Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

FUGA stikkontakt 1,5m 2p m/j hv

Varenummer: 24151
Fuga Stikkontakt M/J uden afbryder 1,5M hvid er en pålidelig og holdbar stikkontakt designet til indendørs brug. Denne stikkontakt har en bredde på 50 mm, en højde på 77 mm, og er i farven hvid. Den har en kapacitet på 16 A og kan håndtere en spænding på op til 250 V. Stikkontakten er en del af Fuga-serien og har 2 poler. Den er beregnet til brug med jordforbindelse.

139 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"FUGA stikkontakt 1,5m 2p m/j hv "

Produktbeskrivelse af Fuga Stikkontakt M/J uden afbryder 1,5M hvid

Fuga Stikkontakt M/J uden afbryder 1,5M hvid er en pålidelig og holdbar stikkontakt designet til indendørs brug. Denne stikkontakt har en bredde på 50 mm og en højde på 77 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige rum. Med en IP-klasse på 20 er den velegnet til almindelig brug i hjemmet.

Holdbare materialer og sikker installation

Denne stikkontakt er konstrueret af høj kvalitet og er beregnet til planforsænket montage i dåser for indmuring, indstøbning og til isætning forfra. Den leveres også med en tangent/afdækning for ekstra beskyttelse. Det er vigtigt at bemærke, at hvis du anvender denne stikkontakt med panelunderlag, skal du bruge en 14 mm afstandsramme for korrekt installation.

Fleksibel ledningsforbindelse og nem betjening

Fuga Stikkontakt M/J uden afbryder 1,5M hvid er designet med skrueløse klemmer, der giver dig mulighed for at tilslutte 1,5-2,5 mm² ledninger uden besvær. Hver klemme kan rumme 2 stk. 1,5 mm² ledninger eller 2 stk. 2,5 mm² ledninger (en leder pr. hul). Dette gør installationen hurtig og nem, selv for dem uden teknisk ekspertise.

Produktinformation og specifikationer

  • Ampere: 16 A
  • Anvendelsesområde: Indendørs
  • Farve: Hvid
  • Max volt: 250 V
  • Modul: 1.5
  • Poler: 2
  • Serie: Fuga
  • Produkttype: Stikkontakt
  • Med afbryder: Nej
  • Udtagstype: Med jord
Fuga Stikkontakt M/J uden afbryder 1,5M hvid er den ideelle løsning til at opgradere og sikre dit elektriske system. Med dens holdbare konstruktion og nemme installation er den perfekt til både privat og kommerciel brug. Køb den i dag og oplev pålidelig strømforsyning og funktionalitet i dit hjem eller kontor.
Yderligere information "FUGA stikkontakt 1,5m 2p m/j hv "
Anvendelses(område): Indendørs
Farve: Hvid
EAN 5703302094610
EAN 5703302094610

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ