Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Fuga Stikkontakt M/J 2-polet med afbryder | 1,5M | Hvid

Varenummer: 24160

Fuga stikkontakt tilbyder en fleksibel og sikker løsning til planforsænket montage. Designet med pillesikring og skrueløse klemmer, er den ideel til både indmuring og på underlag. IP20 kapslingsklasse, 250V og 10 A mærkestrøm sikrer pålidelig brug. Kompatibel med diverse LK FUGA-rammer for enkel installation.

289 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Fuga Stikkontakt M/J 2-polet med afbryder | 1,5M | Hvid"

Fuga Stikkontakt: Innovativ Planforsænket Montering

Fuga stikkontakter er designet til planforsænket montage i en række forskellige dåser, hvilket gør dem alsidige til ethvert projekt. Med mulighed for indmuring, indstøbning og isætning forfra tilbyder disse stikkontakter en fleksibel løsning til installation i lette skillevægge samt på underlag og panelunderlag.

Stikkontakt med Afbryder: Nem og Sikker Anvendelse

Denne stikkontakt med afbryder er konstrueret med brugervenlighed og sikkerhed i tankerne. Udstyret med pillesikring og skrueløse klemmer for let tilslutning af ledninger, tilbyder den en praktisk løsning til både hjem og kontor.

Stikkontakt Afbryder: Effektiv og Pålidelig Elektrisk Løsning

Med en mærkestrøm på 10 A og en mærkespænding på 250 V AC, leverer denne stikkontakt afbryder pålidelighed og effektivitet til dine elektriske systemer. Den er ideel til håndtering af husholdningens apparater og lyskilder.

Stikkontakt og Afbryder: Kompatibilitet og Sikkerhed

Denne kombinerede løsning af stikkontakt og afbryder understøtter op til 2 stk. 2,5 mm² stive ledninger per klemme og er kompatibel med en række LK FUGA-rammer og underlag. Sikkerheden forstærkes med pillesikring og halogenfri materialer, der overholder RoHS-direktivet.

Yderligere information "Fuga Stikkontakt M/J 2-polet med afbryder | 1,5M | Hvid"
Anvendelses(område): Indendørs
MAX Amp. : 10A
Tæthedsgrad (IP): IP20
Volt: 250V
EAN 5703302096898
Dimension H: 77mm - B:50mm - D:33mm
EAN 5703302096898

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ