Salg til Privat, Erhverv & Off. Institutioner
Fri fragt til pakkeshop over 699kr.
Levering 1-3 hverdage

Kabelsaks, 160 mm (HT1P042)

Varenummer: 6502

Længde: 160 mm - Maksimal skæreevne: 10 mm - Materiale: Krom-vanadium stål - Håndtag: Bi-materiale formede, anti-slip

Denne kabelsaks er designet til at skære enkelt- og flertrådede kabler og ledninger lavet af kobber eller aluminium i moderate og tunge arbejdsopgaver. Tangen er lavet af høj kvalitets krom-vanadium stål, og har opvarmede, præcisions-slebne blade, der sikrer rene snit og høj skærpræcision.

59 kr.

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

"Kabelsaks, 160 mm (HT1P042) "

Kabelsaks perfekt til afisolering og klipning af kobber eller aluminiumledninger 

Denne kabel saks er designet til at skære enkelt- og flertrådede kabler og ledninger lavet af kobber eller aluminium i moderate og tunge arbejdsopgaver. Med høj kvalitets krom-vanadium stål, er denne tang formet med skæreblade, der øger skærepræcisionen ved at forhindre glidning af kabler eller ledninger.

Holdbarhed og Præcision

De opvarmede, præcisions-slebne blade sikrer rene snit, mens de kraftige skær hårdhed gør det muligt at skære kabler med præcision. Tangen er også deformation resistent, hvilket sikrer holdbarhed over længere tid. De anti-slip formede håndtag lavet af bi-materiale, giver også et behageligt og sikkert greb, så du nemt kan arbejde med håndværktøjet samt benytte enhåndsbetjening.

Anvendelse af kabel saks

Denne tang er perfekt til elektrikere, håndværkere og gør-det-selv entusiaster, der arbejder med kabler og ledninger. Den er designet til at skære kabler i de fleste størrelser, og er ideel til en lang række opgaver, herunder installation af elektriske apparater, lysarmaturer og ventilationssystemer.


Yderligere information "Kabelsaks, 160 mm (HT1P042) "
Anvendelses(område): Indendørs, Udendørs
Farve: Sort
EAN 5901867128881
Dimension L: 160 mm
Længde (mm) 160
EAN 5901867128881

GODE ALTERNATIVER TIL DETTE PRODUKT

ANDRE KUNDER KØBTE OGSÅ