålidelige afbryder er perfekt til indendørs brug og passer til et bredt udvalg af applikationer. Med sine avancerede specifikationer og holdbare design er denne afbryder ideel til både hjemmebrug og kommercielle formål.

Kraftfuld ydeevne og fleksibilitet

Fuga afbryderen kan holde til maksimal volt på 250V AC / 50 Hz. Denne afbryder er designet til at håndtere belastninger på op til 16 ampere og er velegnet til ledninger med en tykkelse på 1,5-2,5 mm². Uanset om det er til almindelig belysning eller andre elektriske apparater, kan du stole på fuga afbryderen levere pålidelig og sikker strømstyring.

Nem installation og brugervenlig design

Fuga afbryder er designet med brugervenlighed i tankerne. Den passer perfekt ind i standardmoduler og kræver kun en modulplads. Installationen er hurtig og nem, og med den korrekte ledningsforbindelse kan du være sikker på en stabil og sikker forbindelse. Med sin holdbare konstruktion og høje kvalitet kan du være tryg ved, at Fuga afbryderen vil levere langvarig ydeevne og pålidelighed.

Fuga - Din pålidelige partner inden for el-materiel

Fuga er en anerkendt producent af el-materiel og er kendt for deres kvalitetsprodukter. Med deres ekspertise og erfaring inden for branchen kan du være sikker på at få et produkt, der er designet til at imødekomme dine behov. Fuga afbryder korrespondance er ingen undtagelse og er et pålideligt valg til enhver el-installation.

Skab harmoni i dit hjem med Fuga 

Fuga afbryderen er ikke kun en praktisk løsning til strømstyring, men også en æstetisk tilføjelse til dit hjem. Den elegante hvide finish passer perfekt til enhver indretningsstil og skaber harmoni i rummet. Med sin pålidelige ydeevne og stilfulde design er Fuga afbryder korrespondance det perfekte valg til at optimere dit hjem.

Yderligere information "Fuga afbryder med korrespondance | 16A | 250V | Hvid"
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 5703302154024
EAN 5703302154024

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ